תגיד אתה לא חושב שקצת נסחפת ?!
עד עכשו כאשר הישתמשו בשם שלך לקידום המוצרים שלך הכל היה בסדר, ופתאום כשמישהו מעביר לנו
מידע חיוני ביותר אתה תוקף?! אני אישית מטיס מסוקי ניטרו ועקב רצון עז להיכנס לתחום החשמליים אני עוקב בדריכות אחר פורום החשמליים, ואני יכול להגיד לך ידידי הנכבד שאני בהחלט מברך את היוזמה שלך להכניס מוצרים חדשים במחירים מצויינים, תחרות זה דבר טוב! אבל אני מכיר,
או שלא מכיר אבל נתקל דרך דפי הפורום, בכמה אנשים שניסו לקדם האינטרסים האישיים שלהם דרך
הפורום, והודעותהם נמחקו במידיית וחל עליהם איסור פירסום מיידי!!!! ואתה מקבל פה חתיכת במה-
ועוד פעם, לאחד כמוני שרוצה לקבל מידע על חשמליים זה מצויין-ואז כשמתחילות להגיע הביקורות אתה
נלחץ לפינה ויורה לכל הכיוונים,ומה שהכי גרוע( גם בשבילך)זה שאתה נשמע כאילו נעלבת, יש פיתגם שאומר: במקום שבו חוטבים עצים ניטזים שבבים- ואין מה לעשות!!!!! אז ידידי
לפני תקופה מסויימת החלטת" לחטוב איזשהו עץ" והבאת מוצרים מצויינים, אבל" השבבים" מיהרו להגיע
ואם זה צריך להיתמודד !
חבר יקר תמשיך לכתוב בפורום כי אני אישית נהנה לשאוב כל מידע שמגיע, ולא מעניין אותי מה המניע ,
אבל כדי מאוד שתחזור לפרופורציות.
צחי
גם לי יש שאלה.
אני זוכר שלפני כמה חודשים יצא הקופטר X SE V2,וכולם התלהבו ממנו שהוא זהה לטירקס והכל,ואני לא האמנתי שהעתק מדוייק נמכר כל כך מהר,בלי התערבות של align ובלי איזה ספק כלשהו מצד המטיסים לגבי המוצר. שאלתי,וכמה אנשים כאן בפורום אמרו לי שבגלל שכל המסוקים בנויים על CNC וכולם אותו דבר,ככה שאי אפשר לשפוט איזה מסוק הוא פטנט של מי.
אבל בכל זאת,איפה ההגיון??? מגניב שקופטר x הוא מאוד זול,אבל זה העתק מדוייק של מסוק מצויין שהוכיח את עצמו עם זכויות יוצרים,וסיניים שמזייפים כל דבר מצליחים לשחזר את התוכניות של המוצר המצליח.
ומי שאומר שבזכות המחיר הנמוך של המסוק חברים שלו נכנסו לתחום - גם הני בי,לאמה,בלט סיפי ובלייד 400 הם יחסית זולים,למה לא להתחיל איתם (ואם כבר מדברים על איכות אז אני מבין שהקופר X לא בנוי חזק כמו הטירקס)??
בקיצור,אם ידוע שהמוצר הסיני המשווק הוא העתק מדוייק למה ממשיכים לשווק אותו??
ועוד שאלה - נגיד הגרסאות קופטר X מהפלסטיק,והגירסה המקורית של קופטר X,גם הן נחשבות להעתק מדוייק של טירקס,או שזה מוצר מקורי של קופטר x?
נערך לאחרונה על ידי אופיר נחום; 24-12-2008 בשעה 04:31:33.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
חברים לא צריך להיתצבן אני לא מבין על מה כל הרעש , אני מקבל את זה כך
יש טירקס מקורי יקר יפה אכותי עשוי מאלומניום וקרבון אכותי ,יותר . ויש חיקוי לטירקס זול לא ברמת גימור גבוה ,אלומניום וקרבון לא אכותי אבל תואם את תג המחיר .
כל חובב מטיס כנף סובבת יודע ש טירקס טוב יותר ויקר יותר ולא סתם ,כל אחד יבחר לפי מה שהתקציב שלו מאפשר .
מסכים!
חברים אני לא מבין על מה כל הרעש...מישהו אי פעם אמר שה-COPTER X יותר איכותי מה-TREX, מישהו פעם הסתיר עובדה זאת...
כל פעם שעלה נושא ה-COPTER X נאמר שזה מסוק שהוא חיקוי סיני...
ואז, אותו אדם החליט לפי שיקולים כאלה או אחרים לקנות מסוק שהוא חיקוי סיני כי זה המסוק שנותן הכי הרבה יחסית לכסף שמשלמים.
