שמת לב למחיר?
אפשר לקנות מסוק שלם במחיר הזה....
350$
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600
קודם מוכרים לך פלסטיק, אח"כ משחילים אותך על הקארבון. נראה מצויין, מה שכן.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
יפיפיה אמיתית
רון טוסמן
יאללה שיגיע למלאי![]()
השאלה היותר מעניינת היא: "למה?"
לא נראה שלפריים המקורי של מיקדו יש בעיית חוזק (ויעידו על זה גם הביצועים של המסוקים האלה בטיסות 3D אגרסיביות). משקל? כדאי לבדוק, אבל לא חושב שיש רווח משמעותי עם כל האלומיניום שהם שמו שם. בכל מקרה - לא כזה ששווה השקעה כזאת, אלה אם אתה משתתף בתחרויות עם המסוק שלך ונלחם על כל גרם.
נשאר רק הרווח של מיסב שלישי ו-Heat Sink לבקר - גם לא חושב שזה שווה כ"כ הרבה כסף.
נראה שהמוצר הזה מכוון לחובבי הבלינג. לא מתאים למיקדו![]()
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
אינטואיטיבית - לא חושב.
ממה שאני מכיר, פחמן מאד לא עמיד בהלמים, הוא פשוט נשבר. כמו גם האלומיניום, שיש לו נטייה להתכופף (מנסיון עם CopterX AE). במצב שכל הפריים מורכב רק משני חלקים (אחד הדברים היפים בתכן של מיקדו, אגב
), גוף פחמן לא רק לא משפר את העמידות, אלה מייקר מאד כל ריסוק, בגלל העלות הגבוהה של חלקי פחמן והצורך להחליף חצי גוף.
מצד שני - זה צריך להיות תלוי במבנה המדויק של השלדה. יכול להיות שמיקדו עשו שם משהו שישפר את זה.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
מוצר יפהפה ומושקע, אבל על פניו נראה כמו מוצר שנועד לחובבי מותגים
אין לקרבון שום יתרון על פלסטיק מהסוג הנכון, להיפך.
כל האלומיניום שם נועד לפתור בעייות שבפלסטיק בכלל לא קיימות.
הפלסטיק מאפשר למתכנן הרבה יותר אפשרויות הנדסיות של צורה, מבנה, והקשחות נכונות.
הקרבון מעצם היותו לוח שטוח גמיש וחלש יותר מפלסטיק משובח ולכן נדרש פיצוי בצורת האלומיניום.
זה ברמת העיקרון. ברמת הפרטים כפי שכבר נכתב , בהחלט ייתכן שבדרך הזאת פתרו בעייות כלשהם.
אם הייתי צריך להמר, אז הייתי מהמר שזה רק אקט שיווקי
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
כעיקרון אתה צודק אבל, מהנסיון שלי, שלדת קרבון במבחן התוצאה נשברת פחות. קחו לדוגמא את שלדת הטירקס 700 שבאופן פלאי שורדת ריסוקים בצורה מעוררת התפעלות. לעומתה, בצד השני של הספקטרום, ללוגו יש נטייה להפוך לאבק מהר מאוד.
שוב, ייתכן שאני טועה אך נראה לי סביר שמיקדו הוציאו את המוצר הזה בכדי לפתור בעיה כלשהי ועל כן, זה נראה לי סביר בהחלט שמדובר בעמידות השלדה לריסוק. הרי זה לא שחסרה לה קשיחות לטיסה..
רון טוסמן
שלדת KAOS קיימת בשוק כבר לא מעט זמן במחיר מצחיק לעומת המקורית של מיקאדו:
http://www.helidirect.com/kaos-techn...es-p-13367.hdx
Mikado Logo 6003D 10S, Mikado Logo 600 se "swissrumpf", Tdr, Tdr 600