תגובה להודעה: iphone 4

נכתב במקור על ידי
nadav_B
"בעיות הקליטה" קרו רק לכ-0.5% מרוכשי האייפון, וגם הם קיבלו אייפון תקין אם פנו לאפל ללא תשלום
יש לי את האייפון 4 ואין לי מילה אחרת להגיד חוץ ממדהים!
אם נהנית מהאייפון 3G, אתה תתעלף כשתראה את האייפון 4! פלאפון יחיד מסוגו!
מהירות מפחידה, איכות מצלמה מדהימה, המסך חד כל כך! הבועות האלו של התמונה שאתה מקבל איתו נראות אמיתיות!
ודרך אגב, כל אוהבי האנדרואיד למיניהם (אהמ דוד אהמ...), כמו שכשמישהו שואל על אנדרואיד אני לא קופץ ואומר לו "אייפון יותר טוב" (לפחות לא מעלה את הנושא) אז אני מבקש שלא תהפכו את הנושא הזה לעוד שירשור שמלא בהודעות זבל עם וויכוחים מיותרים, מי שאין לו משהו חכם להגיב בקשר לשאלה של פותח האשכול שפשוט לא יגיב...
אבל איפון באמת יותר טוב אז למה לו להגיד את זה לא לחינם כל מתחרי האיפון נקראים איפון קילר .
1.איפון הרבה יותר זמן בשוק כוון שכך יתרונות רבים למכשיר על מתחריו .
היתי מתחיל בעיצוב המכשיר אבל יקומו ויגידו כי יופי הוא בעיני המתבונן אז אני אתמקד בגימור ואיכות ושם אין מילים גימור מושלם.
1.1 רכיבים :מסך מגע ללא מתחרים רגיש במידה הנכונה .
מצלמה מעולה גם בווידיאו וגם בתאורה חלשה .
איכות חומרים {לא עוד מכשיר פלסטיקי }מסגרת מתכת .
2אפילקציות .
2.1כמות האפיקציות החוקיות {אפסטור }והפחות חוקיות אשר קיבלו את אישור ממשל ארה"ב סיידיה
מתחריו ממש רחוקים שנות אור מהכמות הקיימת .
אני אקצר כי זמני מוגבל אבל שלא תחשבו שאין חסרונות למכשיר יש ויש אותי משגע אי היכולת להעביר קבצים בצורה פשוטה אלא רק דרך האיטונס אז סוד קטן החברים ממיקרוסופט העתיקו גם את זה ובhtc 7 אשר מכיל את מערכת ההפעלה החדשה מבית מיקרוסופט אי אפשר להעביר קבצים למכשיר אלא דרך zune יתוכנת הסנכרון של מיקרוסופט .
לסיכום
לכל מכשיר יתרונות וחסרונות וכמו כל דבר בחיים השאלה על מה אנחנו מוכנים להתפשר 
בהצלחה בבחירת המכשיר
נתי
slow stick ,axn,ms swift2,mugi,exstra 300,mugi 150%
funsky ,easy glider ,funjet ,mini swift,.
Fw 190,funcab,p 47