אתם מתנהגים כאילו זה מידע שהוסתר ממכם ופתאום "מר מקוריות" גילה שזה חיקוי!!!
וPISHPESH, מה אתה משווה בכלל בין HBK לבין הבליין 400 ל-COPTER X לא במחיר ולא ברמת הטיסה!
שכל אחד יעשה לפי ראות עיניו יכולת ארנקו וקריזת אישתו...![]()
נערך לאחרונה על ידי Nlackrif; 24-12-2008 בשעה 07:28:49.
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
בנוגע ל Copter-x שכל אחד יעשה את החשבון האישי שלו > תמורה = תרומה.
ובלי שום קשר ל Copter-x (ממש בלי קשר).
החיקויים הסינים עשו נזקים מטורפים בהרבה מאוד תחומים (כמעט בכל תחום),
הנזקים האלה פוגעים באופן אנוש בכלכלת העולם המערבי כולל בישראל אבל זה כבר ויכוח ליום אחר בפורום אחר
אורי
רבותיי שני המסוקים מיוצרים בארצות בהם העיניים חצי סגורות.
חיקוי סיני, זול - אז מה??????
זה טס טוב!
כל אחד ושיקויו הוא מה הוא רוצה לעשות עם כספו!
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
יש טירקס מקורי יקר יפה אכותי עשוי מאלומניום וקרבון אכותי ,יותר . ויש חיקוי לטירקס זול לא ברמת גימור גבוה ,אלומניום וקרבון לא אכותי אבל תואם את תג המחיר .
כל חובב מטיס כנף סובבת יודע ש טירקס טוב יותר ויקר יותר ולא סתם ,כל אחד יבחר לפי מה שהתקציב שלו מאפשר .[/QUOTE]
מה שכתבת כאן אינו נכון
איכות החומרים והגימור בקופטר אינה נופלת מהטי רקס במאומה
וכמו שכבר אמרתי, בדקתי היטב את שני המסוקים, זה מול זה, מה שלא רבים ממשמיצי קופטר איקס עשו
יקום נא בבקשה מישהו שערך בדיקה יסודית, ויאמר לי היכן גילה איכות נמוכה יותר בקופטר
ובבקשה תגובה עניינית וטכנולוגית,אשמח מאד למידע כזה
אני יכול לציין רק דבר אחד שנוכחתי שבטי רקס הוא טוב יותר מהקופטר, וזו רצועת הזנב
כל שאר המיכלולים זהים באיכות , וטרם נתקלתי במשהו נוסף שבו הקופטר נחות מהטי רקס
(לי אישית היו כבר שני קופטרים)
וכמו כן בדקתי והשוויתי גם חופשים בראש. התנהגות גלגלי השיניים, בלאי גימור ודיוקים, ולא
גיליתי שום הבדל לטובת הטי רקס
ושלא תבינו לא נכון, יש לי מסוק שעולה בהרבה על הקופטר ועל הטי רקס (HURRICANE 550), ואינכם שומעים ממני מילה עליו וזה רק בגלל שהוא לא המסוק שהייתי ממליץ למתחיל דל תקציב או למישהו שמסוק גדול מפחיד אותו וזקוק גם לשירות נוח וזמין , הוא נועד לנישה אחרת
ולסיכום, הייתי מבקש שנית ממי שרוצה לציין משהו שקשור לרמה טכנולוגית, שיפרט ויציג עובדות
תודה לכולם על ההקשבה,לא אוסיף דבר יותר בשירשור הזה
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
קופטרX סיני.....
אפשר לחשוב שALIGN מייצרים באירופה או ארה"ב.....
גם הטי רקס מיוצר במזרח..(טאיוון!)
אז כל ה "יפה נפש"?! תפסיקו לבלבל ת'מוח!
נ.ב- אני חובב ALIGN מושבע!!! ואין לי קופטרX!!!
בלי שום קשר ל Copter-x...
בתחום מחשבי כף יד ומחשבי ניווט (תחום התמחותי) יש הבדל של שמיים וארץ בין המוצרים הסינים למוצרים הטיוואנים.
המוצרים הטיוואנים עומדים בסטנדרטים (המערבים) הגבוהים ביותר, ואילו המוצרים הסינים (בדרך כלל) בנויים באופן ירוד (איכות חומרים והרכבה) וגם המחירים בהתאם.
