תגובה: מכירה

נכתב במקור על ידי
wind556
תגיד, זה לא אתה ששמת ראש של קופטר על הKDS?
אני כבר לא זוכר מי זה היה, אבל זה היה שידרוג משמעותי ביותר (ועדיין לא מספיק)
עברו תחת ידי כמה וכמה KDSים , כולם (כולל שלך) היו מאד רחוקים מלהיות רכישה נבונה, והמילה "טוב" תמיד היתה יחסית לבני מינו (ונתקלתי בכמה שהצליחו לטוס "סביר")
מסוק יקר בטירוף שנותן כל כך מעט
לעומת זאת עברו תחת ידי כמעט כל הקופטרים בארץ, וכל אחד שהיה מורכב נכון ומכוון נכון, ועם אלקטרוניקה סבירה, עבדו בין סביר לטוב מאד, כתלות באיכות האלקטרוניקה
ה KDS ממוקם אצלי קצת מתחת ל HK, קצת מעל BELT CP והרבה מתחת לקופטר איקס או טארוט, שלא לדבר על טי רקס.
הבעייה העיקרית שלו זה שהמחיר הוא כמו ההוריקאן, והתמורה היא קצת יותר מBELT
לגבי הספרטן, אתה טועה בהבנת העניין:
ככל שהמטיס פחות מנוסה, כך הוא זקוק לג'יירו טוב יותר. מטיס סופר מקצועי יכול להסתדר גם עם מסוק ירוד וג'יירו ירוד (לא שהוא יהנה, אבל יצליח).
ותתפלא כמה אנשים יצאו מהתחביב בגלל רכישות לקויות, אין לך קנה מידה לזה, אבל זה הרבה יותר ממה שאתה יודע.
ואחרון חביב: תחזוקה של מסוק טוב היא תמיד יותר זולה מתחזוקה של מסוק "זול"
אחד המסוקים הכי יקרים שהיו בארץ היה ה BELT CP שנרכש מאד בזול, אבל אחרי שנה הוא עלה כמו טי רקס 600 אצל מי שלא שפר עליו מזלו (היה צריך גם מזל במסוק הנ"ל).
ולסיכום: במחירים ובאפשרויות של היום כל רכישת 450 היא רכישה לא נבונה, גם של הטובים ביותר בקטגוריה , למעט מי שרוכש מתוך הבנה ובחירה מודעת (משמע, לא מתחיל)
עודד ידידי
שוב אני חוזר שלא תבין אותי לא נכון
מסוק KDS מאוד יקר , אבל הבחור כבר קנה .
גם אני קניתי ואחר כך שאלתי , ככה לומדים.
אבל להגיד שהמסוק ירוד זאת טעות . היום אני חכם להגיד, כי יש לי היום קופטר ואני רואה את האיכות הירודה שלו.
ואני לא הבחור ששם ראש של קופטר . ונהפוך הוא שמתי ראש של KDS על הקופטר והרמה עלתה פלאים.
אם הבחור היה בא ואמר שיש לו תקציב של 2400 ש"ח אז אני מסכים איתך שהינו יכולים לכוון אותו למשהו הרבה יותר טוב מה-KDS ומה- .COPTER X
ואם הבחור לא יודע להטיס גם טיראקס 700 לא יעזור .
[B][SIZE=1]FUTABA TF8G
SAGULL 40
BIXLER 2
BIXLER 3
HPI BAJA 5T