נערך לאחרונה על ידי guyst; 07-11-2010 בשעה 20:04:54.
בקיצור - מהיום מוסיפים 10$ לכל "דיל" שרואים בחו"ל וחושבים אם זה באמת משתלם.
פתאום שקית עם ארבעה הורנים קטנים מפלסטיק ב15 שקל זה דווקא מחיר משתלם.
אישתי קצת לחוצה מהרעיון שלי להתחיל לאגור סוללות ליפו בסטוקים בבית.
זאת הכתובת של משה כחלון
שלחו לו מייל על מה אתם חושבים על העניין.
mcachlon@knesset.gov.il
http://img232.imageshack.us/img232/6649/showtimeu.jpg
Bitony
Hangar 9 showtime 90 with o.s 120ax
Great Planes Venus II with o.s 120ax
Telink Yak55
E-flight Yak 54 Carbon Z
spektrum DX7
הוספתי טוקבק ב-YNET, ואני מזמין אתכם להגיב גם כן. כמות אסטרונומית של טוקבקים תגביר את הדיון הציבורי בנושא ותפעיל לחץ על מקבלי ההחלטות. או שלא.
מתי זה מתחיל ????
זה הרבה יותר גדול מזה!
תחשבו, אין יותר ספרים בזול באי-ביי, אין גאג'טים קטנים וכייפים ב-2 דולר - פשוט סגר כלכלי על כל מי שאי פעם עשה פיי-פאל.
ה-מ-ו-ן אנשים נפגעים מזה.
ופה נשאלת השאלה, בחו"ל אנשים משלמים על חבילה פטורה ממס? אנשים משלמים כדי לקבל דואר ששלחו אליהם?
הטענה ליצירת המס הזה היא שבדיקה של יותר חבילות, על מנת למצוא את אלו החייבות במכס, עולה כסף. שלא ישקרו עליכם - כשבודקים יותר חבילות מוצאים יותר כאלו החייבות במכס וההכנסה עולה. מישהו פה הולך לגזור קופה אדירה עלינו!
חייבים להפגין ולקרוא לכל מי שנוהג להזמין פריטים מחו"ל. לא מצאתי מישהו שמזמין מחו"ל שאמר שהוא לא יגיע אם תהיה הפגנה (ושאלתי אנשים). עצומה ברשת לא עוזרת! אולי מיילים לחברי כנסת. אבל בסופו של דבר נוכחות ברחוב מול משרדי הממשלה המתאימים היא הפיתרון.
איפה יהיה מקום מתאים להפגין?
ושיהיה לכולנו רק טוב
נראה לי זה תרגיל שבסוף הם יקחו איזה 15-20 שח וכולם יסתמו את הפה.
האמת אהבתי את המדינה הזו אבל נראה לי יש גבול מה אפשר לאכול ממנה , לא מספיק אתה טוחן מילואים עכשיו טוחנים אותנו במס שברור שהוא רק נגד העניים , רק עני צריך למצוא פתרון בחול למחירים הלא נורמלים , לאדם ממוצע שהנטו שלו הוא 7000 במדינה המטורפת הזו , איך מצפים מאיתנו שנשלם מחירים מטורפים כאלו , והכי מעצבן שאומרים לנו עכשיו גם הסידור שהיה לכם תשכחו ממנו.
חכו חמודים
כל חבילה שהמחיא לא יראה להם בטח תוזמנו למכס להציג מסמכים ואז מס לשחרור בטח יעלה כמו ב ems איזה 90 שקל
בואו נטיל מס על נשימה, הליכה ברחוב,חירבון בשירותים,אפצי,בקיצר כמו כמו שגברת רבין אמרה בעבר
לקחת מזודה, ולעזוב את המדינה הזו ולגשת לארץ המובטחת USA
אולי כבר פורסם, אבל לא מזיק שזה יופיע שוב.
חיתמו על העצומה ולייקקו:
http://www.atzuma.co.il/tax/
http://www.facebook.com/pages/zwmh-n...495727215001?v
לא! אני לא חנות.
אני פשוט רוצה את כל הטיסנים בעולם ואז אישתי מכריחה אותי למכור.
אני לא מאמין שמישהו באמת יקח על עצמו להרים כזו עמותה... יוותר על עיסוקיו ע"מ לטפל בזה במשרה מלאה.
שירות מותנה בשירות הוא באמת לא חוקי. אבל זה הכל עניין של הגדרה בסופו של דבר.
קח לדוגמא את הסיפור שהיה עם האינטרנט הסלולרי- בהתחלה היה נקרא "גישה לפורטל הסלולרי" והחברות חייבו לקחת אותו. היה בלאגן, שינו לו תשם לאינטרנט סלולרי ועכשיו זה בסדר.
שחר
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
לעזאזל החוק הזה
ממתי ששמעתי עליו , אני רק מזמין מחו"ל לפני ה DEADLINE
חתיכת הוצאות יהיו החודש הזה
אנחנו לא מפסיקים לשחק שאנחנו מזדקנים
אנחנו מזדקנים שאנחנו מפסיקים לשחק
כמה נוסחאות שכדאי לדעת http://www.efly.co.il/forums/showthr...9-%EC%E3%F2%FA
הנה דרך מקורית להילחם בזה:
http://www.facebook.com/pages/mbtlym...?ref=nf&v=wall
לא! אני לא חנות.
אני פשוט רוצה את כל הטיסנים בעולם ואז אישתי מכריחה אותי למכור.
עדיף להזמין משהו בשווי 1$ ולהצהיר שהוא בעל ערך של 500$. ככה הדואר יהיה חייב לחברת הבלדרות 500$ של מיסים.
The sky is my playground
מוטי
מה זה משנה פשוט פתוחים חשבון על שם בדוי ושולחים לארץ על שם בדוי. אפשר להשתמש בשם: Mr. No Pay שגר ב38 NIS st. TelAviv. הרעיון הוא לגרום לדואר לשלם את המכס + מע"מ במקומך לחברת בלדרות.
חייבים לעשות משהו... אולי נפגש כולנו ביום שישי מול הבית של מנכ"ל הדואר ונפתח לו שם שדה טיסנים? מ5 בבוקר עד הלילה נטיס את כל מה שיש לנו רצוף... כמה שיותר רועש יותר טוב![]()
ושיהיה לכולנו רק טוב
אני חושב שרבים מכם לא מבינים. בואו אני אתאר את זה בצורה פשוטה:
עד 50 דולר - משלמים 38 שקל ואוספים את זה בסניף הדואר. זאת, כמובן, בהנחה שלעמיל הסכום שלכם נראה הגיוני והוא לא מעביר את זה לבדיקת מכס נוספת. החבילה כמובן מתעכבת לפחות יום-יומיים לעומת המצב הקיים.
בין 50 ו1000 דולר - אם הכתבה נכונה, התשלום יהיה זהה למה שמשלמים כיום בשירותי השילוח וEMS, כלומר: מכס, מע"מ, אגרות רשומון שונות, אגרות אבטחה, אגרות אכסון - ואף אחד לא אמר שהעמילות תעלה 38 ש"ח. אין סיבה שהעמילות תעלה פחות מעמילות EMS (שהיא עדיין זולה מהעמילות בUPS, אגב, איזה 170 ש"ח לעומת 270 ש"ח). אם מה שאני מבין נכון, על חבילה ב1000 שקל שמכילה טיסן, תשלמו בערך 600 ש"ח (סכום כל המרכיבים - 300 ש"ח מכס + מע"מ, 170 ש"ח עמילות, ואגרות). בין היתר, תצטרכו לשלוח חשבוניות לעמיל, כמו שעושים היום בEMS. השחרור יתעכב בשבוע בערך לעומת מה שקורה עכשיו, הם יצטרכו לשלוח לכם הודעה, אתם תצטרכו להחזיר תשובה לעמיל, לתת ייפוי כוח וכו' - בדיוק כמו שקורה בEMS.
38 ש"ח זו הבעיה הכי קטנה שלנו בסיפור הזה. אם המצב היה נשאר כמו כיום והייתה לי הוראת קבע לדואר על כל חבילה, מילא. זה רחוק מלהיות ככה.