תזכרו את זה פעם הבאה שאתם קונים GPS
אורי
מה שכתבת כאן אינו נכון
איכות החומרים והגימור בקופטר אינה נופלת מהטי רקס במאומה
וכמו שכבר אמרתי, בדקתי היטב את שני המסוקים, זה מול זה, מה שלא רבים ממשמיצי קופטר איקס עשו
יקום נא בבקשה מישהו שערך בדיקה יסודית, ויאמר לי היכן גילה איכות נמוכה יותר בקופטר
ובבקשה תגובה עניינית וטכנולוגית,אשמח מאד למידע כזה
אני יכול לציין רק דבר אחד שנוכחתי שבטי רקס הוא טוב יותר מהקופטר, וזו רצועת הזנב
כל שאר המיכלולים זהים באיכות , וטרם נתקלתי במשהו נוסף שבו הקופטר נחות מהטי רקס
(לי אישית היו כבר שני קופטרים)
וכמו כן בדקתי והשוויתי גם חופשים בראש. התנהגות גלגלי השיניים, בלאי גימור ודיוקים, ולא
גיליתי שום הבדל לטובת הטי רקס
ושלא תבינו לא נכון, יש לי מסוק שעולה בהרבה על הקופטר ועל הטי רקס (HURRICANE 550), ואינכם שומעים ממני מילה עליו וזה רק בגלל שהוא לא המסוק שהייתי ממליץ למתחיל דל תקציב או למישהו שמסוק גדול מפחיד אותו וזקוק גם לשירות נוח וזמין , הוא נועד לנישה אחרת
ולסיכום, הייתי מבקש שנית ממי שרוצה לציין משהו שקשור לרמה טכנולוגית, שיפרט ויציג עובדות
תודה לכולם על ההקשבה,לא אוסיף דבר יותר בשירשור הזה[/QUOTE]
עודד
אנני מעביר כל ביקורת אני רק שואל
כשאתה אומר בדקתי האם בדקתה את חוזק החומרים באופן מדעי
העם בדקתה את דיוקם
בסופו של דבר זה נראה ששניהם עולים אותו הדבר כמעט.
לא מאמינים?
בבקשה:
מהאתר של קופטר X ישראל, הדגם SE V2 מוצא במחיר של
850 שקל רק הקיט הנה הקישור ללא כל אלקטרוניקה !!
לעומת זאת אם תחפשו טוב, תמצאו טירקס SE V2 מקורי במחיר לא פחות טוב של 327$ = 1240 ש"ח שכולל כבר מנוע, בקר וסוללה ליפו והכל מקורי של אליין למשל כאן .
עכשיו לגבי ההצעה של הדגם RTF באתר של קופטרX כאן, עם האלקטרוניקה שמוצעת שם אתם יכולים לשים על ה TREX שמופיע בקישור שנתתי את אותה אלקטרוניקה זולה, ותקבלו פחות או יותר את אותו המחיר.
למשל, שלט של ESKY 2.4G, דומה לשלט שנותנים קופטר, עולה 62 דולר, ג'ירו בסגנון שנותנים קופטר, עולה 50 דולר בערך, רוצים ארגז? עוד 40 דולר, קיבלתם :
327 + 62 + 50 + 40 = 480$ = 1825 שקל
או קי, אז זה לא כולל משלוח, אבל הבנתם את הנקודה !
תעשו את החשבון ותראו שהם כמעט אותו מחיר !!, השאלה היא רק איפה מחפשים.
בסופו של דבר, מה שלא תעשו, תצטרכו כ 500-600 דולר בשביל מסוק "באויר" לא משנה אם זה טי-רקס, קופטר X, או אפילו BeltCP הגון.
ולדעתי, אם יבואו ויגידו לי תשמע, יש דגם מקורי ויש חיקוי ושניהם עולים כמעט אותו הדבר, לא יודע מה איתכם אבל אני כנראה אבחר במקורי.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
מוטי , אתה מצחיק שזה משהו !
איפה הייתי בביה"ס שהסבירו בשיעור מעבדה איך עורכים השוואות ? (הלכת להטיס מסוקים - הא ?)
אתה לוקח מחיר למוצר שנמכר פה בארץ ע"י יבואן ישראלי שמשלם מיסים (וגם במכירה) ומשווה אותו למחיר באתר ב"טיוואן" - לא מתחשב בעלות במשלוח (60-70 דולר) , לא מוסיף שקל על מיסים (כ30 אחוז)
שאתה רק מפנטז שלא תשלם על חבילה במשקל של 7 ק"ג , ואומר חבר'ה אלו אותם המחירים.
בבקשה מחיר COPTERX SE V2 , בארץ - 1900 ש"ח (כולל הכל)
מחיר TREX 450 בארץ - 2800 ש"ח ללא משדר מקלט סרווים ג'ירו ומזוודה (תוסיף לבד ,את זה אתה אוהב) - קישור
900 ש"ח הפרש , עכשיו תגיד אם זה אותו המחיר ?!?
