הוא סתם שמוק, לא שם עליו בכלל.
הוא איבד כרגע 30% מהלקוחות שלו.
לפעמים עדיף לסתום את הפה ולשמור את הדעות לעצמו.
![]()
בברכה,
תומר עינבר
סבבה ...
אני מניח שכל מי שלא מחובר לפורומים האלו לא יקח חלק בחרם.
איני משפטן ואיני רוצה להמציא תשובות. אני רק חוזר ואומר שגם עיריית אריאל טענה שהיא לא חלק מישראל :-)... כשנוח?
אני חולק על אמירתך "שישמור... וכו'". אנו חיים במדינה שאופיה המוצהר של משטרה אמור לרפד את דרכו של אדם לומר את אשר על ליבו.
מקובל ומוסכם לחלוטין, עם הערה קטנה - טיסן חיפה אינו פוסל או מפלה על רקע מגדרי, עדתי או לאומני ובוודאי לא פוסל אנשים. הוא פוסל מוסד. איני יודע אם היה פוסל אדם פרטי שמזמין חלקים או מתכלים וגר בשטחים הכבושים. אאל"ט - בשרשור זה יש אדם אחד לפחות שגר באריאל ומשתמש במוצרי טיסן חיפה.
התנחלות זה לא לפי גודל. זה לפי חוק, ישראלי ובין-לאומי. גם קצרין היא התנחלות לפי הבין-לאומי.
אתה מבלבל בין פעולה לבין תוצאה אפשרית. על הפעולה יש להצדיע לרמי, בין אם אתה תומך בדעתו ובין אם לאו. לצורך העניין - גם לאריאל זילבר וגם למאיר אריאל היו דעות מקוממות ולפחות בעניין אחד גם בזויות, אך בחירתם להביע את הדעות היא אמיצה. את הסיכון רמי כבר קיבל על עצמו ונסיונך לגמד את הסיכון בבילבול בינו לתוצאה - אינו טיעון רלוונטי.
שוב - מכללת אריאל אינה תושבי אריאל. הזיהוי האוטומטי בין אנשים למוסד ולהיפך הוא גם שגוי וגם לא רלוונטי. לא תושבי אריאל עוברים דה-לגיטימציה (למעט על ידי בורים שמזהים מקום כיושביו ולהיפך) אלה עצם ההתישבות בשטחים. חלק מהתושבים (איני רוצה לנחש את גודל החלק) הם קורבנות המדיניות...
נו, טוף, מעיין - אם אינך רוצה בהמשך שירשור זה, אמור ואשקוט.
אני מעדיף לשמור את דיעותי לעצמי מכיוון שמדובר פה בפרנסה של בן אדם(זה יותר חשוב מכל דבר לדעתי) ואנחנו כ eFly לא רוצים לקחת עמדה לפה או לפה כי זה עלול לפגוע באחד הצדדים. כל עוד אין הכפשות וזה לא יורד לפסים מגיעלים ואישיים וזה רק דיון אקדמי בסוגיית אריאל/לגיטימיות החרם אין בזה כל פסול - עד עכשיו זה נראה מאוד יפה ברמה הדיונית, כולם מכדים את כוטלם ומעלים את דיעותיהם בצורה עניינית. שימשיך כך - לכולנו יש דיעה לפה או לפה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
שמע - בהיותי במיעוט מזהיר...
זה לא נכון. כאשר אתה גר במקום, אתה מפתח תלות בו. אתה לומד במקום קרוב, ילדים מתחנכים בבתי הספר במקום וכול הגננות במקום מכירות אותך.
בגדול, אני מרגיש שהחרם הוא נגדי. וכן אני גר כאן לא כי נוח לי, אלה כי אני מרגיש שזה המקום שלי. וכן, אני מוכן להגן על זה וגם אם לא יהיה פתרון ליבוא של בלזה או כול חלק אחר שלא מטיסן חיפה אני אזמין את זה מחו"ל.
תיקון קטן. השתמש במוצרי טיסן חיפה.
יש לי שאלה תמימה, ה"שטח הכבוש" אריאל נכבש מידי הירדנים. עשינו איתם שלום - הם לא רוצים את אריאל חזרה!
למי להחזיר???
אגב, בדרך לאריאל יש קטע של כביש ישן מעולה להטסה! אני בעד יום הטסת מחאה עם תקשורת...
