יש כלים שצריך לשני סוגי המסוקים כמו
מברגי אלן פיץ גייד'
פלייר בולינק
לוקטייט
לניטרו צריך
מגבונים
דלק
משאבה
בובו
וסטרטר
יש כלים שצריך לשני סוגי המסוקים כמו
מברגי אלן פיץ גייד'
פלייר בולינק
לוקטייט
לניטרו צריך
מגבונים
דלק
משאבה
בובו
וסטרטר
TREX-500ESP
TREX-600LE 50ALIGN
TREX-700LE 91 0.S HZR
JR 9303X
השרשור השתבש ... זה החברה מאלקטרה ? מעיין ?
נסתרות דרכי הפורום: התגובה של רון ניתנה ב 2003 לשאלה שנשאלה אתמול![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
תגיד רון, אתה מסוגל לעשות את זה גם באימייל? אם כן, אולי תחזור אחורה ליוני ותזמין לי TDR מהנסלייט...
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
אלעד,
אתה מוריד חופה כדי להחליף סוללות? אם לא אתה מושך את הסוללות דרך זנב המסוק - על מנת לבצע זאת אתה נאלץ למשוך את הפלטה דרך תומכי הבום ולהלחם איתם ע"מ להוציא/להכניס את הסוללה.
כמו כן, כשאתה מכניס את הסוללה, יש את הברגים של האוחזי חופה שתמיד מפריעים להכניס את המגש (נתפסים בוולקרו) שלא נדבר על הקונקטור......
בקיצור - תנסה לראות את הקיט של ריי נמובי שאותו טוסמן מטיס, ולבצע השוואה עם שלך, נדבר אז![]()
סליחה, אבל לא יודע על מה אתה מדבר, נכון שהסוללות עוברות דרך התומכים אבל הם לא מפריעים לי.
לגבי הכנסת הסוללות - מעולם לא נתקלתי בוולקרו שנתפס בברגים, אפילו לא שמתי לב שהם שם עד שכתבת את זה וניגשתי לבדוק..הברגים מקדימה ואין לי באיזור בכלל וולקרו.
הוולקרו נתפס בפריים לפעמים בחלק האחורי אבל רק בסוללות הרחבות יותר, עם הסוללות של הובי מאסטרס לדוגמה שהן צרות יותר - הטסתי כ 5 פעמים ולא נתקלתי בשום בעיה, להיפך - היה יותר מרחב מאשר עם זיפי.
ראיתי את הקיט של טוסמן במפגש אצל הרכבת, קיט בהחלט איכותי, אבל אפילו הוא אמר אז שאצלי זה נראה יותר נוח..
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 09-03-2011 בשעה 19:23:09.
כולך דיבורים - איפה שלך??![]()
גם בוייב הפטנט לא רע בכלל..
רון טוסמן