נכתב במקור על ידי erazz 4 (או 8 לאוקטו) זה מכאניקה? (מדובר על סרבואים של מצערת) עכשיו פתאום בא לי לעשות כזה. להשתמש ב-4 מנועי בנזין עם 4 סרבואים.... בטוח יהיה מעניין! קשה לי להאמין שלמנועי דלק יש זמני החשה מהירים מספיק כדי לייצב בהצלחה רחפן לעומת זאת אם תשים על כל פרופ מערכת לשינוי פסיעה..
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl Gaui X3-Ikon Fbl Trex 450L- IKON Fbl Telink SU-29 JR X9303 2.4Ghz
נכתב במקור על ידי bendisar קשה לי להאמין שלמנועי דלק יש זמני החשה מהירים מספיק כדי לייצב בהצלחה רחפן לעומת זאת אם תשים על כל פרופ מערכת לשינוי פסיעה.. הוצאת לי את המילים מהפה... בכל מקרה, אני ממליץ על טורבינה וגנרטור.... מנוע של בל 206 שוקל קצת פחות מ 80 ק"ג ונותן הספק של 310 עד 533 קילו-וואט ייצא לך רחפן בגודל חדר. עם להבים של 2 מטר.
גיא.
נכתב במקור על ידי master_bebe הוצאת לי את המילים מהפה... בכל מקרה, אני ממליץ על טורבינה וגנרטור.... מנוע של בל 206 שוקל קצת פחות מ 80 ק"ג ונותן הספק של 310 עד 533 קילו-וואט ייצא לך רחפן בגודל חדר. עם להבים של 2 מטר. אז גנראטור שנותן הספק של עשירית מזה ישקול 8 ק"ג? אתה מכיר כזה?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
חוקי הפורום