שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 35

נושא: שוקפלייר חדש בקרוב יעלה לאוויר

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: שוקפלייר חדש בקרוב יעלה לאוויר

תודה על התיקון, גיא
    הדגשתי מניסיוני האישי בלבד, סנדר פאואר פשוט "נתנה" יותר בכול פרמטר ממסוללות הסיניות שהיו לי..זה הניסיון שלי וזה לא עניין פסיכולוגי(!), אם משתלם לקנות אותם? כמו שאמרתי 90% מהמקרים- ממש לא, אפשר ואפילו כדאי להשתמש בסוללה סינית.
    המוטג, המחיר, המוצא.. לא מסנוור אותי.. אני חושב שהדעה שלי די אובייקטיבית (ואני מטיס כרגע רק עם הסיניות), דוגמת השלטים, היה לי ספקטרום וקיללתי את האמא שלו, כי לדעתי הוא זבל..אבל זה רק מניסיוני האישי..
    תשמע, אם תחפש סטאפים אפילו סרטונים, תוכל לראות שיש הבדל משמעותי בציוד בעל מוטג ושם איכותי למתחרה הסיני, הדברים עובדים אחרת והמספרים אחרים, זה לא אותו דבר וכך במנועים, בבקרים ובסוללות, וגם בטיסנים עצמם, יש הבדלי איכות.
    אז כול אלו שנהדר להם עם הסוללות הסיניות (גם לי)- מניסיוני, אם לא היה לי בעיית תקציב, היו סוללות סנדר פאואר, בקרים קונטרוניק מנועים ניו, הקר טייפון- לא טייפון מהסיני..
    גם מרצדס נוסעת וגם סובארו נוסעת..זו דעתי מניסוני האישי בלבד..

תודה!
    2
    הודה 78 פעמים ב 48 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: שוקפלייר חדש בקרוב יעלה לאוויר

ציטוט נכתב במקור על ידי גיא חנוך צפיה בהודעה
    זיגי , זה נשמע כמו עדי אבל זה אדי
    תודה, נערך ותוקן.

ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
    תודה על התיקון, גיא
    הדגשתי מניסיוני האישי בלבד, סנדר פאואר פשוט "נתנה" יותר בכול פרמטר ממסוללות הסיניות שהיו לי..זה הניסיון שלי וזה לא עניין פסיכולוגי(!), אם משתלם לקנות אותם? כמו שאמרתי 90% מהמקרים- ממש לא, אפשר ואפילו כדאי להשתמש בסוללה סינית.
    המוטג, המחיר, המוצא.. לא מסנוור אותי.. אני חושב שהדעה שלי די אובייקטיבית (ואני מטיס כרגע רק עם הסיניות), דוגמת השלטים, היה לי ספקטרום וקיללתי את האמא שלו, כי לדעתי הוא זבל..אבל זה רק מניסיוני האישי..
    תשמע, אם תחפש סטאפים אפילו סרטונים, תוכל לראות שיש הבדל משמעותי בציוד בעל מוטג ושם איכותי למתחרה הסיני, הדברים עובדים אחרת והמספרים אחרים, זה לא אותו דבר וכך במנועים, בבקרים ובסוללות, וגם בטיסנים עצמם, יש הבדלי איכות.
    אז כול אלו שנהדר להם עם הסוללות הסיניות (גם לי)- מניסיוני, אם לא היה לי בעיית תקציב, היו סוללות סנדר פאואר, בקרים קונטרוניק מנועים ניו, הקר טייפון- לא טייפון מהסיני..
    גם מרצדס נוסעת וגם סובארו נוסעת..זו דעתי מניסוני האישי בלבד..
    כמו שכתבתי, לא מתווכח עם נסיונך האישי, אבל גם לא עם ניסוי אובייקטיבי שמישהו ערך, שבאותו מקרה הראה דברים אחרים. אגב, לפעמים הנסיון האישי מראה דברים הפוכים לגמרי - תשאל את עמרי, למשל, כמה פעמים היו לו הפרעות רדיו עם מקלט קורונה סיני ב-10$ וכמה פעמים עם מקלט Berg, שנחשב לטוב ביותר ועולה פי 5. מה זה מוכיח? כנראה שכלום.
    אני לא תמים, ויודע שהרבה פעמים הסחורה הסינית, איך לומר, היא "זבל", ולפעמים אפילו מסוכנת. צריך רק להזהר לקבוע באופן גורף שתמיד מדובר במרצדס לעוומת סובארו. לפעמים מדובר על מוצר שיצא מאותו מפעל בדיוק, ולכל היותר עבר עוד שלב סינון של פרטים לא תקינים.
    בכל מקרה, שכל אחד יקנה מה שמתאים לצרכים שלו ולתקציב שלו, לא?
    נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 14-06-2011 בשעה 17:44:11.
    טורניג'י - אבל מעליך!
    .Three of my favorite inventions are PC, RC and AC

נושאים דומים

1. האתר של PULSE עלה לאוויר...
    על ידי Shay בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 17:34:39
  2. כמה יעלה לי לייבא את הטיסן הזה?
    על ידי מני2000 בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 21:46:37
  3. הפניקס עלה לאוויר. מדהים.
    על ידי gemi3 בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-02-2010, 08:53:16
  4. [מדליק] הקליפ עולה לאוויר - הרכבת דוהרת !!!!!
    על ידי levyoram בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 06-12-2009, 23:56:37
  5. [חדשות] טיל חוזר לאוויר F-2A
    על ידי silenser בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-08-2009, 17:37:04

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך