תגובה להודעה: כניסה לתחום

נכתב במקור על ידי
wind556
גם זה אמת, אבל תשווה טיסנאות לפורמולה 1.
לפני זה אתה חייב ללמוד במכונית רגילה...
אני לא ממליץ לאף אחד ללמוד להטיס על אקסטרא או מוסטנג, אבל הטיסן ללימוד צריך את כל היכולות של טיסן. לדעתי, ללמוד על AXN (ובטח בז-לייט) - זה בדיוק לנסות ללמוד לנהוג במכונית בעזרת אופניים.

נכתב במקור על ידי
wind556
תקרא את הספר שנקרא "העיקרון הפיטרי"
ותנסה להבין איך זה קשור ללימוד הטסה
קראתי, אני אחשוב על זה.

נכתב במקור על ידי
wind556
על פי הדרך שלך לא צריך סימולטור בכלל, מספיק לקנות אפרנטיס
לבז לייט אני קורא "החוליה החסרה" שזה בדיוק מה שנחוץ בין סימולטור לטיסן

דורות (רבים) של מטיסים למדו בדיוק כך (ללא סימולטור- ועוד עם מנוע ניטרו, רחמנא ליצלן
), אבל אתה לוקח את הדברים שלי רחוק מדי. פשוט צריך לפתח יכולת בסימולטור ולממש אותה על טיסן אמיתי ולא לפתח הרגלים שליליים. לכן לדעתי, זו לא חוליה חסרה, אלה מיותרת - לפחות ללימוד 

נכתב במקור על ידי
wind556
אני רק יודע שכשאני מלמד אנשים להטיס, זה מסתכם בדרך כלל בשיעור אחד עד שלשה שיעורים עד שהמטיס עצמאי, ואני נתקל במדריכים אחרים מלמדים עם טיסני גלגלים והלימוד מתמשך על פני עשרות שיעורים ולעיתים קרובות לוקח למטיס זמן רב ביותר לרכוש ביטחון, זמן שנמדד בחודשים רבים.
לא חושב שזמן לימוד הוא מדד רלוונטי כאן. את החודשים ש"חסכת" עם הבז-לייט/AXN החניך "יפצה" אח"כ בלימוד מחדש של מיומנויות שהוא לא רכש אצלך - כמו נחיתה מסודרת, שימוש בהגה כיוון וכו'.

נכתב במקור על ידי
wind556
יש מטיסים טובים ממני (הרבה)
יש חכמים ממני (לא הרבה

)
יש מנוסים ממני (גם לא הרבה)
אבל אין מדריכים טובים ממני

No Comment
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz