שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 33

נושא: מתחיל

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מתחיל

עודד,
    אני לא גורם לאף אחד להתלהם. אני רק אומר שיש לפעמים תשובה שהיא שונה משלך והיא גם נכונה. וכמו שאתה יודע לקטול כל דבר שלא מתאים לאג'נדה שלך כל אחד יכול.
    יש יותר מדרך אחת למטרה ויכול להיות שכמה מהן נכונות אבל לפסול כל דרך ששונה משלך זה יוצר אנטגוניזם. גם לקרוא לדברים של מישהו קשקוש.

המלצות שלי:
    1. מצא מדריך
    2. מצא מדריך
    3. קנה טריינר חשמליהיום אין סיבה להיות בניטרו - מחירי הסוללות והציוד זול וזה הרבה יותר נוח ונגיש ולא מכלכך
    4. קנה שלך מחברה ידועה ולא 9X או משהו סיני אחר, כלומר קנה FUTABA/JR/SPEKTRUM/HITEC תתפשה בכמות הערוצים ובטכנולוגיה אבל שהשלט היהי אמין
    5. מצא מדריך וטיס איתו

אני ממליץ לך טריינר כדי ללמוד נחיתות והמראות וגם בגלל שאתה הולך לכיוון ה 3D. זה בדר"כ מעיד על סוג מסויים של בן-אדם שישתעמם מאוד מהר מדאונים ולא ירצה להיכנס לתחום עם EasyStar

נחיתות מוצלחות
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    עודד,
    אני לא גורם לאף אחד להתלהם. אני רק אומר שיש לפעמים תשובה שהיא שונה משלך והיא גם נכונה. וכמו שאתה יודע לקטול כל דבר שלא מתאים לאג'נדה שלך כל אחד יכול.
    יש יותר מדרך אחת למטרה ויכול להיות שכמה מהן נכונות אבל לפסול כל דרך ששונה משלך זה יוצר אנטגוניזם. גם לקרוא לדברים של מישהו קשקוש.

המלצות שלי:
    1. מצא מדריך
    2. מצא מדריך
    3. קנה טריינר חשמליהיום אין סיבה להיות בניטרו - מחירי הסוללות והציוד זול וזה הרבה יותר נוח ונגיש ולא מכלכך
    4. קנה שלך מחברה ידועה ולא 9X או משהו סיני אחר, כלומר קנה FUTABA/JR/SPEKTRUM/HITEC תתפשה בכמות הערוצים ובטכנולוגיה אבל שהשלט היהי אמין
    5. מצא מדריך וטיס איתו

אני ממליץ לך טריינר כדי ללמוד נחיתות והמראות וגם בגלל שאתה הולך לכיוון ה 3D. זה בדר"כ מעיד על סוג מסויים של בן-אדם שישתעמם מאוד מהר מדאונים ולא ירצה להיכנס לתחום עם EasyStar

נחיתות מוצלחות

אתה לא גורם לאף אחד להתלהם, אתה רק מוחא כפיים כשעושים את זה.....
    אינך שומר על העיקרון של "גופו של עניין " לעומת "גופו של אדם" . וכמנהל הפורום זה טעם לפגם.
    באף מקום לא אמרתי "קישקוש" זו פרשנות שלך, הביקורת שלי הינה מקצועית לחלוטין ולא מתייחסת לאופיו של האומר אלא לתוכן המקצועי

ועוד משהו, שהוא אפילו מצחיק: כולם טוענים שיש יותר מדרך אחת, גם אתה, אבל מסרבים לכל דרך שאינה הדרך שלהם. שים לב במיוחד למקובעי "טריינר גלגלים כטיסן ראשון" האם מישהו מהמציעים זאת שמציג את זה כאילו יש עוד אפשרויות? התשובה היא לא. אבל הזילזול בדעה שונה עובר חלק במקרה הזה. מעניין למה
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    אתה לא גורם לאף אחד להתלהם, אתה רק מוחא כפיים כשעושים את זה.....
    אינך שומר על העיקרון של "גופו של עניין " לעומת "גופו של אדם" . וכמנהל הפורום זה טעם לפגם.
    באף מקום לא אמרתי "קישקוש" זו פרשנות שלך, הביקורת שלי הינה מקצועית לחלוטין ולא מתייחסת לאופיו של האומר אלא לתוכן המקצועי

ועוד משהו, שהוא אפילו מצחיק: כולם טוענים שיש יותר מדרך אחת, גם אתה, אבל מסרבים לכל דרך שאינה הדרך שלהם. שים לב במיוחד למקובעי "טריינר גלגלים כטיסן ראשון" האם מישהו מהמציעים זאת שמציג את זה כאילו יש עוד אפשרויות? התשובה היא לא. אבל הזילזול בדעה שונה עובר חלק במקרה הזה. מעניין למה
    אתה בוחר לקור רק את מה שנוח לך:

"אני ממליץ לך טריינר כדי ללמוד נחיתות והמראות וגם בגלל שאתה הולך לכיוון ה 3D. זה בדר"כ מעיד על סוג מסויים של בן-אדם שישתעמם מאוד מהר מדאונים ולא ירצה להיכנס לתחום עם EasyStar"

אני הראשון שימליץ על דאון או EasyStar להתחלה אך לא זה המקרה פה.

כפי שכתבת בפוסט השלישי שלך פה: "ערימה של גיבוב מילים בלי קשר למציאות" = קשקוש. ואם אתה רוצה להיכנס לאיך אני או מישהו אחר מפרש את זה תהנה כי אתה שם לבד ואני לא מתכוון להיכנס לזה.

יום טוב חבר.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

נושאים דומים

1. [עזרה!] מסוקאי מתחיל
    על ידי Blade-400 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-03-2011, 07:57:33
  2. מתחיל
    על ידי ben בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-10-2010, 23:33:36
  3. אני מתחיל לחבב את ה- 4G6 שלי
    על ידי szangvil בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3