שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 33

נושא: מתחיל

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מתחיל

למתחיל (אורי) היי,
    לדעתי יש מספר דברים שאתה צריך להקפיד עליהם בשביל כניסה טובה לתחום, הנקודות לפי סדר חשיבות :
    1. מצא לך מדריך , משהו מנוסה שילווה אותך לאורך כל הדרך מהקניה ועד ללימוד ההטסה !
    2. לדעתי (ורק לדעתי) - הייתי מתחיל על Trainer עם שלושה גלגלים ולא עם דאון ללא גלגלים, הוא ישמש אותך משלב לימוד הטיסה וגם ללימוד המראות ונחיתות, ראה בסוף השירשור כמה לינקים לדוגמא, אין בלינקים אילו המלצה למשהו ספציפי אלא רק לסוג, תבחר את המתאים לך מבחינת מחיר.
    3. אני הייתי הולך על רדיו של שישה ערוצים ולא 4, שישה ערוצים יתן לך להתקדם יפה בתחום ויחזיק מעמד זמן לא מבטול, הקפיצה ל-7 ערוצים יקרה בהרבה. בנוגע לחברה הייתי הולך עם המוכרות שהן Futaba, JR, Spectrum, sanwa משום מה אני עדיין מאמין שהם איכותיות יותר מאילו הסיניות. אני (ורק אני) קניתי את כל השלטים שלי למעט אחד משומשים וכך חסכתי סכום לא מבוטל, מדריך מנוסה ידע לזהות שלט שמור מבית טוב למרות שהוא יד שניה.
    4. דלק או חשמלי = חשמלי, אני הסבתי את כל טיסני הדלק הישנים שלי לחשמלי ומדובר לדעתי בעולם אחר, אין ליכלוך, התעסקות כל הזמן על המנוע, ארגז ציוד אימתני שצריך לסחוב, לדעתי למתחיל הרבה יותר טוב חשמלי.

כל הכתוב ב-Post זה הינו דעתי האישית ואינו בגדר קביעה.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...lug_n_Fly.html
    http://www.multiplex.co.il/ - תחפש טיסן שנקרא מנטור.

המלצתי היא על כנף מעל 1.2 מטר לטובת יציבות וזיהוי מרחוק.

אחלה סופ"ש
    עודד

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מתחיל

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    איך אתה מעז לדבר??? ערמה של גיבובי שטויות!!! רק עודד ידע על מה הוא מדבר, כל השאר טועים ומטעים! הם אפילו לא ראויים לתגובה מעל דפי הפורום... אני מציע למנהלי הפורום לסגור את כל הפורומים ולהקים פורום חדש - "פורום סגנו של אלוהים" בפורום זה כולם ישאלו שאלות ורק עודד יוכל לענות, הרי כל השאר רק מדברים שטויות...
    בהזדמנות זו נציע לחנויות הטיסנים גם להחזיר את כל המלאי שלהם חזרה לספקים ובמקום להתחיל לקיים קייטנות פוגי שמוגי, בקייטנות אלו ייצרו את הטיסן הכי טוב בעולם - עודד הרי קבע שזה הטיסן הכי מהנה שיש.
    כמו כן יש לאסור על חנויות הטיסנים למכור צלבי אימונים כי עודד קבע שעבר זמנם מהעולם...
    מני, הרגת אותי.

ציטוט נכתב במקור על ידי dudde צפיה בהודעה
    למתחיל (אורי) היי,
    לדעתי יש מספר דברים שאתה צריך להקפיד עליהם בשביל כניסה טובה לתחום, הנקודות לפי סדר חשיבות :
    1. מצא לך מדריך , משהו מנוסה שילווה אותך לאורך כל הדרך מהקניה ועד ללימוד ההטסה !
    2. לדעתי (ורק לדעתי) - הייתי מתחיל על Trainer עם שלושה גלגלים ולא עם דאון ללא גלגלים, הוא ישמש אותך משלב לימוד הטיסה וגם ללימוד המראות ונחיתות, ראה בסוף השירשור כמה לינקים לדוגמא, אין בלינקים אילו המלצה למשהו ספציפי אלא רק לסוג, תבחר את המתאים לך מבחינת מחיר.
    3. אני הייתי הולך על רדיו של שישה ערוצים ולא 4, שישה ערוצים יתן לך להתקדם יפה בתחום ויחזיק מעמד זמן לא מבטול, הקפיצה ל-7 ערוצים יקרה בהרבה. בנוגע לחברה הייתי הולך עם המוכרות שהן Futaba, JR, Spectrum, sanwa משום מה אני עדיין מאמין שהם איכותיות יותר מאילו הסיניות. אני (ורק אני) קניתי את כל השלטים שלי למעט אחד משומשים וכך חסכתי סכום לא מבוטל, מדריך מנוסה ידע לזהות שלט שמור מבית טוב למרות שהוא יד שניה.
    4. דלק או חשמלי = חשמלי, אני הסבתי את כל טיסני הדלק הישנים שלי לחשמלי ומדובר לדעתי בעולם אחר, אין ליכלוך, התעסקות כל הזמן על המנוע, ארגז ציוד אימתני שצריך לסחוב, לדעתי למתחיל הרבה יותר טוב חשמלי.

כל הכתוב ב-Post זה הינו דעתי האישית ואינו בגדר קביעה.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...lug_n_Fly.html
    http://www.multiplex.co.il/ - תחפש טיסן שנקרא מנטור.

המלצתי היא על כנף מעל 1.2 מטר לטובת יציבות וזיהוי מרחוק.

אחלה סופ"ש
    עודד
    +1

למתחיל הנרגש,

המלצתי היא שתפרסם את מקום מגוריך/תבוא לשטח הטסה, עדיף עם ערכת קפה, עוגה, ואוסובוקו עם אבוקדו. תתחיל להבין מי נגד מי ומצא לך מישהו שיעזור לך להיכנס לתחביב בבטחה. לדעתי יש 2 אפשרויות. הכיוון של הדאונים כלומר לקנות טיסן ללא גלגלים ולהשאיר את שלב הנחיתה על מסלול למועד אחר אם בכלל - הטיסן השני או השלישי או להתחיל מטריינר כמו שהאחרים פה כתבו. אל תיתן לאף קביעה בפוסט הזה משום צד לנ עול אותך או להפחיד אותך. אין דרך רחת או נכונה. יש את הדרך שלך.. אתה תעשה שטויות כמו כל אחד. יש עקומת לימוד - אין מה לעשות.
    לאור הרצון שלך להטיס 3D אני היית מאוד מאוד תומך בהמלצותיו של dudde בפוסט מעלי.
    טיפ קטן לי אליך , תשאיר את כל טיסני הפוליגל לטיסן ה 10 או ה 12 שלך או בכלל לא. אל תתפתה לחסוך ולצפות להטסה מהנה כי זה סתם יגרום לך תסכול בטיסני הפוליגל.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

נושאים דומים

1. [עזרה!] מסוקאי מתחיל
    על ידי Blade-400 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-03-2011, 07:57:33
  2. מתחיל
    על ידי ben בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-10-2010, 23:33:36
  3. אני מתחיל לחבב את ה- 4G6 שלי
    על ידי szangvil בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3