שלום
ברשותי מנוע OS 46 FX שהחל לאבד את הקומפרסיה שלו ועקב כך את הכוח
יש מישהו שיודע איפה ניתן לרכוש עבורו שרוול ובוכנה במחיר הגיוני ולא במחיר של חצי מנוע חדש ???
תודה
שלום
ברשותי מנוע OS 46 FX שהחל לאבד את הקומפרסיה שלו ועקב כך את הכוח
יש מישהו שיודע איפה ניתן לרכוש עבורו שרוול ובוכנה במחיר הגיוני ולא במחיר של חצי מנוע חדש ???
תודה
אצל הסיני תוכל להשיג מנוע ASP חדש במחיר מצחיק שלא פחות טוב מהמנוע שיש ברשותך.
מנשה,
לסיני יש מצב של מלאי אפסי למנועי ASP.
אני מקווה שזה זמני...
כל מה שרלוונטי נמצא בסטטוס BACKORDER.
אבל $16 עבור שרוול+בוכנה הוא מחיר מעולה לכל הדעות.
חבל על ההשקעה קנה כבר מנוע חדש ASP 52 עדיף מאשר להשקיע בחלקי חילוף,גם אחרי הרצה טובה חיי המנוע לא יחזרו אותו להיות כמו חדש.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
אלון,
מנוע אחרי הרצה תקינה, לאחר שהוחלפו בו השרוול והבוכנה ואם מסביו תקינים, הוא לכל דבר ועניין מנוע חדש.
עלות של $16 היא קטנה בהרבה מהשקעה של $54 במנוע 52. חדש...
...מה גם שאותו מנוע כבר אינו במלאי בחודשיים האחרונים...
כנראה שיש סיבה לדאגה לגבי ASP... זה נמשך זמן רב מדי.
מה 16 $ אתה מתכוון ל 16$ בוכנה ושרוול של מנוע APS לא של OS נכון כי כל מה שאני מצאתי ל OS זה 80 $ ומעלה
אין גם מלאי של חלקי חילוף ל ASP
אולי זה כמו בעולם המחשבים, כשייצרן גדול מרגיש את ההפסדים בגלל ייצרן אחר, הוא פשוט קונה את המותג ואחרי זמן מה משמיד אותו.
רגע,
סט השרוול והבוכנה של OS אכן יקר להחריד... ובנוסף, הוא ABN... אמנם OS קוראים לזה ABL, אבל זו, למעשה, הדרך היותר נכונה לצפות פליז בניקל (עם שכבה דקיקה של נחושת ביניהם).
שניהם עמידים פחות מ-ABC, שהוא המבנה של הסט של ASP; עם ציפוי אלקטרוליטי של כרום על פנים השרוול.
זה לא רק שהמחיר הוא חמישית; זה שהסט של ASP יחזיק מעמד פי ארבע והמנוע ישמור על כוחו לאורך הרבה יותר זמן.
או קיי אבל הסט של ASP לא מתאים למנוע של OS .... או שאולי כן ??? או שאין מנוס מלקנות מנוע חדש והפעם של ASP??
עובי דופן של הצלינדר יכולה להיות הבעיה.
כשרכשתי סט שרוול בוכנה מתוצרת ASP עבור הos-la שברשותי גיליתי שהשרוול לא נכנס למנוע מהסיבה שעובי דופן שלו עבה בהרבה משרוול מקורי של OS.
אבל הבעיה נפטרה כעבור חצי שעה
לאחר ביקור הצינה במכונת CNC הצלינדר הושחל לתוך הצינה בלי בעיה והמנוע מתפקד כמו שצריך.
אני אוהב לעשות מיקס בין חלקי מנוע ישנים כי גם כך אין מה להפסיד.
דר, היה לי ברור שזה לא מתאים. אבל אם אפשר להתאים למה לא לעשות זאת?
ברור שאין לי את הניסיון שיש לך בתחום, אבל לפעמים צריך לעשות ולנסות כדי להבין וללמוד.
כן תמיד יש את החשש לגרום לנזק בלתי הפיך, אז נזהרים ונעזרים בכל מיני טכניקות.
חלקי חילוף ומנועי ASP ניתן להשיג ב-JUST ENGINES באנגליה ללא בעיה, נכון שהעלות קצת יותר יקרה, אבל יש להם הכל והשרות שלהם מעולה !!!
סוּדְי,
לא הייתי קורא לסכום של £30.62 'קצת' יותר יקר'...
זה פי שלוש מהמחיר אצל הסיני!
הבעיה היחידה שצריכה להיפתר, היא החוסר בפריט אצל הסיני; אשר, אני מקווה, היא זמנית...
הכי פשוט להזמין מנוע מושלם 46 מהסיני ולסגור עניין !!!
אין דבר יותר קל מחשבון בנק גדוש.
הלוואי עלי
יש אצל הסיני באתר שני סטים שרוול/בוכנה לנפח 46:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...iston_Set.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...iston_Set.html
האם מישהו יודע בוודאות מי מתאים ל 46FX ?
תודה מראש
יש את הדבר הזה http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...uffler%5F.html
במלאי למי שמעוניין.