הרעש של מניפת אלומיניום גם שונה ושמע כמו ג'ט. תקשיבו ל- F-16 המדהים בסירטון, זה מניפת RCLANDER אמיתית.
אני חושב שכבר כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על האמיתי והמוכח עד אשר יהיה ניסיון עם הסיני.
הרעש של מניפת אלומיניום גם שונה ושמע כמו ג'ט. תקשיבו ל- F-16 המדהים בסירטון, זה מניפת RCLANDER אמיתית.
אני חושב שכבר כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על האמיתי והמוכח עד אשר יהיה ניסיון עם הסיני.
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
אני זוכר איך דיברו על טיסנים חשמליים לפני 10 שנים..אני לא מאמין אבל המניפות האלו מוכיחות יותר ויותר שהן לא איזה גימיק ומנסה לחקות מנוע סילון אלה ממש מוצר מוצלח, בהתחלה הן היו ממש עגלות, כמו החשמליים לפני 10 שנים- התייחסו אלייהם כאל צעצוע שקושי טס, היום הם לוקחים את הניטרו כמעט בכול פרמטר, אם המניפה הזו שווה משהו..זה מתחיל להיות מאוד מעניין![]()
נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 21-12-2010 בשעה 12:34:39.
גיא קניתי מניפת rclander מאלומיניום גרסת ה 70mm תזכור מה אמרתי לך היא לא מוצלחת אל תתקרב אליה נקודה!
המניפה 70mm שישה להבים של הסיני חזקה יותר!!!!
המניפה כל כך לא מאוזנת שזה נורא! עיקמנו 4 צירים של 4 ממ והחלפנו מניפה פנימית אחת ובסוף זה גם עדין לא עבד חלק .
שעות אני וחיים עבדנו על זה ובסוף מניפת הפלסטיק מהסיני נתנה תוצאות טובות יותר
אל תיגע ב rc lander 70
זה מה שיש לך?
כי הסירטון של ה-F-16 שפירסמתי פה, טס עם כזה.
EDF Unit: 64mm
Battery: 11.1v (3s MAX)
AMP Draw: 58amp
Watts: 679watts
מה זה מ3s MAX סתם צעצוע יפה ויקר
סתם מעניין - יש סיבה פרקטית לא לבנות קוואדקופטר עם ארבע מניפות כאלו במקום פרופים?
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
זמן תגובה איטי(לפחות לפי דייב RcPower) הוא בנה F-35 מאוד מעניין אני ממליץ לכולם לראות את הסרטונים המעניינים שלו![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
האם הקיט הזה יתאים ל L-39 שלי ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שרון אתה רוצה טיל
תנסה את זה.
http://rc-castle.com/shop/product_in...oducts_id=1725
מעט יותר גדול מ64 אבל אפשר להתאים אותו
סוחב 1.7 קילו
בסוף אני עוד אצליח
******* לעולם אל תפחד לעשות דברים שאתה לא יודע. זכור, תיבת נוח נבנתה על ידי חובבנים. מקצוענים בנו את הטיטאניק! ******
גיא ה f16 טס ממש טוב ועולה 90 מעלות למעלה
אבל הוא עם מניפה 6 להבים 70 של הסיני
סליחה חשבתי שאתה מדבר על הכלי שלי![]()
אני מסכים אם ליאור .עשינו כל כך הרבה ניסויים בכל כך הרבה מניפות ורובם היו יותר חזקים מRCLANDER.אין ספק שהמניפות של הסיני ממש טובות ויש אחת אם 3 להבים ממש רחבה העתק מדוייק של הוומו טק ולפי התגובות אפילו יותר טובה.חוץ מזה שיאנסו את הסיני הזה .כל הזמן הוצאות ביגללו.
חיים גיל תעשה תרגיל
הוזמנה המניפה ל 4 תאים כשתגיע נעשה לה ביקורת
מי שבאמת רוצה מהיר, שיעבור מהר ל5 תאים מניסיון אישי 3 תאים לא רציני 4 תאים חמוד ו"חם,"
נערך לאחרונה על ידי saportas; 23-12-2010 בשעה 17:10:40.
רצחני אבל 126A מושך... 1-2 דקות טיסה...?![]()
יש לי הרגשה שבקרוב הסיני יבוא לנו עם מנועי סילון אמיתיים
והכי מגניב שזה יהיה בשקל וחצי.
זה באמת חנות רצינית ל EDF
http://www.extremerc.com.au/estore/i...x&cPath=146_11
קיטים של מניפות 90MM עם דחף של 4.5 קילו
דייייייייייי הרגתם אותי אי אפשר להמשיך ככה זה פשוט בילתי נסבל !!!!
ממממ לא לא דודי עזוב את העכבר עזוב אמרתי לך .... ברח ברח מהר ליפני שיהיה מאוחר מידי
זהו עכשיו לך למתקן שתה מים קרים והרגע קח אויר כן הרבה אויר .. עכשיו תקשר לפסיכולוג וספר לו
כמה אתה חלש מול הצליל המעצבן הזה הצליל המטריף הזה הדבר הזה שגורם לך לגלוש ברכות לאתר הסי.. לא אל תגיד שום מילה על המלוכסן הזה זהו הצלחתה לא להזכיר את הסיני הזה.. מצויין ...
CRAP
פשוט מדהים![]()
לא משנה מה אנשים אומרים לכם, מילים ורעיונות יכולים לשנות את העולם.