הי,
איפה אפשר להשיג בארץ בידוד מתכווץ רחב (140 מ"מ)?
ובכלל - יש איזשהן חנויות אלקטרוניקה טובות על הרשת? ולא ברשת?
תודה
הי,
איפה אפשר להשיג בארץ בידוד מתכווץ רחב (140 מ"מ)?
ובכלל - יש איזשהן חנויות אלקטרוניקה טובות על הרשת? ולא ברשת?
תודה
אם אתה רוצה לגודל של סוללה לאלון מהובי ניטרו יש
חנויות רבות שמחזיקות אלק במחיר יבואן נמצאות בשדרות הר ציון בת"א, מאחורי התחנה המרכזית החדשה (שם ניתן להחנות ולצאת ברגל דרך קומה 3 מדרחוב שוק)
אלי
עמיסל ברמת גן גם מחזיק שרוולים גדולים.
שווה לנסות .
כפי שאמר ידידי טולי, לעמיסל יש כמעט את כל המידות הגדולות שיש בשוק. מומלץ.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אני לא בטוח אם יש להם טאבים לזרם כל כך גבוה.
חוטים אני מניח שיש, אך הרבה יותר משתלם לקנות חוטי סיליקון עבים מהסיני (מצוינים וזולים מאוד יחסית!).
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
שים לב, שבידוד מתכווץ מהסוג שבד"כ מגיע על סוללות תמצא כנראה רק אצל עמיסל, ביתר חנויות האלקטרוניקה בדרום ת"א מצאתי רק בידוד מתכווץ רגיל אבל גדול (זה של החוטים).
החומר שונה, אם מדובר בשרינק המיועד לחוטים אך בגרסתו הגדולה, הוא עבה והגימור שלו לא יפה, הוא מצריך גם שימוש ב-Blower חזק.
השרינק הייעודי לסוללות הוא דק ויש לו איכותי גימור גבוהה.
אצל עמיסל בידוד מתכווץ,1 מטר ברוחב של 20 ס"מ עולה בסביבות 10-15 שקל.
יש להם אולי גם את כל שאר הדברים שצריך לסוללות במקום שאזמין מחול? לדוגמא את חיבורי הסוללות כמו ב aircraft-world שהציעו למעלה? וכבלים לאיזון? וכו'?
הם מוכרים אולי A123? בכמה?
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
נקודה למחשבה... ליפני יש גם את הטאבים וגם את הבידוד. אם היית מזמין ב 27 (מתי שפתחת את השרשור) ביום רביעי-חמישי היית מקבל את הכל ובזול
when you have to shoot, shoot! don't talk
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אולי, והייתי קרוב לביצוע ההזמנה, רק שהבידוד שלו לא מספיק גדול ולא היה מתאים
וחוץ מזה, אני לא ממהר לשום מקום. בדרך למדתי הרבה דברים חשובים.
מה זה קרוב? 50 פיקסלים?
1. אני לא יודע איזה פאק אתה מכין אבל מניסיון הבידוד שלהם מספיק ל 2X2 ול 4X1
2. ה"מהירות" הזו הייתה עולה לך6.5$
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
עדין לא הבנתי אבל סביר להניח שאין שרינק אחד שיקח את הכל.. יכול להיות שאתה צריך 2 שרינקים ולעשות את זה ב 2 שלבים. אגב.. יש כזה דבר שנקרא קאפטון טייפ.. כדאי לך גם לחקור את זה.
יש למישהו קישור ליפני?
futaba 14 sgh
trex 600
ultra sick
ועוד....
אני מתכוון לעטוף משהו כזה
![]()
אתה יכול לעשות זאת בשרינק אחד אם אין לך בעיה עם המקום הפיסי. בחללים "הריקים" אפשר לשים איזה חומר שיעמוד בחום של השרינק ויהיה קל.
רגע, משהו לא ברור לי. למה שהשרינק לא יתכווץ בדיוק סביב מבנה הסוללה? למה למלא את החללים "הריקים" בחומר נוסף?
במקום שזה בגובה כפול שייצמד לגובה הכפול, במקום שזה גובה "אחד" שייצמד לסוללה שיש שם.
מה שחשבתי שאני פשוט מלביש את השרוול על כל החבילת סוללות הזו מצד ימין לצד שמאל בתמונה ומפעיל בלאוור שיכווץ את הבידוד.