[quote=ניסן וצחי;193872] נכתב במקור על ידי משה שמואלי ספקטרום - הכי טוב בעולם.נקודה. יותר טוב מסורנטו!... ניסן כמה שהתעלל בך השלט שלך ועוד אתה מצביע בעדו . מה עוד הוא צריך לעשות לך ? ,להוציא יד ולתת לך אגרוף. די עזוב אותו..... מחר אני יביא לך שלט חדש שאתה תוכל להתעלל בו מתחיל ב פ
משה שמואלי FPV מסוקים טיסנים דאונים סירות מכוניות בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט
[quote=משה שמואלי;193875] נכתב במקור על ידי ניסן וצחי כמה שהתעלל בך השלט שלך ועוד אתה מצביע בעדו . מה עוד הוא צריך לעשות לך ? ,להוציא יד ולתת לך אגרוף. די עזוב אותו..... מחר אני יביא לך שלט חדש שאתה תוכל להתעלל בו מתחיל ב פ מתעלל בי?!!! שאני יזכיר לך מה עולל לך ה- 14MZ? אגרוף אתה קורה לזה?.... יש לי דווקא משהו יותר טוב בשבילך, אפילו יש לו 3 אופציות: או מתחיל ב- "ס", או מתחיל ב- "ג'" ויש אפילו שמתחיל ב- "ר"....
http://runryder.com/helicopter/gallery/68218/
[quote=ניסן וצחי;194017] נכתב במקור על ידי משה שמואלי מתעלל בי?!!! שאני יזכיר לך מה עולל לך ה- 14MZ? אגרוף אתה קורה לזה?.... יש לי דווקא משהו יותר טוב בשבילך, אפילו יש לו 3 אופציות: או מתחיל ב- "ס", או מתחיל ב- "ג'" ויש אפילו שמתחיל ב- "ר".... מה זה הקודים האלה? ניסן, צחי אני אף פעם לא יודע מי זה מי
[quote=ziki;194021] נכתב במקור על ידי ניסן וצחי מה זה הקודים האלה? ניסן, צחי אני אף פעם לא יודע מי זה מי הגיע הזמן שתכיר אחים שלי חולה אליכם...............................
נערך לאחרונה על ידי משה שמואלי; 24-09-2010 בשעה 16:59:20.
[quote=משה שמואלי;194374] נכתב במקור על ידי ziki הגיע הזמן שתכיר אחים שלי חולה אליכם............................... משה, אחי שלי... אתה מבולבל היום.... מה אכלת?..... שכחת באמת מי הם האחים החברים הקרובים שלך?.... מה עובר עליך?... הם יעלבו......
[quote=ניסן וצחי;194377] נכתב במקור על ידי משה שמואלי משה, אחי שלי... אתה מבולבל היום.... מה אכלת?..... שכחת באמת מי הם האחים החברים הקרובים שלך?.... מה עובר עליך?... הם יעלבו...... מזל שאתה חבר שלי היה משעמם לי בלול לבד
[quote=משה שמואלי;194379] נכתב במקור על ידי ניסן וצחי מזל שאתה חבר שלי היה משעמם לי בלול לבד אני מבין שאתם פשוט מסרבים לתת לשירשור ההזוי הזה לדעוך
[quote=משה שמואלי;194379] נכתב במקור על ידי ניסן וצחי מזל שאתה חבר שלי היה משעמם לי בלול לבד אני לא עובד באגד, אבל אני אסדר לך שלא תשתעמם
[quote=ניסן וצחי;194017] נכתב במקור על ידי משה שמואלי מתעלל בי?!!! שאני יזכיר לך מה עולל לך ה- 14MZ? אגרוף אתה קורה לזה?.... יש לי דווקא משהו יותר טוב בשבילך, אפילו יש לו 3 אופציות: או מתחיל ב- "ס", או מתחיל ב- "ג'" ויש אפילו שמתחיל ב- "ר".... אני לוקח את ה " ר " את ה " ס " או ה " פ " . יש לי מספיק בעיות איתם אין על ה 14MZ אין............................................... ......
חוקי הפורום