אני ממש לא הייתי ציני ואני מצטער אם זה יצא בצורה מעליבה, השאלה שלי הייתה רצינית ועניינית, אם מדובר בטיסן מהיר ראשון שלך למה לא שקלת שמישהו יותר מנוסה ממך יבצע את הטסט?
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פאנג'ט?
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
טוב, בכל מקרה אין לי כרגע תקציב לפלטפורמה ולו הזולה ביותר, קניתי מספיק.
תודה בכל מקרה
לילה טוב שי!
בברכה,
תומר עינבר
בקר של 40 אמפר לא מספיק למנוע הזה.
יש לך מודד אמפרים ? http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=10080
מניסיוני עם המנוע שלך וסוללת 4 תאים צריכת הזרם מגיע עד 80 אמפר עם פרופ 4.5x4.5 !
אם אין לך תקציב אתה יכול עם הסט אפ הזה לבנות פוגי או מוגי או זאגי קאפה או משהו שיהיה קל משקל ובלתי שביר.
כבר בשלבי הפוקס הדו מנועי שלך העבירו כלפיך הרבה ביקורות על צורת הבנייה ובחירת הציוד , התוצאה הייתה בדיוק כמו שחשבתי וראיתי בוידאו.. משקולת מעופפת
אתה אולי הגדרת את זה כניצחון , אני רואה דברים בצורה שונה ממך.
טיסן שטס בצורה הפוכה לגמרי ממה שהוא תוכנן זה בזבוז כסף ומיד לאחר הטסט פירקת הכל ונתקעת עם ציוד יקר .
במקרה הזה קנית טיסן שאמרו לך שהוא בעייתי בגלל שהוא קלקר , אתה אמרת בתגובה "כולה 15$" .
המחיר הוא לא 15 דולר. אתה קונה בקר , מנוע , סרוואים ,סוללה , מקלט , אבזור כללי ויוצא בהוצאה ענקית על טיסן שאתה לדעתי לא ברמה להטיס.
הטסתי פוקס או שניים (בסביבות ה 20 עם סט אפים שונים ) והטסתי גם מספר פליי קאט והפוקס הכי מהיר לא מתקרב לביצועים של הפלייקאט הכי איטי. לא מבחינת גלגול ולא משום בחינה אחרת.
תקבל ביקורת כי לא מנסים לקטול אותך , אלא מנסים לעזור לך גם אם זה בא בצורה מנומסת וגם אם זה בא בצורה עוקצנית ומצחיקה מעט
אתה מתכוון לקנות טיסן? תפתח שרשור שבו תציג את הסט אפ שלך , תתייעץ מה לקנות , סגנון טיסה , חומר ממנו עשוי הטיסן ותגלה שהתחביב הזה לא חייב להסתיים בטיסן תלוי על הקיר ובזבוז של מאות שקלים לחינם
מקווה שתקבל את זה בהבנה כי אני עזרתי לך להכנס עם טריינר נורמאלי שרק התחלת ורוצה שתמשיך להנות מטיסנים גם בעתיד![]()
תומר , אני מתחנן
לאחר פוקס אל תעבור לפיילון
אתה תבזבז את הכסף שלך ותסכן אנשים מסביבך
גיא,
אתה הכנסת אותי לתחום ובחרת בשבילי את הטיסן הראשון שעד היום טס.
אני לא אוהב שיש לי אלקטרוניקה ללא שימוש, אבל המצב הוא כזה שאין לי ברירה אלה לאכסנה בקופסה.
עם כל הצער באובדן של הטיסן המהיר, הגעתי למסקנה שמהירות זה לא בשבילי, זה עובד באלפא רומיאו, אבל לא בטיסנים.
אני צריך טיסנים איטיים, יציבים ויפים שמהם אני מפיק את מירב ההנאה.
תודה על האכפתיות,
תומר.
בברכה,
תומר עינבר
בזמן האחרון העיניים שלי פוזלות לצדדים לכל מיני טיסנים כאלה ואחרים, התחום הזה מרתק אבל לא מספק כשמשתוללים ובזבזים כסף מיותר.
אני חושב שאני אשאר עם הטיסנים הקיימים, יש לי טריינר שטס לתפארת, כנף מעופפת שתטוס לתפארת ודאון סקייל יפייפיה שכמעט ונגמרה עליו העבודה.
בברכה,
תומר עינבר
מהירות יכולה להיות בשביל כל אחד אבל אין מה למהר , קח הכל ברגוע
נכון לעכשיו יש לך פה שני אנשים שאני אישית מכיר (עודד וניר , יכול להיות שיש עוד) שלקחו את הפוליגל לרמה של אומנות.
תבנה לך איזה טיסן זול שתוכל להטיס ולא ישבר מכל ריסוק עד שיהיה תקציב לקנות טיסן חדש במידה וימאס לך מהפוליגל..
מקסי סוויפט זה טיסן מדהים , אתה הולך להנות ממנו מאוד
+100 על כל מה שגיא אמר
אחי היקר רד מהסטאפ הזה או שתעשה שינויים !!!!! הפרופ והבקר לא מתאימים פה (ישרף מהר וחבל .)
רק שתדע המנוע הנ"ל ופרופ 4.75X4.75 ב 4 תאים מושכים 72 המפר(קצת כבד על הבקר הזה.)
נסה פרופ 4.1X4.1 והחלף לבקר 60 המפר (יהיה מעניין ובגבולות האפשרי)וגם ל 4 -5 שניות.
***ועוד דבר צריך לזרוק את הטיסן מאוד מאוד חזק עד שיצבור מהירות.***
מנסיון רב עם המנוע הנל.
גם עם פרופ 4.1X4.1 וסוללה של 3 תאים הטיסן הזה טיל בליסטי...
dav749,
הודעתך הינה מיותרת לדעתי מהסיבות הבאות:
1. העמסת על העמוד השני של הפוסט עקב ציטוט של התמונות שהעלתי - ממש אין צורך בכך.
2. לפי מה שאתה כותב בטח לא קראת שהטיסן התרסק לרסיסים, וכל העצות לגבי הסטאפ מיותרות.
לילה טוב,
תומר.
בברכה,
תומר עינבר
מצטער על הציטוט ממש לא מצליח להתרגל לשינוי שחל על כל הפורום הזה (עדיין מעדיף את הישן)
בכל אופן אני מוכן לקנות ממך את המנוע וגם את הבקר עם אתה מעוניין .
אתה מוזמן להתקשר עם זה רלוונטי 052-4243008 משה.