לרש"פ. הירדנים רצו עד שנפל להם האסימון שעדיף לתקוע אותנו עם הבעיה. בחיי - לחוסיין היה לא מעט שכל. :-). אז עכשיו יש את רש"פ. ואם נזרבג אותה עוד - גם הם יוותרו. ואז נוכל להחזיר לחמאס או ליורשיו.
לא "להחזיר" כי לא מהם "לקחנו".
המינוח, מוצלח או מצחיק ככל שיהיה, לא רלוונטי. לשאלת השטחים ה- {כבושים, משוחררים, מוחזקים} יש מספר תשובות, כל תשובה עם מבחר מוצלח למדי של בעיות משלה. הפתרון יהיה מעניין ומשעשע, לא משנה מאיזה צד פוליטי מביטים.
כואב לי בצורה מדהימה להסכים עם אדם דתי (היות ואני מיזודאוס לא קטן) - אך ליבוביץ' ניבא את מצבנו היטב.
מרק
נערך לאחרונה על ידי mixerfix; 16-11-2010 בשעה 14:48:54. סיבה: added link
איומים (ולא רק איומים) שחלק לא מבוטל מהם נגרם מהיתנחלויות כמו אריאל (ומכן אגב, החרם של טיסן חיפה)- אז אתה ממש לא עושה לי טובה שאתה "עוסק במחקרים שמטרתם להגן עלי ועל בעלי טיסן חיפה..", מהמקום שלי אתה זה שמסכן אותי- בוא נעשה ישור קו שתבין אתה הבעיה כאן בשרשור לא אני- אתה סיבת החרם של טיסן חיפה- לא אני...
המרכאות לידיעתך- שמתי כי לא הצגת את עצמך כחובב טיסנים אלה כמדען (עיסוקך) וזה פשוט לא רלוונטי לדיון, אולי אציג את עצמי כהיסטוריון המתמחה בסיבות ההיסטוריות הכי נפוצות לפתיחתן של מלחמות? זה יכול להואיל לי בשרשור הזה לא?
דבר נוסף, זה שאני לא מסכים איתך זה דבר אחד, אני הביע דעה ודעות רבות ככול שהיו לי, אני לא חושב שירדת לפסים אישיים בתגובה הקודמת שלי, אבל אם פונים אלי אישית בטון כזה כמובן שאגיב.
ממש עצוב לראות יהודי שאינו מבדיל בין מתיישבים לערבים.
העליות הקודמות התיישבו בכל הארץ כולל בישובי ערבים (כן יפו ,רמלה,לוד,ירושלים,חיפה וכ"ו.
רק שלרמי ושכמותו נוח לפגוע במתיישבים גאים שערך החיים והדמוקרטיה חשובה להם יותר מלרמי וחבריו אנשי השמאל שכל פעם שמשהו לא נראה להם אז הדמוקרטיה היא לא חזות הכל ומותר לכפות את דעתם למרות דעת הרוב.
היות ומרבית אנשי השמאל מעדיפים את החיים השקטים שמספקים להם "פועלים שחורים"(חיילים,עובדים זרים,וכ"ו) אינם מבינים שלפגוע ביהודים זה רק עוזר לערבים שונאינו שכל בקשתם אחת להשליחנו לים,
גם לגרמנים היו יהודים בשירות רק שכאן זה נעשה מתוך בחירה וטיפשות וחוסר הבנה של מה שמתפתח באץ ישראל.
אז גם אני אדיר רגליי מטיסן חיפה ז"ל.
זה עצוב מאוד כשדעות פוליטיות של האחד משפיעות על השני במדינה דמוקרטיט.
טיסן חיפה לדעתי היה צריך להימנע מלהביע את דעותיו מו כל המדינה.
אני הולך לערבב דלק לבד![]()
חברים אני מאוד קרוב לנעול את הדבר הזה.. בבקשה שזה לא יגיע לזה..
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
נכון מאד .. אבל הרשימה כוללת מידי ולא בדיוק מדויקת !
דיברתי כרגע עם אושר מ"טיסן הצפון " והוא סיפר לי שלאחר ששמע על הפרשה בבוקר התקשר לטיסן חיפה וביקש שימחקו את שמו ושם חנותו מרשימת המפיצים במיידי והודיע על סיום ההתקשרות איתם .
לטענתו ישנם חברות נוספות שמיבאות ציוד , הוא בעצמו מייבא טיסנים/מנועים וחלקי חילוף אז מה הוא צריך אותם בכלללללללללל ????
פטריוט אמיתי![]()