תגובה להודעה: הוק החדש שלי

נכתב במקור על ידי
haimgil
ללו,
עד היום אני וירון, זה שבנה לך את ההוק שאתה כל כך מתגאה שאתה זה שבנית אותו וכמה שהוא טס טוב,בנינו לך את כל הטיסנים שלך ואת כל התיקונים אני אישית עשיתי לך ועל רוב הסטאפים אני המלצתי לך, וציוד שאני הבאתי לך והרכבתי לך,על זה לא ביקשתי כלום וגם לא לקחתי כלום ואתה אפילו לא חשבת שאולי ניתן צו'פר לבחור שעמל קשה וביזבז שעות על הצעצועים שלך,להבדיל מהחבר'ה בשטח שידעו להעריך ולצ'פר אפילו שלא העזתי לבקש.
ואם אתה מדבר על מממנים,חברים אמיתיים עוזרים אחד לשני מתוך רצון לעזור ולא ממקום של ניצול או התרברבות של הנה "בלעדי הוא לא לא היסתדר".ואתה יודע כמה עזרתי לליאור וכל החבר'ה בשטח עד שהיו ימים שלא היטסתי אפילו,אלא רק עזרתי לחבר'ה בשטח.וגם אתה קיבלת עזרה יותר מכולם,ומעולם לא דרשתי ממך כלום.
אז תתחיל להתבגר ולפחות לתת פידבק לחברים שעוזרים לך כולל ירון זה שבנה לך את ההוק (מאחר ולי לא היה זמן ליבנות לך את ההוק עם הזנב) וכולם אומרים לך "איזה יופי בנית".
לא בשביל משהו אתה יודע שאני אוהב אותך ושמח לעזור לך,אל תיפגע או תיעלב,קבל בהבנה ביקורת בונה!!!.ישו

נכון שירון היה שותף לבניה ועל זה מגיע לו תודה ואמרתי לו את זה 20 פעם,לגבי ציוד שלקחתי ממך, לעולם לא לקחתי ממך ציוד למעט סרוו אחד שנתת לי משומש והחזרתי לך אותו חדש,מה שכן קיבלתי ממך זה עזרה בתיקונים ובבניה של הפאנג'ט ועל זה אין מילים,ולגבי זה שאתה אוהב אותי על זה ניכתב שיר,שמור אותי מאוהבי
,בעיניין מרגיז(ליאור)ניכתב,ומשונאי אשמר בעצמי
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4