הי חבר'ה.
מי כאן מטיס עם HEADPLAY ?
אשמח לראות את האיכות לפני שאני מזמין
הי חבר'ה.
מי כאן מטיס עם HEADPLAY ?
אשמח לראות את האיכות לפני שאני מזמין
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 17-02-2011 בשעה 00:38:24.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
מישהו ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לי יש
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לי יהיה חודש הבא![]()
בברכה,
תומר עינבר
היי,
גם לי יש, מה השאלה ?
"Never Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly !!!!!!"
E-flite P-47D Thunderbolt :: Sapac F-22 Raptor :: Multiplex EZ-Star :: Raptor 30
איך הן ביחס לFatShark למשל?
האם האיכות באמת טובה יותר?
הן נוחות על הראש?
מתאימות למרכיבי משקפיים?
רכשת גם את הסוללה שלהן או שאתה עובד עם ליפו?
מושיק - אפשר לראות אותם בפעולה ? איפה אתה מטיס ? תוכל לשלוח לי מס. טלפון בפרטי ? תודה
לי אין אבל קראתי קצת בפורום אחר תגובות של אנשים והם טוענים שה FatShark מרגיש כמו משהו מחנות צעצועים ליד אלה..
הבעיה שלהם היא שהראיה צרה..לא יודע איך זה בהשוואה ל FS
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 06-04-2011 בשעה 10:25:49.
לי היה FATSHARK ולא האיתי מרוצה לפי דעתי רזולוציה גרועה מאד640X480
היום יש לי HEADPLAY אחלה איכות אבל יש להפעיל עם מסך חרום כי המשקפיים דיגיטלים
והם לא מתאימות למרכיבי משקפיים.
טוב בואו נעשה קצת סדר: פיענוח הוידאו ב HEADPLAY מתבצע ע"י תוכנה ולא ע"י חומרה יש יתרונות וחסרונות:
יתרון: מכיוון שפיענוח התמונה הוא תוכנתי יש אפשרות לשיפור תמונה משמעותי (לדוגמא בגרסאות האחרונות המשקף תומך ב 720P בחיבור COMPONENT) והיד עוד נטוייה (אני מקווה
) לעומת כל משקף אחר שיש בשוק שבו הרזולוציה ואיכות התמונה נקבעת ע"י חומרה בלבד.
חיסרון: גרסאות תוכנה מסויימות שיצאו ע"י חברת HEADPLAY לא התאימו ל FPV וכאשר היתה הפרעה קטנה באות הוידאו, המשקף היה קופא וגורם לאיבוד וידאו טוטאלי במשקפיים.
אחרי לא מעט לחץ ורעש (שיצרו מטיסי FPV שלשם כך רכשו את ה HEADPLAY ) השכילו בחברה להוציא 2 עידכוני גרסה המתאימים ל FPV עבור שידור PAL ו NTSC.
בעדכונים אלה, גם כאשר יש הפרעות באות הוידאו המשקפיים ממשיכות לעבד את התמונה ולהציג אותה ולכן אין מקרים של קיפאון תמונה במשקף גם במצב של וידאו משובש.
E-flite P-47D Thunderbolt :: Sapac F-22 Raptor :: Multiplex EZ-Star :: Raptor 30
גם אני הזמנתי הבוקר.
זה הדף הורדות הראשי: http://www.headplay.com/downloads.html
בנוסף מתחת ללינקים באתר יש הסבר מדוייק של איך לעדכן גרסא.
הגרסאות הרלוונטיות להורדה הם:
TV_mode_50hz_625_lines.zip
או
TV_mode_60hz_525_lines.zip