היה לי בוקר מעניין היום...
היה לי בוקר מעניין היום...
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מה לעזעזל..הכול נשרף במדינה הזאת![]()
זה פשוט מטורף. אסון אחרי אסון...
מה יעשו בסוף הם "רקבת" ישראל ?????
כל פעם משהו אחר
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
לא יאמן , יש פצועים?
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מדובר ברכבת מסוג "קרונוע" כאשר לרכבת הנ"ל אין קטר כי לכול קרון יש מנוע דיזל משלו.
מדינה מפותחת טכנולוגית כמו ישראל מבצעת שימוש בקרונועים שיצאו מכלל שימוש בעולם עקב חוסר הבטיחות. הרכבות האלה הגיעו לארץ בשנת 1991, כול המדינות שעשו שימוש ברכבת מסוג זה השתדרגו מאז לרכבות עם קטר המוכחים כחיסכוניים, אמינים ובטיחותיים יותר.
פשוט חייבים שיקרה משהו כדי שמישהו יזיז את התחת שלו.
אני כבר לא מדבר על עלויות אחזקה לרכבת שבכול קרון יש מנוע דיזל שדוחף את אותו הקרון!
צודק בכול מילה, רק שהמציאות עוד יותר דפוקה, גם שיש אסון לא מפיקים לקחים, לא מטפלים, לא פותרים ומעל הכול אין גם אשמים שלוקחים אחריות, או כאלו שמואשמים..לא מתפטרים, לא מפטרים, הכול ממשיך כרגיל, נפצעו, מתו..לא נורא, חצי מדינה נשרפה, ואחד במסוק מלמעלה הצמיד לו צלם פרטי- עושה פוזות, עוד אחד אומר שאפשר להאשים אותו בכול דבר- אז אל אל תאשימו אותו בכלל, והחוצפן מכולם שומר שבת אז אי אפשר לטפל בשרפה בשבת כי היא לא פיקוח נפש (44 הרוגים- לא מספיק) העיקר שהוא מתפלה שבאים אליו בטענות כי הוא "ספרדי", עכשיו תוקם ועדת חקירה שתמרח חודשים ועוד פעם תשתיק את הציבור ולא יופק או יושם ממנה דבר (כרגיל)- גועל נפש!
עיתוי השריפה לא יכול להיות יותר מעניין מזה
שימו לב לכתבה שפורסמה ב- 27/12
http://www.calcalist.co.il/markets/a...462223,00.html
![]()
ערוץ הסרטים שלי ב - youtube לחץ כאן
ערוץ הסרטים ב - VIMEO
מדריכים
בניית דאון STARK
בניית דאון TopSky 2 DLG
בניית דאון AKCENT 2
כיוון שלט Turnigy ER9X לדאון DLG
סרטוני הדרכה בתחום דאוני דיסקוס DLG - מומלץ מאד
אחד המטיסים הטובים מסביר על טרמיקות
http://www.youtube.com/watch?v=0w_87NRe2fk
חבר נבחרת ארה"ב מסביר על טכניקת זריקת הדאון
http://www.youtube.com/watch?v=-PDUmBlod6E
הזמנה קבוצתית
הזמנה-מרוכזת-של-דאוני-דיסקוס-DLG
סרטוני דאוני רדיו
סלבנות.. עוד נצא מהבור הזה שנקרא "שלטון מדינת ישראל" הבעיה שלדעתי זה יעלה בהרבה חיים של אנשים. כשכל כך הרבה נושאים חשובים מגיעים לנקודת רתיחה משהו יתפוצץ בום שלא יבינו מאיפה הוא בא... אני מדבר על:
בעיות כלכליות של אנשים והפערים החברתיים.. איך זה יכול להיות שאקדמאי שסיים ללמוד (כל דבר חוץ מהיי טק) לא מצליח להתקיים.. בדקת כמה מרוויחה עובדת סוציאלית? עדיף לעבוד בתחנת דלק.
בעיות דמוגרפיות - מסתננים, חלקים מהאוכלוסיה שלא עובדים..
בעית הדת-מדינה - המדינה שהכי קרובה אלינו מבחינת הקשר של דת-מדינה זאת.. אירן.
והכי גרוע הון-שלטון..
זה יגיע.. עוד 5 שנים.. עוד 10 אבל זה יהיה משהו בסגנון ההפגנות בצרפת עם הרבה הרוגים.
אני יודע שאני נשמע קצת כמו נביא זעם אבל אתם יכולים לצטט אותי... זה יגיע כי האופציה השניה היא שהדת תשתלט על הכל ונהיה אירן II ואז כמו שג'ורג' ארוול כתב בספר 1984:
מלחמה היא שלום.
