יש לי COPTER X
וגם הוריקן
וגם טיסנים זולים
ושלט X9
אישה ושלושה ילדים (+ועוד אחד בדרך) ומשכנתה.
אז שככה הרבה בזכות עודד או שאני בתחביב או שאין תחביב.
והכי מצחיק שהתחת שלי במים.
אולי נעשה פורום עשירים ופורום עניים שרוצים גם להנות.
לדעתי לא תמיד צריך להניח שבן אדם ייתייאש ולכן חבל להשקיע על ההתחלה.
אני קניתי שלט בערך ב 2000 שקל ואני יודע בזכותו למדתי הרבה ויותר טוב מאשר שלט 9X (שיש לי גם )
צריך להציג אפשרויות לאנשים.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
אתה מניח הנחות ומאמין לאמת שלך מבלי להיות ענייני ומקצועי.
אם אדם מוכן להשקיע 280$ על שלט אז ניתן להתאים לו שלט טוב במסגרת התקציב שלו, הבחירה שלו לא רעה כלל ובמקרה הזה 9X זה פתרון שלא קשור לכלום.
לא יזיק לצאת מקופסאת הסיזל מידיי פעם ולחנך לשימוש בציוד טוב.
לרוב שימוש בציוד זול מידיי נותן תמונה מעוותת לגבי התחביב הזה למי שמשתמש בו לאורך זמן אז מדוע לכוון תמיד לשם?
למוטי יש לי כמוך 8FG אבל הוא עולה 200 דולר יותר מה 7C אבל זה שווה כל שקל.
ל-א לקנות וולקרה זה סתם שלט
ראיתי 2 שריסק ו איתו 450 ולמזלם זה נגמר בטוב,היה להם קאט קשר.
לפותח השרשור,עדיף לקנות 8FG פי 1000 מכל השאר במחיר הזה של 2200 ש"ח.
ככה גם לא תצטער על הרכישה בעוד שנה,שנתיים וגם הוא 14 ערוצים ואפשר להטיס איתו ה-כ-ל כולל סילון.
אם אתה כבר קונה משהו,תקנה להרבה זמן ולא כדי לשדרג כי לא עשית בזה כלום חוץ מהפסדת את ההפרש על מה שתמכור אותו ביד 2 לעומת מה שקנית.
אגב, אחרי שכולכם "ליכלכתם" על ה9X, מישהו פה חווה איתו כשל כלשהו? אני אישית לא החזקתי אותו ביד אף פעם אבל אני שומע רק דברים טובים עליו כולל בחור פה בפורום שמטיס איתו גם בנזין(!).
אז אני שואל את עצמי אם שוב קם "עדר" ומשמיץ שלט סתם כי הוא לא מותג??
אצל מישהו במנחת בשמרת.
שחכתם להזכיר של- futaba 7 יש מדריך מפורט היטב ומאוד ידידותי לדעתי,
לא פחות חשוב ממבנה התפריט, איכות השידור וכו'.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
למרות שאין לי ידלים שאני יודע עליהם אני לא מסכים איתך, זה לא קשור לעניים או עשירים (ואני מדבר מהמקום של המאוד-מאוד עניים עד לפני 3-4 שנים)
אני עברתי מ FUTABA ATTACK4 AM ל 2.4(!!) למה? כי היית בסדיר(גם לפני זה לא היה לי כסף) ונכנסתי לקבע והעדפתי שלט מחברה וותיקה, אמינה וטובה על פני משהו לא מוכר. חברה אמינה טובה ו-וותיקה = JR/FUTABA/SANWA/AIRTRONICS/SPEKTRUM ולא 9X או 8Y
לדעתי יש רף תחתון וזה בדיוק מערכת הרדיו שצריך לעבור לפני שנכנסים לתחביב.
אני הטסתי עם ה FUTABA AM שלי משנת 89-90 (לא זוכר בדיוק..) והוא לא איכזב אותי עד 2006.. אתה יודע מה, עד עכשיו הוא אצל אחד החניכים שלי שמשתמש בו והוא עובד כמו ביום הראשון.
לא היית מטיס עם 9X משהו אחר חוץ מטיסן EP/קלקר צוקים קטן ללא מנוע או משתמש בו ללימוד. זה פשוט מפחיד מדי.
וזאת בדיוק הסיבה. אמרתי שזה בדיוק מה שיקרה. חפשו הודעות שלי כאשר השלט יצא ותראו שכתבתי שזה בדיוק מה שיקרה. כשל בפלסטיקה/מבני ובפוטנציומטרים.
שונא להיות נביא זעם, אוהב להיות צודק.
קנה JR/FUTABA/SANWA/AIRTRONICS/SPEKTRUM יד II אם התקציב שלך לא מאפשר אחרת, אפילו עדיף 72MHZ מאשר 9X 2.4 לדעתי ועוד כמה חודשים לקנות מודול 2.4, בינתיים תהנה ממקלטים זולים.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אחלה שלט למסוקים!! רק צריך לקחת בחשבון שבמידה ואת מזמין את זה מחו"ל יש לדאוג לאישור FCC (בשביל משרד התקשורת)ועוד כמה שקלים (בשביל המכס) וקצת כאב ראש בשביל לשחרר אותו.
אתה יכול למצוא את אותו הדגם ב1350 ש"ח בארץ כולל מקלט.
בהצלחה
Walkera 1#a