תגובה להודעה: טיסת בכורה ל FUN CUB , קצרה מהצפוי
כבר ציפיתי לתגובות האלה, אתם כל כך נעולים על הקונספציה , אתם לא מסוגלים לשחרר ולחשוב שאולי אפשר גם אחרת, אני מבקש לסיים את הדיון הזה של מדריך בכל תגובה שלי, שאני יחליט שאני צריך/ רוצה עזרה אני יידע לבקש אותה.
בכל אופן , אני זוכר שהסתכלתי על המאזנות , אבל לא בדקתי ממש את הכיוון שלהם (כמובן טעות)
הם היו מחוברים עם מפצל Y כבר שבוע (הכבל היה מחובר לאחת הכנפיים) והנחתי (MOTHER OF ALL F*CK UPS) שכאשר שחיברתי אותו גם בדקתי כיוון בזמנו.
אחרי ששבוע שעבר שחכתי לכוון את המתח סוללה מינימום בטיסן (טלמטריה בסיסית ב A9) , חשבתי לרשום צ'ק ליסט ממש על דף , ניראה לי שהפעם אני יעשה את זה.
עשיתי עכשיו בדיקה של מאזנות הפוכות בסימולטור , קשה לי להגיב בדיוק כמו במציאות כאשר אני יודע שזה הפוך , אך ניראה שזאת יכולה להיות הסיבה לפי כמה טיסות שניסיתי.
יש מצב טוב שביחד עם הרוח שהייתה קצת מכיוון שמאל של הטיסן (מה שאומר הרמה של הכנף לכיוון ימין) תיקנתי לשמאל (למעשה לימין...) ואז תיקנתי על התיקון והסוף כבר ידוע.
החברים התבקשו להגיע כדי שאני לא יילך להטיס לבד, לא היה רצון להשוויץ אחרת הייתי שולף את הAXN ומשתטה בלי לסכן כלום , וגם לא הייתי טורח לנסוע עד לעמק חפר.
להגיד שהנוכחות שלהם לא הוסיפה לי לחץ ? כמובן שהיא הוסיפה.
ביננו הייתי נלחץ הרבה יותר מנוחכות של כל אחד מהפורום פה.
ANYWAYS
אפילו בשניות הבודדות שהוא היה באוויר , ואפילו שלא הייתה לי שליטה עליו, הרגשתי הבדל משמעותי במסה שאני מרים לאוויר לעומת ה AXN וזה די הרשים אותי.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF