I'm the Zohan. So lets go!
TREX 600 PRO+DX7
עם הדברים האמורים לא הייתי ממהר להחליף vibe בטירקס 700...
מצד שני ה"חיתחות" החדששל הירובו נראה מאוד מעניין.
עד שהכלים האלו לא יצברו מספיק ש"ט אצל מספיק אנשים ויצוצו להם כל חבלי הלידה (שכנראה ויגיעו) לא הייתי רץ להחליף סוס מנצח גם אם הוא סוס מבוגר.
השאלה היא מאיפה הבאת את הביקורות השליליות על המסוק?
אתה ציינת שדניאל קצב וחבריו העבירו ביקורת שלילית על הכלי שזה לגיטימי, ולכן אני שאלתי כמה כלים כאלו יש באמתחתם ועל מה בדיוק הביקורת, כדי שכלל הקוראים יקבלו את חוות הדעת המלאה והמדויקת על הכלי מפי אלו שיש להם נסיון איתו.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
חח גם אני לא הבנתי ממש על מה הביקורת והוא גם לא כתב. חשבנו (חבר ואני) שאולי יש אפשרות לקנות טירקס 700 אז שאלתי את דניאל קצב מתי הוא קונה כדי שיתן ביקורת (הוא אמר בפורום אחד שזה המסוק הבא שהוא קונה) והוא אמר שהוא לא מתכוון לקנות אותו כי הוא לא יותר טוב מהטירקס 600 (משהו כזה אני חושב) ושחוץ מהטיסה של אלן זאבו הוא לא אהב טיסות אחרות.
I'm the Zohan. So lets go!
TREX 600 PRO+DX7
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור זהבי,
אני בכלל שמעתי ממקור שהיה בלטרון ביום שישי שביצעת טיסת מבחן לטירקס 700, במדה והבחור לא טעה
בזיהוי המסוק, אשמח אם תתן איזושהי חוות דעת מהיתרשמות ראשונית שלך על המסוק.
תודה צחי
למי שיש ספקות מוזמן להציץ
http://www.youtube.com/watch?v=3mQqE...eature=related
חברים,
אני לא הטסתי טירקס 700, אני לא התנסתי אף פעם עם ה-700 אין לי כלל ניסיון איתו ואני ראיתי אותו אך ורק טס.
לא אמרתי שאני הולך לקנות אותו או חס וחלילה השמצתי את המסוק.
הפעמים היחידות שראיתי אותו טס זה בסרטונים, ב-xfc ואצל משפחת גואטה.
אני מקווה שהבנתם את האי הבנה,
דניאל
נערך לאחרונה על ידי DanielKatzav; 07-08-2008 בשעה 14:45:27.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
לי היה את ה vibe שנה כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו..(: עשה את העבודה יופי טופי..חבל שאין זמינות חלקים
היה נחמד לו מישהוא היה מרים כפפה ועושה טבלת השוואה בין כמה מדגמי ה 90 שניתן לרכוש. פרמטרים להשוואה יכולים להיות כמובן מחיר, אביזרים נדרשים + עלות, זמינות חלקים, יבואן, ועוד כל מיני...אני מתרשם שיש הרבה ידע וניסיון כזה או אחר אצל אנשים שונים בתחום. אני חושב שמי שמחפש מסוק כזה יוכל להפיק המון מהאינפורמציה שתהייה בהשוואה מרוכזת שכזו...
(אני כנראה עוד אמשיך להטיס את הרפטור 90 שלי עוד הרבה זמן...)
שמוליק