חירות היא עבדות.
בערות היא כוח.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
במדינה דמוקרטיט הדת מתקיימת כתנועה כלשהיא שלא קשורה לממשל!
רק פה עירבבו דת בתוך ממשלה ובתוכה גם נציגים מכל מיני מגזרים, נשאלת השלאה- למה?
במקום לדאוג למדינה כול אחד מנסה לקדם את האינטרס שלו, בגלל זה הדברים נראים כך!
מישהו ראה מה רוקה עם התקציב שהובטח לכבאים? אז מכל מה שהובטח הם יקבלו חצי במקרה הטוב, ושתי מטוסי הכיבוי שעליהם מדברים? אם אחד יגיע בעוד כמה שנים במקרה הטוב זה בסדר אבל מהר מאוד יזניחו אותו בטענה שאין תקציב כי אין כמעט שימוש במטוס הזה.
ולעניינינו- לפני כ 6 שנים עבדתי ברכבת, 3 פעמים במשך שנתיים הרכבות שבנידון ירדו מהפסים עקב מצבם הירוד של מערכת הגלגלים, מזל שמהירות הנסיעה הייתה אפסית בכל הפעמים (למי שלא יודע ברכבת זו שני קרונות יושבים על בסיס גלגלים אחד)
אז קיבלו תקציב והחליפו לכולם... מה הלאה? מתחת לנוסעים עובד מנוע 1600 כוח סוס שמניע את הקרון ואת הגנרטור תלת פאזי שיזין את הקרון בתאורה ומיזוג. לא פלא שזה עלה בלהבות כי לא מספיק שכל המערכת הזוא עובדת כבר 20 שנה מצאת החמה עד צאת הנשמה עוד מי יודע איך מתחזקים אותה כי אין כבר חלקי חילוף לתקן אותם. התיקונים מתבצעים על חשבון רכבות שירדו מכלל שימוש.
נערך לאחרונה על ידי Menash; 28-12-2010 בשעה 19:14:58.
אני ממליץ להתחיל לאגור נשק וקופסאות שימורים.
יאללה, מתחילים עם הדלק והמים? הפגנות המוניות?
חבל לדרדר את המדינה ואח"כ להשקיע פי כמה וכמה כדי לשקם. אם ניתן יהיה לשקם...
אז בנימה קצת יותר חיובית .... סטטוס נחמד שראיתי בפייסבוק:
"רכבת ישראל לסופרטנקר: ער?!"
EFLY בפייסבוק....
אני חושב שעלינו על משהו, אני חושב שלאנשי הפורום בנטוורק המורחב יש כח אלקטורלי של 30-50 מנדטים , מה שנותר לעשות זה ללחום בשיטה באמצעים של השיטה.
מפלגת EFLY למען העתיד!
במקום לדבר ולקטר , צריך להתחיל לעשות.
מי מצטרף?
ולא, הפעם לשם שינוי אני לחלוטין לא ציני!
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אני אחד.
מטס ראווה בשמי הכנסת? הם הרי לא באמת ערוכים להתמודד עם מתקפת טיסנים נושאי שלטי מחאה...
אפשר לארגן מתקפת טיסנים עם פצצות סירחון - כדי שיתאימו לאוירה שם
בוגל
אני מאחוריך !
+1
דרימר לשלטון!!![]()
.Itay.
בוגל אל תצחק אבל גם אני חשבתי על זה... הבעיה היא שיש עוד כאלו אנשים... כמו שלי יחמיביץ' שבאמת מאמינה בדרך שלה ובמה שהיא עושה והיא לא מצליחה אז מי אנחנו?(בעיה אחרת שהיא שמאלנית נבערת אבל זה לא קשור לדיון) היא לא מצליחה כי אין איזה טייקון על מאחוריה כי היא נגד רוב המטרות שלהם.. וזה קשר ההון-שלטון. ברמה מסויימת בשביל מישהו עם כסף לתמוך באחת כזאת זה כמו לירות בעצמך ברגל.
אני מאמין שאם אני אישית אגיע לאיזשהו שלב בחיי שיש לי מספיק כסף לנסות להריץ משהו כזה אעשה זאת... זה או זה או לעזוב את המדינה ולהגיד נכשלנו.. יאללה אירן II.
כרגע אני לא מאמין שאפשר לגייס מספיק אנשים שיקחו יום חופש אחד ע"ח חופשה שלהם לטובת הפגנה/קידום מטרה שלא מעניינת להם את הכיס האישי. המצב עדין לא מספיק רע כדי שאנשים באמת יזיזו את התחתח ולי אישית אין מספיק כסף כדי לירות לעצמי ברגל.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti