אתה יוצא פה בהצהרות גדולות....
אני לא יודע כמה ניסיון יש לך עם VBAR אם בכלל, אמנם ה ALIGN מאוד פשוטה - אבל אני מזמין אותך אלי לבצע סטאפ ל 500 שלי (אין לי שום בעיה לפרמט את המסוק) ל MINI VBAR עם ה V5 החדשה....
אתה לא תאמין כמה קל יהיה לך אפילו בלי לקרוא את חוברת ההוראות!!
ולגבי הביצועים - אני לא חושב שיש כאן אפילו דיון...![]()
אין שום סימני שאלה
כשאתה בוחר מיקדו אתה קונה את ההסבה המיכנית של מיקדו בדיוק כמו שאתה בוחר אליין אז אתה משתמש בהסבה של אליין.
לא נדרש להפעיל שום שיקול דעת במרחקים ובקביעת הזוויות, הכל כתוב, מוסבר ועל אחת כמה וכמה בגירסה החדשה של מיקדו (V-STABI 5 PRO) שם לא נדרש שום ניסיון או ידע מקדים לכיוון המערכת, הכל מאד ברור וקל ,המערכת פשוטה מאד לכיוון.
אליין ומיקדו אינן מערכות מתחרות, לא מבחינת ביצועים,לא מבחינת איכות,לא מבחינת אינטגרציה בין שלושת הצירים שלא קיימת במערכת של אליין, לא מבחינת אייכות הג'ירויים שלה ולצערי לא מבחינת תג המחיר.
נערך לאחרונה על ידי ziki; 01-09-2010 בשעה 20:30:24.
ציקי,
העדכון גרסא (V2.1) של המערכת של אליין משנה לחלוטין את הביצועים בכך שיש
אינטגרציה בין שלושת הצירים והתוכנה החדשה גם מאפשרת כיוון של פרמטרים בדיוק רב!
לאחר מעט שינויים שעשיתי על מנת לשפר את הטיסה המסוק מדהים!!!
אתה מוזמן לראות את המסוק שלי בטיסה ותגיד לי אם אתה רואה משהו לא טוב.
רון אפרת
רון אפרת
GOBLIN 770
GOBLIN 700
GOBLIN 630
fusion 50
Hitec AURORA 9
dx7
אני מקווה שאתה לא מסיק מדברי שאני נגד אליין, העובדה הפשוטה היא ששתי המערכות אינן מתחרות אחת בשניה ואינן באותה רמה.
ראיתי את המערכת של אליין וגם את הגרסה החדשה, הכיוונים שלה מוגבלים מאד ביחס למיקדו, ניתן להגיע לרמת התאמה למטיס נמוכה יותר ומוגבלת ממש כמו שהג'ירואים של אליין נחותים מדגמים איכותיים יותר בשוק, אגב אני לא יודע אם אתה מודע לעובדה שהסנסורים של מיקדו נחשבים מהטובים בעולם.
בנוסף, המיקדו מתוכננת בצורה אוניברסלית כך שניתן להתאימה למגוון רחב של מסוקים ומכאן האפשרות לשליטה במספר רב יותר של פרמטרים בעוד שהאליין תוכננה למסוקי אליין בלבד (לטוב ולרע).
המיקדו היא גם מערכת לומדת ובאפשרותה להגיע לאופטימיזצית ייצוב הכלי עליו היא מורכבת באופן עצמאי ע"י ניתוח מאפייני הטיסה/תגובות המטיס וזו רק דוגמא קטנה להבדל הרב בין המערכות.
המערכות לא עולות אותו דבר ולא טסות אותו דבר ויעידו על כך אנשים עם ניסיון רב ממני בתחום.
אני לא מתיימר לשווק את מיקדו אבל אלו העובדות.