אהלן, יש לחבר ולוסיטי חדש שבריחוף רגיל מתחיל לרעוד כמו משוגע, הבעיה היא שהרעידה באה בפתאומיות וגם כך נעלמת..
בדקתי את כל הראש, פלייבר, גריפים - הכל יציב וחזק.
מישהו נתקל בבעיה?
אהלן, יש לחבר ולוסיטי חדש שבריחוף רגיל מתחיל לרעוד כמו משוגע, הבעיה היא שהרעידה באה בפתאומיות וגם כך נעלמת..
בדקתי את כל הראש, פלייבר, גריפים - הכל יציב וחזק.
מישהו נתקל בבעיה?
אין דבר כזה בחיים.
אתה כנראה מדבר על רעידות מסוג של מהירות ראש נמוכה.
תנסה להגדיל מהירות ראש.
אתה מוזמן להגיע לקבלת עזרה
או להתקשר אלי - משה 052-5656164
נערך לאחרונה על ידי mosheg; 11-02-2011 בשעה 09:46:38.
אני מכיר רעידות של מהירות ראש נמוכה - ממש לא זה. אני מדבר על רעידות שנגרמות (כנראה) מחוסר איזון כלשהו, או מחלק משוחרר, הבעיה היא שבדקתי הכל חוץ מהמנוע - קלאצ' - מניפה.
אני אגיד לו להתקשר אליך, תודה.
האם הרעידה התחילה לאחר התרסקות?
משה אכן צודק - רעידות לא סתם מגיעות משום מקום, זו שאתה מדבר עליה (באה והולכת) נשמעת ממש כמו תופעה של ראש קשיח מאוד וסל"ד נמוך מידי.
באם הרעידה החלה לאחר התרסקות - כמובן שבידוד התקלה יהיה שונה, אך עדיין חסרים מעט פרמטרים כדי להבין את התמונה הכללית; דברים כמו איפנון הרעידה (תדר, וכיוון התנודות), גוברנור כן/לא, פלייבר או FBL, ואפילו פאדלים שבשימוש (פאדל שזז ממקומו במעט מאוד יכול גם הוא לגרום לוויברציה) - ולכן קצת קשה לפתור דרך התכתבות בעיות מסוג אלו.
אתה ואורן מוזמנים להתקשר תמיד אלי או אל משה שמנוסה מאוד עם הוולוסיטי - אני מבטיח לך שנמצא את התקלה שגורמת לרעידה, או לחלופין לפרט הרבה יותר כדי שנוכל להתחיל עם כיוון מסויים ולהתקדם צעד צעד על גבי הפורום.
אהלן ליאור (למה הטלפון שלך מנותק?),
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה - המסוק חדש, עבר 2-3 טיסות בלבד. המנוע לא חדש (נקנה מבחור באיזור המרכז במקביל לקניית המסוק ולכן אני לא יודע מה עבר עליו).
הרעידות של הפריים כמו רעידות של פרקינגסון ויברציות ימינה ושמאלה חזקות ומהירות.
בדקתי את אורך הפלייבר ותיקנתי, הבעיה כמו שכתבתי היא שהרעידות נעלמות כמו שמופיעות - בפתאומיות. אין גוברנר כרגע, זויות להבים ראשיות +-10, סל"ד לא נבדק בפועל אבל באיידל ב JR9 מוגדר על 80% אמצע, נראה ונשמע שיש מספיק סל"ד.
כל בעיה שלא תהיה - איך יכול להיות שהבעיה מופיעה ונעלמת??
אחוזים במשדר אינם רלוונטיים.
מדוד סלד עם מד סלד או העלה את הסלד שרירותית ותראה אם התופעה נעלמת.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
הסתכלתם על הטרקינג בזמן הרעידות ?
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
יש מצב שהסרוואים לא תקינים?
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
לגבי הטראקינג - אין בכלל.
לגבי תקינות הסרוואים - במקרה נזכרתי שהיתה לנו תקלה במסוק ניטרו אחר - הסווש היה מתחיל להשתגע לנו באויר ורק אח"כ בבדיקה מעמיקה התגלה חוט חשוף של סרוו..
אני אבקש מבעל המסוק לבדוק גם פה למרות שהמסוק חדש..
ידידי,
אתה ובעל המסוק "עקשניים"....הצענו לו כבר לפני חודש להפגש עם משה כדי שיעבור על המסוק שלו, יראה עם הכל מכוון כמו שצריך ויעזור לו בטסטפלייט.
מה לעשות יש בעיות שרק שרואים במציאות את המסוק מסוגלים לפתור אותן...
קבלו את ההצעה בחום היא עדיין פתוחה.גם תקבלו כוס קפה על הדרך
נ.ב. שמעתי שיש לך את אותה תופעה או דומה לה על ה-TREX 700 החדש שלך ???....![]()
לא ידעתי לגבי ההצעה לבעל המסוק, אבל צריך לזכור שהוא גר בצפת וזה לא בדיוק נחשב כ'קפיצה קטנה'..
אצלי הבעיה דומה אבל לא זהה.. - ישנה רעידה מינימלית ביותר, קבועה, שמופיעה כרגע במצב נורמל בלבד, באותה צורה כמו הרעידה בולוסיטי..אבל אצלי יש לי הרגשה שמדובר על פעולת הגוברנר - אולי אין מספיק גיין ובהורדה מאיידל לנורמל מהירות הלהבים יורדת נמוך מדי לפני שמתאזנת ע"פ ההגדרות. הגיין של הגוברנר על 15, מהירות הלהבים בגוברנר בנורמל היא 1800.
דרכך לבעל המסוקגם שיחה בסקייפ עם משה בערב ועם מצלמת אינטרנט יכולה לעזור
אהלן חברים
אני בעל המסוק המדובר....
בא כוחי אלעד הסביר הכל לכן רק אוסיף שמשהו מוזר שעדיין לא נתקלתי בו הרעידות הללו
הכל נבדק מלבד הסל"ד ייבדק מחר
בכל אופן אני מאוד מודה לכם:גיא..רון ..ליאור ..משה ולכל השאר על הייעוץ החם והלבבי
אתם אחלה
אני יעדכן מחר מה ניסגר עם הסל"ד
תודה חברים
אורן
TREX 700n FBL
trex 700e 3gx v2 נמכר
vbar mikdo
JR X9303
SWIFT
היי
משה איך אפשר להשיג אותך בסקייפ בערב עם ווידאו?
אורן
ליאור
מברוק ובשעה טובה אחי
TREX 700n FBL
trex 700e 3gx v2 נמכר
vbar mikdo
JR X9303
SWIFT
אורן מצטער רואה את ההודעה רק עכשיו.
תרים טלפון 052-5656164 ונתאם.
תודה גיא
TREX 700n FBL