אני לא רוצה לקלקל לך, אבל הדואר לא יהיה חייב כלום לאף אחד. הדואר לא פונקציה בעניין הזה, הוא לא עמיל אלא עובד עם עמילות פרטית (געש). העמיל משחרר את החבילה רק אחרי שהוא מחייב אותך, כך שאני לא רואה מה אפשר לעשות כאן, חוץ מלהזמין הרים של קופסאות ריקות מסין ולתת לדואר להחנק עם זה (השרשרת נראית ככה - דואר מקבל את החבילה בארץ, עובר לעמיל, עובר למכס אם צריך, חוזר לדואר).עדיף להזמין משהו בשווי 1$ ולהצהיר שהוא בעל ערך של 500$. ככה הדואר יהיה חייב לחברת הבלדרות 500$ של מיסים.
אגב, לאבירי הכלכלה המתוכננת: ההפרטה של דואר ישראל זה בלוף, זה לא הופרט באמת. כל מה שקרה הוא שהוא אוגד כחברה ממשלתית, בדומה למה שקרה למע"צ. זה לא שיש גופים פרטיים שמתחרים ביניהם על שירותי דואר. עכשיו, אני לא חושב שהדואר מרוויח כאן משהו - אלא אם יש להם איזו עסקת אחוזים עם העמילות - בעיקר זה משחרר אותם מכאב הראש של להתעסק מול הצרכנים כפי שהיה עד עכשיו (ידברו עם העמיל ישירות).
נערך לאחרונה על ידי flyinglizard; 08-11-2010 בשעה 08:13:54.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
אני מקווה שלא שמו את זה כבר פה ואני אחטוף על הראשקצת קשה לעקוב אחרי השרשור הזה
אבל בכל זאת:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480524.0
[QUOTE=bymannan;207374]מה זה משנה פשוט פתוחים חשבון על שם בדוי ושולחים לארץ על שם בדוי. אפשר להשתמש בשם: Mr. No Pay שגר ב38 NIS st. TelAviv. הרעיון הוא לגרום לדואר לשלם את המכס + מע"מ במקומך לחברת בלדרות.
זוהי עבירה על החוק....וביחוד בתקופה הנוכחית של משלוחי חבילות נפץ ישימו עליך יד מהר מאוד.
The sky is my playground
מוטי
זאת עברה על החוק לשלוח משהו בשם בדוי?
אז אני אשלח לעיר אחרת שאני מכיר לרחוב שיש בוו 30 בתים אז אני אשלח ל48 עם כרטיס של הדואר.
לך תמצא אותי.
כמובן שלהשתמש בשמות מוזרים(אפילו שמנסים להעביר מסר) זה רק יעלה חשדות ויכול לגרום לבלאגנים.
אז על זה אני באמת מציע לוותר.
אבל במידה ודבר יצא לפועל, זה הדבר הכי טוב שנוכל לעשות.
אם אני לא טועה בוגל או אייל העלו את זה ראשונים, לקנות מלא שייבות, לבקשה חבילות נפרדות וגדולות.
ולא לקבל אותן.
הבעיה עם המהלך הזה של להזמן בחצי סנט ולא לקחת היא שזה יעבוד רק אחרי שכבר יפעילו את התקנות החדשות. ובינתיים יש זמן להשפיע וזה גם יהיה קל יותר בשלב הזה. אז אני מציע לכתוב לחבר כנסת האהוב עליך...
חברים, הינה רשימת מיילים של חברי הכנסת מתוך פורום HWZONE:
אבישי ברוורמן - abraverman@knesset.gov.il
אופיר אקוניס - oakunis@knesset.gov.il
אורי אריאל - uria@knesset.gov.il
אורית נוקד - oritn@knesset.gov.il
אורלי לוי-אבקסיס - olevy@knesset.gov.il
אחמד טיבי - atibi@knesset.gov.il
אילן גילאון - igilon@knesset.gov.il
איתן אורבך - uorbach@knesset.gov.il
איתן כבל - ecabel@knesset.gov.il
אלכס מילר - amiller@knesset.gov.il
אנסטסיה מיכאלי - anmichaely@knesset.gov.il
אריאל אטיאס - aatias@knesset.gov.il
אריה אלדד - aeldad@knesset.gov.il
בנימין בן אליעזר - binyaminb@knesset.gov.il
דב חנין - dhanin@knesset.gov.il
דוד רותם - drotem@knesset.gov.il
דני דנון - ddanon@knesset.gov.il
דניאל אילון - dayalon@knesset.gov.il
דניאל בן-סימון - dbensimon@knesset.gov.il
דניאל הרשקוביץ - dhershkovitz@knesset.gov.il
זבולון אורלב - zorlev@knesset.gov.il
חיים אורון - horon@knesset.gov.il
חמד עמאר - amarh@knesset.gov.il
יואל חסון - yhasson@knesset.gov.il
יעקב (כצל'ה) כץ - yakatz@knesset.gov.il
יעקב ליצמן - ylitzman@knesset.gov.il
יצחק הרצוג - iherzog@knesset.gov.il
כרמל שאמה - kshama@knesset.gov.il
ליה שמטוב - lshemtov@knesset.gov.il
מיכאל בן-ארי - mbenary@knesset.gov.il
מסעוד גנאים - mganaeim@knesset.gov.il
משה גפני - mgafni@knesset.gov.il
משה כחלון (שר התקשורת) - mcachlon@knesset.gov.il
משה מוץ מטלון - mmatalon@knesset.gov.il
מתן וילנאי - matanv@knesset.gov.il
ניצן הורוביץ - nhorowitz@knesset.gov.il
סופיה לנדבר - slandver@knesset.gov.il
סטס מיסז'ניקוב - smiseznikov@knesset.gov.il
עוזי לנדאו - ulandau@knesset.gov.il
עינת וילף - einatw@knesset.gov.il
עמיר פרץ - aperetz@knesset.gov.il
עפו אגבאריה - aagbariya@knesset.gov.il
פאינה (פניה) קירנשבאום - fkirshenbaum@knesset.gov.il
רוברט אילטוב - rilatov@knesset.gov.il
שלום שמחון - ssimhon@knesset.gov.il
שלי יחימוביץ - syechimovich@knesset.gov.il
זה נוסח המכתב שלהם, אבל אני מציע לשנות אותו מעט:
שלום רב,
שמי (הכנס את שמך כאן) וברצוני להביא לתשומת לבך נושא קטן אך משמעותי והוא גביה של עמלה חדשה על סך 38 ש"ח ע"י רשות הדואר עבור כל חבילה שמגיעה לארץ ללא קשר לערך המוצר ו/או החבילה, גם אם העלות הכוללת של המוצר והמשלוח היא שקלים בודדים בלבד. כלומר, אם אזמין מוצר שעלותו הכוללת היא 5 ש"ח אשלם עמלה בגובה 760 אחוז מערך המוצר, דבר שאין לו אח ורע באף מדינה דמוקרטית!
העמלה נגבית לכאורה כתירוץ לעידוד תחרות בין רשות הדואר לבין חברות השילוח האחרות אך מכיוון שרשות הדואר היא מונופול בתחום שילוח החבילות, אין לי ברירה אלא להשתמש אך ורק בה כאשר אני מקבל חבילה מחו"ל.
כך יוצא שבמקום לעודד תחרות בשוק הישראלי, נוצר מצב שבו כל יבואן או משווק ישראלי יוכל לגבות סכומי עתק על מוצרים קטנים וזולים וזאת בידיעה שלאזרח התמים אין שום יכולת להתמודד מולו, כפי שקורה היום. המשמעות המיידית היא עליית מחירים משמעותית של אותם מוצרים, שהרי האזרח הקטן לא יוכל להתמודד עם הגזירה הנ"ל.
ראוי לציין שאני מהווה חלק מקבוצת גולשים שגובשה בפורומים הקהילתיים של HWZONE ואני מאמין שקיימות קבוצות אחרות רבות שהנושא הנ"ל יקר לליבן.
אודה לך על טיפול מסור ומהיר בנושא וזאת מכיוון שהתקנה הנ"ל צפויה להיכנס לתוקף בתחילת שנת 2011.
בברכה, (הכנס את שמך כאן).
היחיד שענה לי :
כרמל שאמה to me
show details 11:34 AM (1 hour ago)
שלום רב,
תודה לפנייתך
פועל בכל הכלים הפרלמנטרים לשנות זאת, היום הגשתי שאילתה דחופה בנושא.
אשמח לעדכן בהמשך ולסייע בכל שידרש.