ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
צודק בכול מילה, רק שהמציאות עוד יותר דפוקה, גם שיש אסון לא מפיקים לקחים, לא מטפלים, לא פותרים ומעל הכול אין גם אשמים שלוקחים אחריות, או כאלו שמואשמים..לא מתפטרים, לא מפטרים, הכול ממשיך כרגיל, נפצעו, מתו..לא נורא, חצי מדינה נשרפה, ואחד במסוק מלמעלה הצמיד לו צלם פרטי- עושה פוזות, עוד אחד אומר שאפשר להאשים אותו בכול דבר- אז אל אל תאשימו אותו בכלל, והחוצפן מכולם שומר שבת אז אי אפשר לטפל בשרפה בשבת כי היא לא פיקוח נפש (44 הרוגים- לא מספיק) העיקר שהוא מתפלה שבאים אליו בטענות כי הוא "ספרדי", עכשיו תוקם ועדת חקירה שתמרח חודשים ועוד פעם תשתיק את הציבור ולא יופק או יושם ממנה דבר (כרגיל)- גועל נפש!
סלבנות.. עוד נצא מהבור הזה שנקרא "שלטון מדינת ישראל" הבעיה שלדעתי זה יעלה בהרבה חיים של אנשים. כשכל כך הרבה נושאים חשובים מגיעים לנקודת רתיחה משהו יתפוצץ בום שלא יבינו מאיפה הוא בא... אני מדבר על:
בעיות כלכליות של אנשים והפערים החברתיים.. איך זה יכול להיות שאקדמאי שסיים ללמוד (כל דבר חוץ מהיי טק) לא מצליח להתקיים.. בדקת כמה מרוויחה עובדת סוציאלית? עדיף לעבוד בתחנת דלק.
בעיות דמוגרפיות - מסתננים, חלקים מהאוכלוסיה שלא עובדים..
בעית הדת-מדינה - המדינה שהכי קרובה אלינו מבחינת הקשר של דת-מדינה זאת.. אירן.
והכי גרוע הון-שלטון..
זה יגיע.. עוד 5 שנים.. עוד 10 אבל זה יהיה משהו בסגנון ההפגנות בצרפת עם הרבה הרוגים.

אני יודע שאני נשמע קצת כמו נביא זעם אבל אתם יכולים לצטט אותי... זה יגיע כי האופציה השניה היא שהדת תשתלט על הכל ונהיה אירן II ואז כמו שג'ורג' ארוול כתב בספר 1984:

מלחמה היא שלום.
חירות היא עבדות.
בערות היא כוח.