גאי תאמין לי הטיסן הזה רוצח מלידה .אם סט אפ נכון ,יש לך רקטה חבל לך על הזמן הדבר הזה טיל בטירוף. עד שלא רואים לא מאמינים .
לגבי איפה ראיתי אותו ?בקלוב התעופה לפני הרבה מאוד זמן הדבר הזה היה להיט ועד היום הוא להיט עם אני לא טועה הוא נימכר בארץ במחיר של 900 ש"ח רק גוף בגלקסייה (טיסני ראשון).
חיים גיל תעשה תרגיל
מקפיץ שירשור (שלי) ישן... אדי הביא את החשק...
אותו פיילון אצל הסיני ב-$69
סירטון שנראה מבטיח לצעצוע הזה...
![]()
רציתי לשאול אם אתה מזמין אבל אני רואה שהוא לא במלאי.
יש לך מזל![]()
הוא ב BK כבר 3 חודשים
מושיק הזמין אותו וחושב לבטל את ההזמנה
עכשיו אין סיכוי שנדע מה הוא שווה
אוףףףףףף חזר למלאי.... מה עושים אנשים טובים...?
מה אתה אומר גיא??
כבר לא במלאי שוב - לא לדאוג :-)
הטיסן נראה חמוד, אבל אני לא איש של טיסנים מהירים אז נראה לי אוותר![]()
מזל שלא ביטלתי
ההזמנה עברה למצב Processing
אומרים ילד בא לעולם מזל בא לעולם.
אישתי ילדה ביום שני,ביום שלישי היה אמור להיות לי מבחן באיזה קורס הבוחן לא הגיע והעביר אוטומטית את כולם.באותו יום חשתי במזל ומלאתי טופס לוטו וזכיתי ב 654 ש"ח.
אני מחכה כבר יותר מחודשיים לפיילון הזה והנה הוא מגיע...האם כל זה סתם צירוף מקרים?![]()
נערך לאחרונה על ידי מושיק; 28-01-2011 בשעה 20:24:37.
מושיק, מה זה- אתה זוהר![]()
מי הסנדק ?
אני בא לקבל ברכה![]()
מושיק עוד שתיים בדרך..![]()
כשהזמנתי הוא היה במינוס 4 (או משהו כזה), אבל ההזמנה שלי גם ב- Processing, מעניין כמה זמן זה ישאר![]()
אני לא מכיר את ה-swollow הבנתי שעניין מרכז הכובד שלו מעט רגיש, אבל בעיקרון לקחו טיסן ותיבנתו אותו, כך שאיכות הטיסה שלו צריכה להיות זהה למקור, זה לא פיילון עם הפוטנציאל למהירות הכי גבוהה, אבל את מחסום ה-200קמ"ש הוא יעבור, הוא אמור להיות פיילון-טריינר (פיילון שלב ראשון) עם שטח כנף גדול ויכולת דאייה יפה כך שהוא נראה אידיאלי לשלב אחרי הפנג'ט שלך, דבר שכדי לקחת החשבון- הוא כנף תחתית כאשר הכנף ממש "יושבת" על הקרקע בנחיתה מה שבדרך כלל לא אופייני לפיילונים אלא אם יש להם גלגלים(כמו הטיסן המקורי lr1-בתמונה) זה דבר שצריך לפתור כי כמו שהוא- אפשר לנחות רק על דשא.
הנה סרטון- בשביל הכיף..
http://www.youtube.com/watch?v=xGuHu...ayer_embedded#
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 30-01-2011 בשעה 20:29:25.
חיים יש מצב שאתה מתבלבל עם טיסן אחר אני במקרה מכיר את הכלי שנמכר בעבר בגלקסיה יש כזה
לגבי חננשוילי וליוסי שווקה וזה שונה מהכלי הזה .
פרט לכך הכלי הזה הוא לא שיא השלמות גם בו יש בעיית איזון קשה
בהתחלה הוא נמכר אצל פיליפ ואני מרוב התלהבות קניתי שתיים אחד לניסיונות ואחד לתיקון כל הפגמים
בראשון עשיתי את כל הניסויים
ועכשיו אני בונה את השני למרות שאני רוצה לבנות לו כנף קרבון
דרך אגב כמו שכתב עדי הוא לא פילון רייסר אלה טיסן מהיר ממש טרינר לפילונים
לילה טוב
תומר
נערך לאחרונה על ידי imac1; 30-01-2011 בשעה 22:14:12.
Team Zion