אגב ניתן גם להשוות מחירים על בסיס מחירי חו"ל ! בבקשה ,ציפיתי שאתה תעשה את זה אבל הנה אני אעשה זאת במקומך ! ראה בזאת חניכה אישית (כמו עזרה בשיעורי בית)
קופטר-איקס RTF יעלה לך 370 דולר שזה 1425 ש"ח (קישור)
לא כולל משלוח ומיסים - כמו שאתה אוהב , למה זה לא המחיר שאתה מציג פה !? ?!
עכשיו בוא נתקן אותך עוד קצת , מערכת קופטר-איקס לא דומה כלל למערכת של ESKY היא ניתנת לתכנות (אשלח לך קישור למדריך התכנות מאתר COTERX אם תרצה) ובזה הם כלל לא ניתנות להשוואה.
אה , ועכשיו לנושא שהוא עולם ומלואו ,
אם תוכל הצג לפורום השוואת מחירים בין חלפי TREX לCOPTERX,(תעשה קצת שירות במקום השוואות מוזרות)
לא משנה לי באיזה מחיר תבחר חו"ל או ארץ רק שמור על משתנה אחד קבוע בהשוואה המוזרה שלך !
ואז תגלה שTREX וCOPTERX הם ממש אבל ממש לא באותו המחיר !!
לסיכום , או שאתה משווה כמו שצריך או שלא , אל תטעה לפחות.
אגב חשבתי לכתוב מאמר על למבורגיני דיאבלו SV אבל ויתרתי ..
כי מעולם לא נהגתי בה
אח ,כיף פה שזה משהו , אני נדהם כמה משווקים יש לALIGN בארץ - מטורף ! אבל איך לעזאזל הם מצליחים לשלם משכורות לכולם איך ? לא ברור !
נערך לאחרונה על ידי flybywire; 25-12-2008 בשעה 15:20:15.
הי
תוסיף משלוח (לפחות 60$ אם לא יותר), מע"מ + מכס (28%) ותקבל כ-2630 ש"ח שהם כ- 40% יותר.
Shanti
חברים, עושה רושם שהשרשור די מיצה את עצמו ולפני שיידרדר סופית (וימשוך איתו את הפורום), הגיע הזמן לנעול אותו.
אם למישהו יש משהו סופר חשוב להוסיף, אז שיעשה את זה במהרה.
עודד.
הנה קיט של טירקס 450 + 25$ מישלוח( לא 60 לא 70 ולא נעליים!) עם עוד מגוון חלקים( קראש
קיט) במחיר מצחיק של 330$! פלוס המישלוח, כפול 3.8 ( שזה ערך הדולר בשקלים) +400 ש"ח
עבור המכס( במידה ונתפסתם) קיבלתם אחלה קיט ב1800 ש"ח בערך!!! שמישהו יגיד שזה לא שווה!
נערך לאחרונה על ידי flybywire; 25-12-2008 בשעה 19:29:49.
החבילה כוללת הכל (אפילו קיט ריסוק ומזוודה)
מלבד ג'ירו וסרוואים
עלות המשלוח לישראל מצחיקה - 25$ בלבד
נשמעת עסקה טובה...
הוא לא מפנטז כלל, הוא לא ישלם שקל על מסים/מכס במידה וישלח בדואר רגיל.(למעט מזוודת הנשיאה שעלות המשלוח שלה גבוה)
אם תשווה טירקס 450, עלות הקיט באר"הב היא סביב 550$ עם משלוח, לא ממש רחוק מחיר הארץ, זה שיש דילים אצל הסינים זה עניין אחר, להם לא ממש איכפת להרוויח כמה דולרים בודדים על העסקה.
נערך לאחרונה על ידי TooLy; 25-12-2008 בשעה 22:26:03.
מזה זאת אומרת למעט המזוודה ?!? .... (יש מזוודה ויש מערכת רדיו)
חברים רושמים פה :
" החבילה שנמכרת בארץ ... בהשוואה לחבילה שנביא מחו"ל הם באותו המחיר כמעט"
רק שאחד אומר למעט המשלוח והמיסים ....
והשני אומר למעט המזוודה ... (שאם תביא אותה אולי תשלם מיסים ואז באמת אולי המשלוח גם יקר)
השלישי יגיד ... כן , אבל אם תביא את המסוק מפורק לברגים ... אולי תוכל לחסוך כמה שקלים
הרביעי יגיד ....את המנוע הייתי מזמין בכלל מתאילנד ומצהיר אליו כעל מאוורר לתוכים וזאת בכלל ציוד רפואי ועל זה משלמים מס ?!?
אבל בגדול זאת אותה החבילה ובאותו מחיר !!!
חבר'ה אם רק הייתם מקשיבים לעצמכם ! הייתם בוודאי צוחקים
![]()
מה המהות של השרשור הזה?
אני יודע !
שכנעתם אותי אני קונה TREX !
ניראה לכם !
![]()