החופות פוסונו האלה פשוט יפהפיות, אני מתלהב מהן כל פעם מחדש!
ליאור - לגבי ה KBDD, שמתי לב שהלהבים והפדלים שלהם הופכים ללהיט בכל העולם, העובדה שזה פלסטיק לא משנה בטיסה? מה היתרונות/ חסרונות שלהם?
החופות פוסונו האלה פשוט יפהפיות, אני מתלהב מהן כל פעם מחדש!
ליאור - לגבי ה KBDD, שמתי לב שהלהבים והפדלים שלהם הופכים ללהיט בכל העולם, העובדה שזה פלסטיק לא משנה בטיסה? מה היתרונות/ חסרונות שלהם?
מחזק את דבריו של משה,
ה KBDD אינם פלסטיק רגיל מוזרק אלא פולימר חזק יותר שגורם לפאדל / להב הזנב להיות מספיק קשיחה ע"מ לספק את הסחורה בצורה מעולה.
לא מעט חברה שידרגו את המסוקים שלהם מפאדל הקארבון הנפוץ של ALIGN, לפאדל KBDD והדיווחים מהשטח חיוביים מאוד - המסוק זריז יותר, חזק יותר ויציב יותר מאלו שציינתי עקב פרופיל ומשקל עדיף ל KBDD.
אני לא יודע אם הם טובים יותר מפאדלי / להבי זנב מהרמה הגבוהה ביותר (RADIX/SAB/RT וכו'), אך אני יכול להגיד בפה מלא שהם מספקים את הסחורה בצורה מלאה ללא DOWN SIDE אחד - ואף שידרוג מעולה לפאדלי הקארבון הפחות מוצלחים של ALIGN שמקנים התנהגות די עצלה למסוק (כל מי ששדרג ל KBDD או לקארבון איכותי כמו זה שציינתי, חווה ישר את זריזות המסוק הגבוהה יותר ואת הצורך בהורדת זווית ה CYCLIC כדי לקבל את אותו קצב גילגול / עלרוד שקבל עם אלו הקודמים).
אני אגב, כמו תותי מטיס אגרסיבי ועם KBDD ומאוד מאוד מרוצה מהביצועים שלהם.
לגבי החופות - הן רק משתדרגות עם הזמן, וכן הן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!
רונן תתחדש - נראה שוה ביותר!
מקווה שכל הנהירה הזאת של הישראלים המטיסים לכתום לא תיצור אסוציאציות פוליטיות
זרקתם לי רעיון עם ה-KBDD, אני בדיוק צריך להבי זנב ללוגו. צריך רק למצוא צבע![]()
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz