שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 17 מתוך 17

נושא: מנועי ווברה - הסוף?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    94
    הודה 61 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מנועי ווברה - הסוף?

ציטוט נכתב במקור על ידי טיסני אילת צפיה בהודעה
    לשלומי, אסף ושאר המשמיצים.

אתם מזכירים לי את תקופת שנות ה-80 ו-90 שירדו על מכוניות כמו אלפא ולנצ'ה (והבורות נמשכת עד היום אגב..)
    אלו היו מכוניות מדהימות, אך מורכבות מכנית, ולא כל כך ידעו איך "לאכול" אותם פה. זה פשוט היה גדול על המוסכים פה, שטיפלו בזבל האמיתי, קרי סובארו...
    לא פעם שמעתי על מוסכניק שלוחש בשקט ללקוח שהגיע עם אלפא TWIN SPARK שעשו לו "קומבינה" באוטו והרכיבו לו מצת "נוסף"...
    מה שקרה זה היה טיפול לקוי, וכולם יודעים שטיפול לקוי מביא איתו אמינות לקויה, לא משנה באיזה תוצרת מדובר.

זהו אותו המקרה עם המנועים המדוברים.
    חברת ווברה ייצרה ( ) מנועים נפלאים, אממה, בגלל רמות הדיוק ההסטריות שלהם, כמו בכל מנוע המכוון לביצועים, דרשו "יחס מועדף", ז"א הרצה נכונה, דלק נכון (!!!) ופלאג מתאים.
    לכל אנשי ה-OS למניהם זה כבר יותר מידי... (זוכרים ? טיפול לקוי = אמינות לקוייה)

לי יש מבחר מנועי ווברה, ישנים וגם מהסדרות החדשות שלהם (5P) וכולם ללא יוצא מהכלל עובדים מושלם.

זה לא ש-OS לא טוב, להיפך, תקנו OS, כך אני יכול להבדיל לפי צליל איזה טיסן באוויר...
    וזהו, OS הוא רק "טוב" לא ביצועים, לא אורך חיים מיוחד, כלום, פשוט טוב. (ממש מאזדה ליסינג, מגעיל, לא נוח, אבל לכולם יש וזה גם נוסע).

אז לפני שאתם קופצים ומראים את "הידע" הנרחב שלכם, תבדקו מה באמת קורה בעולם.
    לקרוא למוצר זבל, מראה על שטחיות ותו-לא.

אה, כן, יש לי גם OS זרוק במגרה (עם צילינדר מקולף) למקרה שה"זבל" ישבוק חיים.
    חזק ביותר!!!!אבל עם כל הכבוד יש הרבה תלונות עליהם--אני לא חושב שהם זבל אבל אמינות היא חשובה- אולי בכלל היו צריכים להשתמש בדלק ללא ניטרו--וני גם לא אוהב את או אס--עדיף כבר איי אס פי--ועוד 4 פעימות........

תודה!
    2
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf3031 צפיה בהודעה
    חזק ביותר!!!!אבל עם כל הכבוד יש הרבה תלונות עליהם--אני לא חושב שהם זבל אבל אמינות היא חשובה- אולי בכלל היו צריכים להשתמש בדלק ללא ניטרו--וני גם לא אוהב את או אס--עדיף כבר איי אס פי--ועוד 4 פעימות........
    כן, אבל אל תשכח למה יש תלונות ומהיכן הן נובעות.
    לגבי אמינות, בסה"כ כמעט כל היצרנים היום, כולל הסינים למיניהם אמינים במידה מספקת, שוב בטיפול נכון.
    את ה-OS של היום אני לא כל כך אוהב, אבל סדרות SF ו-FSR האגדיות אני לא אשכח לעולם.
    ב-FX התחילה הירידה, FXi הוא הדוגמה לאיך לא מיצרים מנוע, וסדרת AX עם ה-ABL שלהם... נו טוב, הבנתם.
    נערך לאחרונה על ידי טיסני אילת; 13-01-2011 בשעה 13:37:08.

תודה!
    2
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf3031 צפיה בהודעה
    כן, אבל אל תשכח למה יש תלונות ומהיכן הן נובעות.
    לגבי אמינות, בסה"כ כמעט כל היצרנים היום, כולל הסינים למיניהם אמינים במידה מספקת, שוב בטיפול נכון.
    את ה-OS של היום אני לא כל כך אוהב, אבל סדרות SF ו-FSR האגדיות אני לא אשכח לעולם.
    ב-FX התחילה הירידה, FXi הוא הדוגמה לאיך לא מיצרים מנוע, וסדרת AX עם ה-ABL שלהם... נו טוב, הבנתם.

נושאים דומים

1. [חדשות] הבהרה
    על ידי MDreamer בפורום פורום JET-ים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-10-2010, 13:21:15
  2. תל אביב והסביבה מנוע ווברה 32 למכירה
    על ידי אמיר ו בפורום טיסני דלק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-06-2010, 10:13:21
  3. [שאלה] מנחת ברחובות עם זה הסוף???
    על ידי sahar111 בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 3