שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 53

נושא: התגובה הרשמית של ALIGN לנושא ה COPTERX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התגובה הרשמית של ALIGN לנושא ה COPTERX

כמה דברים:
    דבר ראשון-לאיזה תגובה ציפית? לאישור?
    אם הם היו מאשרים לך שזה תחת חסותם, מחר הם יכלו לסגור את קו הייצור של טי רקס 450
    הרי אף אחד לא היה קונה יותר טי רקס לו היו מאשרים בפומבי שזה אותו מסוק רק יותר זול
    ...תחשוב על זה....

דבר שני, בהנחה שאתה צודק-וזה נעשה כנגד האינטרס של אליין-על זה אני יכול רק לאמר לקופטר איקס כל הכבוד
    הם איפשרו להרבה מטיסים (כולל אותי) להטיס מסוק משובח ביותר בעלויות נמוכות מאליין , ובלי לאבד איכות,וזה לחלוטין משרת את האינטרס שלי ושל רבים אחרים.

ותאמין לי שקופטר איקס מרוויחים...מה זה אומר על אליין שמייצרים בדיוק את אותו דבר רק במחיר גבוה יותר?
    איפה הלגיטימיות של תחרות על כיס הלקוח-שזה אתה ואני-?
    ואל תגיד לי "גניבה"
    הרבה חברות ניסו לשכפל את הטי רקס ולא הצליחו לעמוד באחד משני התנאים: מחיר ואיכות
    לדוגמה ראה את הלי דירקט והמסוק המקביל שלהם לטי רקס (תשאל את ליאור זהבי על איכותו)אבל הם לא הצליחו לרדת במחיר

וחברה אחרת שנתקלנו בה כאן בפורום,לא שמרתי את הקישור שלה, בנתה תואם טי רקס בעלות של 99$ ונעלמה, כנראה עקב איכות ירודה,מה שמראה שלא מספיק לשכפל, צריך גם יכולת טכנית מתאימה.
    אני צריך גם להזכיר את כל תואמי IBM?וכל מה שקרה בשוק המחשבים בעקבות זה?
    פעם אמר לי בעל עסק אנגלי אחד שבטעות ניסיתי לעמוד איתו על המקח:"אם הייתי יכול למכור יותר בזול, ועדיין הייתי מוכר לך במחיר הזה, הייתי גנב"

וישנו עוד נושא והוא למה זה כל כך מציק לך שאתה טורח ומתאמץ להוכיח את צידקת דרכך בזמן שזה לא ממש מעסיק רוכשים פוטנציאלים וחברי פורום אחרים-אבל זה נושא לפורום אחר...

בסופו של דבר כל אחד יקנה את מה שהוא חושב שהוא מקבל את התמורה הטובה ביותר לכספו ולצרכיו.

בהצלחה לך ולכולנו
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: התגובה הרשמית של ALIGN לנושא ה COPTERX

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    ותאמין לי שקופטר איקס מרוויחים...מה זה אומר על אליין שמייצרים בדיוק את אותו דבר רק במחיר גבוה יותר?
    איפה הלגיטימיות של תחרות על כיס הלקוח-שזה אתה ואני-?
    בהשוואת המחירים הזו אתה מתעלם ממספר גורמים, שניים מהם:

עלויות פיתוח שהיו ל ALIGN ולא היו לCOPTERX. מן הסתם זה במחיר המוצר של ALIGN. מהנדסים למיניהם שישבו ותכננו איך צריך להיות המסוק מבחינת מבנה כך שיטוס כמו שיטוס ויתרסק כמו שיתרסק, פטנטים שפותחו.

עלויות השיווק של TREX שבנו את שמו של דגם המסוק הזה. אנשים הסכימו לבדוק את COPTERX אך ורק על בסיס זה שהוא העתק מושלם ואיכותי של מסוק שכבר הוכח שהוא מוצלח, הוכחה שהושקעו בה הרבה כספים על שיווק.

ניתן להשוות לעולם התוכנה שבו הדבר קיצוני ביותר: עלות הייצור של CD של Microsoft Windows היא סנטים בודדים ומדוע שלא נאמר - תראה איך התאילנדים מוכרים את אותו ה CD מועתק בזיל הזול? למה מיקרוסופט לא דורשת מאיתנו את העלות שעולה לה להדפיס את ה CD? זו הרי תחרות הוגנת לטובת הצרכן.

צריך להבדיל בין מוצרים סינים זולים שהם תכנון וייצור סיני מקורי רק זול (טוב או גרוע) לבין העתקה מושלמת. הרבה מוצרים הם תכנון וייצור סיני וזו תחרות הוגנת. העתקה מוחלטת זה משהו אחר.

בטווח הקצר אנו מרוויחים. בטווח הארוך מפסידים.
    נערך לאחרונה על ידי vinay; 23-12-2008 בשעה 19:58:50.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •