TREX 250 ו שלט של WALKERA 2801 PRO ????
פתרונות בהמשך היום
TREX 250 ו שלט של WALKERA 2801 PRO ????
פתרונות בהמשך היום
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
מה הבעיה - מחליפים מקלט...
מתי הטיסת מבחן (כבר הגיעו המעבירים לסרוואים)?
יכול להחליף את ה Fly Mentor למתחילים?
זה לא חילול קודש להפגיש בין וולקרה לטירקס?
גוף של טירקס עם אלקטרניקה של וולקרה זה עדיין זבל?
כל כך הרבה שאלות...
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
הנה מה שמשותף:
קודם היה וולקרה שלא טסה וטירקס 250 שטס,
עכשיו הטירקס עם מערכת הייצוב של הוולקרה - הוולקרה לא טסה, הטירקס 250 לא טס, ולטירקס 600 אין דלק
לפחות אין ריסוקים בשיטה הזאת....
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אסף דורון וחגי אני קורא אותכם לסדר
(מה לא לקחתם את הכדורים???)
האמת מר ברוש - יצאת מצחיק![]()
ברוש,
אתה באמת מבריק ושנון פשוט לא להאמין.
תודה. ואתה סתם חמום מוח שנכנס בין חברים שצוחקים להנאתם רק בגלל שנראה לך שפוגעים בוולקרה הקדושה שלך, שאגב, עם כל הרעש והצלצולים שאתה מקים סביבה מתבררת כמסוק די צולע. מכל מטיסי הוולקרות המתקדמות בארץ - ראינו כמובן סרטים ביוטיוב מחו"ל וקראנו בפורומים נפלאות גדולות - אבל כאן בארץ עוד לא ראינו או שמענו על מישהו שהתקדם עם וולקרה מעבר לריחופים והקפות. עם כל השישה ערוצים, והשלט המפואר והפלייברלס ומערכת הייצוב - מעבר לרול מקרי עוד לא שמעתי או ראיתי וולקרה שלוקחת את המטיס שלה קדימה.
לעומת זאת הטירקסים, הקופטר איקסים ושאר "המקצועיים" בלשונך, מקדמים את המטיסים אותם באופן סיסטמטי - גם בכמות הטסות מצומצמת הרבה יותר משאתה עושה - כפי שאתה מתאר פעם אחר פעם. צא לכל אזור הטסה ותיווכח בעינייך, וראה את היתרון העצום שיש בהטסת "מקצועי" על פני הוולקרה. אחרי הכל - כמה זמן כבר אפשר להנות משמיניות סביב השולחן בסלון? בכל זאת אחרי שבועיים, וחמישים סוללות, זה קצת מתחיל לחזור על עצמו, לא? שלא לדבר על האוויר הצח שמחכה למטיס בחוץ.
אגב, תודה על העניין שאתה מגלה במסוקים שלי. כולם שלמים נכון לעכשיו, טפו טפו, חמסה חמסה שום בצל. אין לי אשליות שהם יישארו כאלה לנצח. ככה זה מסוקים. אתה בטח יודע. מהטיפים המצויינים שאתה נותן למרסקי וולקרה ששואלים שאלות כאן בפורום, אני לומד שאתה מרסק את הוולקרות שלך בתכיפות וביסודיות רבה. אם אעשה את השטות פעם נוספת וארכוש זבל מעופף כזה, וארסק אותו, אשמח להיעזר בנסיונך הרב.
אנא השאירו את המריבות למקומות בהם נפש חיה לא מסתובבת.
ננעל.