ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
רכישת שלט היא פעולה שאתה מבצע אחת לשנתיים שלוש בדרך כלל, ולכן ההוצאה של המאות שקלים הנוספים בארץ, בחלוקה לשנתיים שלוש, היא זניחה, אפילו אפסית, ביחס לשקט הנפשי שיש לך, אם מתפתחת לך תקלה כלשהי בציוד. והסיכויים הם שיהיו לך תקלות כאלה או אחרות בציוד. תמיד יש. וזה לא ספינדל או להבים שלמישהו תמיד יש להשאיל לך, וזה לא טיסן נוסף שאתה יכול להטיס בזמן שהמסוק שלך מושבת. זה הבסיס של הציוד שלך. בלעדיו אתה תקוע בבית. התחביב הזה עולה כסף ויש מקומות שנכון וכדאי לשים את הכסף, ובמקרה של השלט נכון לשים את הכסף בחנות בארץ. היה לי DX7, והיתה בו תקלה קטנה, שתוקנה מיידית בחנות שקניתי פה בארץ, ויש לי כעת אורורה, שהיתה בו תקלה ותוקנה מיידית על ידי החנות שקניתי בארץ. אם הייתי צריך לשלוח לחו"ל ולחכות שבועות או חודשיים עד שיחזרו אלי מחו"ל, הייתי משתגע מעצבים. החמש מאות, או האלף שקל קונים לך שקט נפשי בגזרה המאוד חשובה של השלט. יש לך אבא. לא כתובת אתר באינטרנט. זה שווה כל אגורה.
זאת הבעיה שלך עכשיו עם הוולקירה - בלי לדעת איזה דבר על האיכות שלו שאותה אני לא מכיר, רק מקווה בשבילך שהיא שווה יותר מהמסוקים שלהם: תהיה לך בעיה, אתה צריך לשלוח את השלט אליהם לתיקון, אבל זה גם נכון אם היית קונה מפירמה נפוצה יותר, ולא מחנות בארץ שלא היתה מוכנה לקחת אחריות על השלט שלך. גם לגבי המקלטים החיים שלך קשים יותר: אתה חייב להזמין אותם מחו"ל. אין חנויות בארץ שמוכרות כאלה, יש מעט אנשים בארץ שמשתמשים במקלטי וולקרה ושוק המשומשים כמעט מת. בקיצור, קצת סיבכת לעצמך את החיים. אבל תתחדש.
+1
ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
מדוייק ותכליתי ביותר
אתה בוודאות תחליף את השלט הזה תוך שנה למעט אם לא תנסה להתקדם לשום מקום או תפרוש.
השלט של טורנג'י X9 הוא רכישה פי אין סוף יותר הגיונית מהשלט הזה ובכלל בלי להיכנס לאיכות .
החיסרון הכי גדול שיכול להיות לך בשלט זה שבשטח אף אחד לא מכיר אותו ואת השפה שלו, אתה תישאר מבודד מכל מידע חיוני
+2