שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 124

נושא: חוות דעת על מנוע OS91HZ-R

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    3
    הודה 18 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוות דעת על מנוע OS91HZ-R

ישראל, הOS שלך באמת היה נשמע כמו מחלה אבל אלו בטוח לא הביצועים המקסימליים שניתן לקבל מהמנוע. בשיחה עם כמה מטיסים מאוד בכירים הגענו למסקנה שהכוח מגיע מהרצה נכונה (לא ארוכה אגב). כנראה שאת שלך לא הרצת נכון, אותו דבר לגבי ליאור גם הOS שלו היה נשמע רע.

לפני שאני עברתי לOS הייתי מטיס YS, מה שייחד אותו אז (אגב אותו מנוע כמו שאתה משתמש עכשיו) זה האחידות וטווח האמצע החלק.OS תמיד הצטיינו בtop end החזק יותר.
    לראיה, לפני שלושה שבועות שהייתי בדרום קוריאה, הטסתי עם אחד ממטיסי המפעל של YS ויצא לנו לדון בזה, סוג של שיחה בין חברים. אין ספק שהמנוע שלו הוציא יותר טורק אבל לא היה קרוב לאחידות של הOS החדש ובtop end אותו דבר.

תסתכלו קצת על סרטונים של nick maxwell,bobby watts, bert kamarer, alan szabo. יש להם כוח במסוקים, והם לא משפרים מנועים.

לסיכום, משני המנועים אתה תהנה, בשביל להגיע לביצועים טובים עם הOS צריכים להיות רגישים יותר אך כשזה קורה הוא מוציא יותר כוח.

תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חוות דעת על מנוע OS91HZ-R

ציטוט נכתב במקור על ידי Chen Zarfati צפיה בהודעה
    אותו דבר לגבי ליאור גם הOS שלו היה נשמע רע.
    ה OS שלי הוא לא שלי - ולא מדובר במנוע סטוק (ראש VIPER) ככה שהסיבה שהוא עובד לא בצורה שאנחנו מכירים היא לא חד משמעית, עם זאת מנועי ה OS שלך אכן עובדים טוב מאוד ומחזיקים לך המון זמן.
    לגבי ההשוואה ל YS - הפיק של ה OS לא יותר גבוה, בטח לא עם ה YSים החדשים (ואני מדבר אפילו על סדרת ה SR שהיו לפני סדרת ה SRS החדשה). יחד עם זאת גם אם נצא מתוך נק' ההנחה שהכוח בין המנועים הוא שווה ערך (או אפילו נפרגן יתרון ל OS), הרי שהטורק העדיף ורצועת הסל"ד הרחבה שה YS נהנה ממנה - כזו שמכסה טווח שבין כה וכה המסוק מגיע אליה אם נרצה או לא, כל זה גורם למנוע ה YS להרגיש יותר חזק לאורך כל קשת הסל"ד, ובסוף למסוק לעבוד יותר חזק.

מי יזנק שנייה קודם בפתיחת מצערת למלא - לא כ"כ רלוונטית, מי ישמור את המומנט תחת עומס קצת יותר.

נושאים דומים

1. חוות דעת על מנוע
    על ידי giladba בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-04-2010, 16:05:09
  2. חוות דעת
    על ידי k_aviv בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2010, 21:40:52
  3. חוות דעת
    על ידי oded 22 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 2