ריסוק בטסט....
ריסוק בטסט....
ספוילר!
(אגב שמת לב שהם שמו פרופ של APC ולא את האשפה של טורניג'י?)
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 08-03-2011 בשעה 14:06:46.
נראה חמוד מה שכן הבחור לא ממש יודע להטיס... לא מחזיק נכון את הסטיקים ומשתמש בצורה לא נכונה בהגה גובה...
הייתי שוקל שוב אם לעלות את הסרטון הזה..מתפרק באויר..נחיתה בשיחים..![]()
כיף לצפות בסרטונים שלהם ברמה הבידורית אבל תועל לצופים ולHK מאוד מוטלת בספק.
ורק לצורך ההשוואה . כנראה שמדובר בהעתק ואולי אפילו אותו הטיסן עצמו כמו זה :
עכשיו הבנתי מדוע אני מתקשה להחזיק טיסן באויר.
אולי משום שגם אני מחזיק כך את הסטיקים.
וכדי שיהיה ברור לגמרי, כל דרך בה אתה מחזיק את הסטיקים היא טובה ונכונה. בזמן מסויים הייתי מקורב לאלוף ארה"ב לשעבר (צ'יפ הייד), כשהיה בביקור בארץ. מוזר אבל גם הוא מחזיק בצורה זו את הסטיקים.
זה שההטסה שלו איננה משהו, זה דבר אחר לגמרי. כלל לא קשור לאופן החזקת הסטיקים.
צריך להחזיק את הסטיקים???
גאד דאמיט בגלל זה אני לא מצליח להטיס!!!
נראה כמו בעית מרכז כובד![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אם כל הכבוד אלייך ואל הנסיון שלך בתחום אתה טועה ומטעה!
אכן, צורת החזקת הסטיקים לא קשורה לרמת ההטסה וישנם מטיסים רבים שמטיסים בשיטת ה"אגודלים". אבל- זו דרך ממש לא נכונה אשר יכולה להוביל לטעויות במהלך ההטסה (במיוחד אצל מתחילים) ולטעויות דיוק בתרגילים. שים לב ש 99% ממטיסי ה F3A וה F3C מטיסים בעזרת 2 האצבעות לקבלת דיוק מירבי בהזזת הסטיק.
גם אני מטיס אגודלים ולמרות ש2 אצבעות נותנות לי יותר דיוק אני לא נהנה להטיס ככה וב 3D יש לי הרבהיותר ביטחון עם אגודלים. גם טארק אלסאדי מטיס עם אגודלים. לדעתי כל אחד צריך ללמוד ולהטיס איך שנוח לו.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יש משהו בדו כנפיים. מתכנן על נוספים אבל לא זה...![]()
אני גם מטיס ככה, זה פשוט הרגל של שנים להחזיר שלטים עם אגודל , ניסיתי עם שתי אצבעות , לא נח בשיט בשבילי , גם זה מקשה עלי גישה לכל הכפתורים כמו הסליידרים בצדדים
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
אני מטיס אם הבוהנות גם כן. עובד שביר. לפעמים קשה להגיע למפסקים מאחורה...
אפילו קיקה סומנזיני מטיס עם אגודליםועוד הרבה גדולים אחרים...
כמה שהנושא הזה נטחן בפורומים בארץ ובעולם![]()
לי יש אגודלים ספייר בקופסת כלים, אם מישהו צריך.
אני החלטתי על פשרה , ביד ימין מחזיק עם שני אצבעות וביד שמאל בעזרת האגודל, ככה כולם מרוצים חוץ מהטיסן והקרקע...![]()
את המדגם עשית בקרב כל מטיסי F3A ו F3C או רק כאלה המטיסים איתך ?
כי אם היתי צריך לבחור בין המדגם שלך לבין המדגם של FLATSPIN אז אומנם הבחירה תיהיה קשה אבל מבלי לפגוע כנראה שהיתי בוחר במדגם של FLATSPIN ושוב מבלי לדעת כמה מטיסי F3A או F3C פגשת מאוד יכול להיות שהוא פגש אחד או שניים יותר.
******חח מצחיק כל הסיפור הזה ...
לקח לי זמן להבין בכלל מה עף להם בכל מקרה מצחיק
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
אגודלים אגודלים בשביל זה הם ניבראו![]()
לא משנה מה אנשים אומרים לכם, מילים ורעיונות יכולים לשנות את העולם.