2600 שח לכניסה לתחביב זה המון כסף, גם 3600 ...
מצד שני, אני לא בדיוק ניכנס לתחביב... אני רק משדרג אותו.
עודד לא אוהב את זה

אבל יש לי כמה דרדסים שאני מטיס ( אפשר לומר מסיק ? ) בבית ובחוץ. אני חושב שאני יודע מה זה מסוק, אני יודע מה זה להתרסק ( אבל אני לא יודע מה זה לרסק מכונה של 3600 שח ... )
אני משדרג ... לא יודע מה בדיוק אני משדרג, המסוקים הקטנים מספקים לי טונות של כיף. יש גם כמה קואקסיאליים בבית שאני בכלל לא מטיס, הם רשמית של הבן שלי ( בן 6 ) אני לא נותן לו את החד מדחפיים בנתיים .. אבל אני מניח שזה יגיע גם מתישהו.
אני פשוט חושב שצריך לגדול אחרי כמה זמן, הכמה זמן הזה כניראה הגיע כי אני חושב ומתלבט. משהו שאפשר להטיס בחוץ בלי לצאת לבדוק את מהירות הרוח קודם ...
משהו שאפשר לחשוב עליו כמסוק ולא כצעצוע. משהו שאולי אפשר יהיה להרכיב עליו מצלמה קטנה, או גוף של מסוק בצורה אמיתית ...
משהו יותר רציני בקיצור.
להוציא 1500 שח אין בעיה, להוציא 2600 זה יותר קשה אבל אפשרי ... אני באמת לא יודע.
אני אולי אנסה לתפוס את המסוקאים בשישי במנחת כפר גלים. להתסכל מקרוב על ה"רציניים" ...
~~~
אחרי צפיה בסרטוני ה FPV שלכם ואחרי מחשבה על זה בימים האחרונים, אולי אני ארצה מסוק יותר גדול שיוכל לסחוב ציוד וידאו איתו. למרות שמין הסתם יקח לי זמן להגיע לרמה שאני מסוגל לבצע דברים כאלו ...