שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 21 מתוך 21

נושא: איזה חברה נחשבת לטובה או אפילו הכי טובה בבקרים \סרוואים\וגיירואים ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    77
    הודה 41 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: איזה חברה נחשבת לטובה או אפילו הכי טובה בבקרים \סרוואים\וגיירואים ?

ציטוט נכתב במקור על ידי יונתן 1 צפיה בהודעה
    טעות אני מכיר לפחות 15 אנשים נשרפו להם בקרים סתם ככה.
    יש לי קונטרוניק 80 אין עליו זה איכות גרמנית
    על איכות משלמים!
    הבעיות עליהן אתה מדבר קיימות אך ורק בסדרת ה 120 שידועה כבעייתית בכל העולם. באף בקר אחר מהליין הנוכחי שלהם אין בעיות.
    הג'ייב אכן מעולה אך לא עובד עם כל המנועים. לכן, יש להתאים את הבקר למנוע ואין תשובה חד משמעית לשאלה שנשאלה...
    רון טוסמן

תודה!
    192
    הודה 34 פעמים ב 23 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: איזה חברה נחשבת לטובה או אפילו הכי טובה בבקרים \סרוואים\וגיירואים ?

ציטוט נכתב במקור על ידי RonTo צפיה בהודעה
    הבעיות עליהן אתה מדבר קיימות אך ורק בסדרת ה 120 שידועה כבעייתית בכל העולם. באף בקר אחר מהליין הנוכחי שלהם אין בעיות.
    הג'ייב אכן מעולה אך לא עובד עם כל המנועים. לכן, יש להתאים את הבקר למנוע ואין תשובה חד משמעית לשאלה שנשאלה...
    צודק..

תודה!
    10
    הודה 20 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הג'ייב אכן מעולה אבל לא כל המנועים עובדים איתן...
    הוא קצת אנין טעם אבל נחשב לעילית שבבקרים.

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי TooLy צפיה בהודעה
    הג'ייב אכן מעולה אבל לא כל המנועים עובדים איתן...
    הוא קצת אנין טעם אבל נחשב לעילית שבבקרים.
    רועי/עוזי, סלחו לי אבל אתם קצת משוחדים בנושא...
    אני אומר שוב, הקסטל לא נופל ממנו ועל פי השמועות, גם הסקורפיון לא...
    רון טוסמן

תודה!
    10
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

רועי/עוזי, סלחו לי אבל אתם קצת משוחדים בנושא...
    אני אומר שוב, הקסטל לא נופל ממנו ועל פי השמועות, גם הסקורפיון לא...
    היי רון.
    אני לא משוחד ..האמן לי..
    אני יודע להעריך מוצרים טובים , והקונטרוניק כידוע נוסה על ידינו לשביעות רצונינו המלאה .
    ראיתי 600 חשמלי בתצורה של 8 תאים עם מנוע טנגו ובקר ג'אז 50 , שנייהם של קונטרוניק , והעסק טס כמו משוגע למרות שהצריכה הייתה קרוב ל100 אמפר וזה לא דגדג לבקר !
    ו...כן...יש לנו גם ניסיון ארוך עם בקרים של קסטל ...על ה-600 אם אתה זוכר אותו , גם לשביעות רצונינו המלאה.
    אני בטוח שהקסטל נמנה עם הבקרים הטובים שיש היום , ועם תג מחיר כמו שלו הוא אכן הקנייה המשתלמת ביותר.
    מה שאהבנו בקונטרוניק זה הפשטות הממוחלטת בכיוונים שלו והביצועים המעולים של הבקר.
    אבל , כפי שנאמר , לא כל אחד ירוץ להוציא אקסטרא דולרים עליו , כשניתן להשיג ביצועים מעולים גם מהקסטל.
    אין כאן סתירה , או קביעה מוחלטת מה עדיף.
    במיבחן השפיות , אין ספק שאני ורועי לא היינו מגיעים לגמר..
    אבל אני גם לא מכיר הרבה אנשים שיוציאו את מיטב כספם על מסוק כמו הריג'יד , אם כי לכמה מהחברים הטובים שלי יש כזה , או יהיה בעתיד...
    עוזי

תודה!
    77
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי TooLy צפיה בהודעה
    היי רון.
    אני לא משוחד ..האמן לי..
    אני יודע להעריך מוצרים טובים , והקונטרוניק כידוע נוסה על ידינו לשביעות רצונינו המלאה .
    ראיתי 600 חשמלי בתצורה של 8 תאים עם מנוע טנגו ובקר ג'אז 50 , שנייהם של קונטרוניק , והעסק טס כמו משוגע למרות שהצריכה הייתה קרוב ל100 אמפר וזה לא דגדג לבקר !
    ו...כן...יש לנו גם ניסיון ארוך עם בקרים של קסטל ...על ה-600 אם אתה זוכר אותו , גם לשביעות רצונינו המלאה.
    אני בטוח שהקסטל נמנה עם הבקרים הטובים שיש היום , ועם תג מחיר כמו שלו הוא אכן הקנייה המשתלמת ביותר.
    מה שאהבנו בקונטרוניק זה הפשטות הממוחלטת בכיוונים שלו והביצועים המעולים של הבקר.
    אבל , כפי שנאמר , לא כל אחד ירוץ להוציא אקסטרא דולרים עליו , כשניתן להשיג ביצועים מעולים גם מהקסטל.
    אין כאן סתירה , או קביעה מוחלטת מה עדיף.
    במיבחן השפיות , אין ספק שאני ורועי לא היינו מגיעים לגמר..
    אבל אני גם לא מכיר הרבה אנשים שיוציאו את מיטב כספם על מסוק כמו הריג'יד , אם כי לכמה מהחברים הטובים שלי יש כזה , או יהיה בעתיד...
    עוזי
    עוזי, אני מקווה שהבנת שהאמירה שלי היתה בצחוק... כמובן שאתם לא משוחדים אבל ללא ספק יש לכם חיבה לקונטרוניק.
    אין ספק שהוא בקר מדהים אך כל שאני אומר הוא שאין לדעתי שום הצדקה לקנות אותו כאשר ניתן לקבל ביצועים זהים עם בקר בחצי מחיר.
    כמו שאתה יודע, יש לי די הרבה ניסיון עם שניהם וגם אני, בדיוק כמוכם, מוציא סכומים נכבדים על מוצרים איכותיים (לא סתם עברו אצלי שניים מהמסוקים שלכם).
    במקרה הזה, אני לא מוצא הצדקה להוצאה....
    רון טוסמן

תודה!
    10
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עוזי, אני מקווה שהבנת שהאמירה שלי היתה בצחוק... כמובן שאתם לא משוחדים אבל ללא ספק יש לכם חיבה לקונטרוניק.
    אין ספק שהוא בקר מדהים אך כל שאני אומר הוא שאין לדעתי שום הצדקה לקנות אותו כאשר ניתן לקבל ביצועים זהים עם בקר בחצי מחיר.
    כמו שאתה יודע, יש לי די הרבה ניסיון עם שניהם וגם אני, בדיוק כמוכם, מוציא סכומים נכבדים על מוצרים איכותיים (לא סתם עברו אצלי שניים מהמסוקים שלכם).
    במקרה הזה, אני לא מוצא הצדקה להוצאה....
    עכשיו אני רגוע...******חח...ברור שלא הייתה חלילה כוונה אחרת.
    לרועי היו קרוב ל-5 6 בקריי קסטל על טיסנים וגם מסוקים , והאמן לי הם תקתקו כמו שעון !!
    ועל זה נאמר : ( עלייך ועל רועי )
    דוקטור קסטל ומיסטר ג'ייב...
    עוזי

נושאים דומים

1. [שאלה] איזה חברה מתחרה לעמי סל אתם מכירים?
    על ידי MDreamer בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-08-2010, 21:58:37
  2. [עזרה!] איזה חברה
    על ידי mosheg בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 15-06-2010, 20:29:13
  3. חברה לא מוצא סרוואים בבקשה עזרה דחוףףף!!
    על ידי moshem022 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-06-2010, 21:07:45
  4. [שאלה] איזה סוללה תתאים יותר טובה...
    על ידי tisanir בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-01-2009, 09:58:52

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך