שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 57

נושא: פרוייקט הפאנג'ט המהיר בעולם

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: פרוייקט הפאנג'ט המהיר בעולם

מר טוסמן,

מדידת המהירות הזאת בסרטון נראית לי קשקוש מוחלט:
    מבחינה פיזיקלית התנגדות האויר במהירות הזו היא גדולה ואין שום כוח שיספק אותה.

רק טיסני סילון מפתחים מהירויות כאלה הם הרבה יותר אוירודינמיים ושם יש מנוע שדוחף כמה קילוגרמים טובים.
    כמו זה למשל:

שם המהירות היא 366 MPH
    אתה באמת חושב שדאון טס יותר מהר מזה?

יואב

ציטוט נכתב במקור על ידי RonTo צפיה בהודעה
    ואם רוצים ממש ממש מהר:

יואב

תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    מר טוסמן,

מדידת המהירות הזאת בסרטון נראית לי קשקוש מוחלט:
    מבחינה פיזיקלית התנגדות האויר במהירות הזו היא גדולה ואין שום כוח שיספק אותה.

רק טיסני סילון מפתחים מהירויות כאלה הם הרבה יותר אוירודינמיים ושם יש מנוע שדוחף כמה קילוגרמים טובים.
    כמו זה למשל:

שם המהירות היא 366 MPH
    אתה באמת חושב שדאון טס יותר מהר מזה?

יואב
    יואב ידידי, התשובה לשאלה הצינית שלך: "אתה באמת חושב שדאון טס יותר מהר מזה?"
    היא: כן!

הדאונים האלו הם הכלים הכי מהירים שיש בתחום הכלים מונחי הרדיו, הם קבועו הרבה שיאי מהירות ושיא העולם הנוכחי של כלי מונחה רדיו הוא של דאון כזה, 428 מיל לשעה שזה לא רחוק מ-700קמ"ש!!!
    שום טיסן טורבינה (סילון) לא מתקרב למהירויות האלו, הפערים עצומים, תבדוק את הנושא ותיווכח שה"טיסן המהיר בעולם" הוא ללא מנוע
    אז לשאלתך התשובה "כן" מורכבת מהסבר שאתה נתת לגבי חיכוך אויר וכוח שיתמודד איתו, הכוח שהדאונים האלו "שואבים" מהרוח הוא אדיר והחיכוך שלהם מאוד קטן, הם בנויים חלק וחדים כמו סכינים,
    לאומת טיסני הסילון שיש לאויר מעבר בטורבינה, דבר שלעצמו מיצר המון כוח וגם המון חיכוך בו זמנית, בנוסף מצריך כלי מספיק מסיבי ורחב להכיל מערכת טורבינה כזו מה שיוצר עוד חיכוך,
    אז יש לך מושב במונחים כמו "חיכוך" ו"דחף", אבל זה פשוט לא נראה לך הגיוני שדאון ללא מנוע יטוס יותר מהר מטיסן סילוני..אז כך הדבר

תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מר בן בסט,

לאחר שהחכמתי בעניין שינוי הרוח אז אני רוצה לתקן אותך קצת:
    הדאון לא שואב אנרגיה מהרוח אלא משינוי הרוח.
    ברוח קבועה למשל זה לא יעבוד.

יואב.

ציטוט נכתב במקור על ידי adibenbasat צפיה בהודעה
    יואב ידידי, התשובה לשאלה הצינית שלך: "אתה באמת חושב שדאון טס יותר מהר מזה?"
    היא: כן!

הדאונים האלו הם הכלים הכי מהירים שיש בתחום הכלים מונחי הרדיו, הם קבועו הרבה שיאי מהירות ושיא העולם הנוכחי של כלי מונחה רדיו הוא של דאון כזה, 428 מיל לשעה שזה לא רחוק מ-700קמ"ש!!!
    שום טיסן טורבינה (סילון) לא מתקרב למהירויות האלו, הפערים עצומים, תבדוק את הנושא ותיווכח שה"טיסן המהיר בעולם" הוא ללא מנוע
    אז לשאלתך התשובה "כן" מורכבת מהסבר שאתה נתת לגבי חיכוך אויר וכוח שיתמודד איתו, הכוח שהדאונים האלו "שואבים" מהרוח הוא אדיר והחיכוך שלהם מאוד קטן, הם בנויים חלק וחדים כמו סכינים,
    לאומת טיסני הסילון שיש לאויר מעבר בטורבינה, דבר שלעצמו מיצר המון כוח וגם המון חיכוך בו זמנית, בנוסף מצריך כלי מספיק מסיבי ורחב להכיל מערכת טורבינה כזו מה שיוצר עוד חיכוך,
    אז יש לך מושב במונחים כמו "חיכוך" ו"דחף", אבל זה פשוט לא נראה לך הגיוני שדאון ללא מנוע יטוס יותר מהר מטיסן סילוני..אז כך הדבר
    יואב

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

את מי זה מעניין דאון שטס מהר במקום שאנחנו לא יכולים להגיע אליו ולהטיס כל שבוע.כל דבר שיש לו מנוע אפילו AXN סבבה יותר.זוהי דעתי האישית בילבד ,למי שציפור ליבו נפגעה אני מיתנצל מראש
    חיים גיל תעשה תרגיל

תודה!
    70
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דרך אגב אם היו מטיסים ג"ט ברוח הזאת על אותו הר הוא היה עובר את מהירות הקול עם הוא לא היה מתפרק קודם לכן.רוב הטורבינות מייצרות זרימת אוויר של 700 קמ"ש לפחות מפליטת האוויר שלהם,עם נוסיף לזה את כל האלמנטים האחרים כמו רוח וליפט וכל החראטה האחרים אפשר לישבור את השיא של כל הדאונים שמיתיימרים להיות הכי מהירים.
    נ.ב אני עדיין לא מבין איך הזקנים האלה שולטים בטיסן במהירויות כאלה,כנראה אכלו הרבה גזר,יש להם ראיה טובה.
    חיים גיל תעשה תרגיל

תודה!
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי haimgil צפיה בהודעה
    דרך אגב אם היו מטיסים ג"ט ברוח הזאת על אותו הר הוא היה עובר את מהירות הקול עם הוא לא היה מתפרק קודם לכן.רוב הטורבינות מייצרות זרימת אוויר של 700 קמ"ש לפחות מפליטת האוויר שלהם,עם נוסיף לזה את כל האלמנטים האחרים כמו רוח וליפט וכל החראטה האחרים אפשר לישבור את השיא של כל הדאונים שמיתיימרים להיות הכי מהירים.
    נ.ב אני עדיין לא מבין איך הזקנים האלה שולטים בטיסן במהירויות כאלה,כנראה אכלו הרבה גזר,יש להם ראיה טובה.
    בחיים לא ראיתי קשקוש כזה גדול. אני לא יודע אם אתה מבין באוירודינמיקה אבל נראה שלא, לתכנן דאון כדי שיטוס במאמצים כאלה זו משימה מטורפת. ג'טים בצוק לא נראה לי ממש הגיוני וגם עם רוח זה לא יהיה משנה, הוא בחיים לא יטוס במהירות של הדאון בצוק.
    חוץ מזה איך אתה משווה טיסן אמיתי לבלאטה עם מנוע סילון?

תודה!
    70
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי taltal925 צפיה בהודעה
    בחיים לא ראיתי קשקוש כזה גדול. אני לא יודע אם אתה מבין באוירודינמיקה אבל נראה שלא, לתכנן דאון כדי שיטוס במאמצים כאלה זו משימה מטורפת. ג'טים בצוק לא נראה לי ממש הגיוני וגם עם רוח זה לא יהיה משנה, הוא בחיים לא יטוס במהירות של הדאון בצוק.
    חוץ מזה איך אתה משווה טיסן אמיתי לבלאטה עם מנוע סילון?
    טלטל לא רק שאני מבין באוירודינמיקה אני מומחה .ואם מדברים על קישיקוש מה שרשמתי היה לצורך השוואה וכן ג"ט זה מטוס אמיתי ולא איזה חתיכת קרש עם כנף שחוץ מלהסתובב על איזה הר אין מה לעשות איתו.אני מסכים איתך לגבי אופי הבניה והמורכבות שבדבר אבל בנית פעם ג"ט ?אתה יודע מה זה בכלל?אתה יודע איזה מורכבות זה ליבנות כנף שתוכל להחזיק טיסן במישקל של 20 קילו ולהביא אותה למהירות של 500 קמ"ש ולעשות איתה תרגילים אווירובטיים.אז אני כן יודע והרבה.כנראה שאתה זה שמקשקש.וכן דאונים זה משעמם לטעמי כמובן.אתה רוצה להטיס דאון לך תטיס תהנה.מעניין מה תעשה ביום שישי שבת שאין רוח.תחפש הר אחר.חוץ מזה במחיר שהדאו הזה עולה כבר אפשר ליקנות היום ג"ט או אחלה טיסן 50 סמ"ק 3D.ועוד מוכן לטיסה.
    חיים גיל תעשה תרגיל

תודה!
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי haimgil צפיה בהודעה
    טלטל לא רק שאני מבין באוירודינמיקה אני מומחה .ואם מדברים על קישיקוש מה שרשמתי היה לצורך השוואה וכן ג"ט זה מטוס אמיתי ולא איזה חתיכת קרש עם כנף שחוץ מלהסתובב על איזה הר אין מה לעשות איתו.אני מסכים איתך לגבי אופי הבניה והמורכבות שבדבר אבל בנית פעם ג"ט ?אתה יודע מה זה בכלל?אתה יודע איזה מורכבות זה ליבנות כנף שתוכל להחזיק טיסן במישקל של 20 קילו ולהביא אותה למהירות של 500 קמ"ש ולעשות איתה תרגילים אווירובטיים.אז אני כן יודע והרבה.כנראה שאתה זה שמקשקש.וכן דאונים זה משעמם לטעמי כמובן.אתה רוצה להטיס דאון לך תטיס תהנה.מעניין מה תעשה ביום שישי שבת שאין רוח.תחפש הר אחר.חוץ מזה במחיר שהדאו הזה עולה כבר אפשר ליקנות היום ג"ט או אחלה טיסן 50 סמ"ק 3D.ועוד מוכן לטיסה.
    ומה אתה חושב?! שלהביא דאון למהירות של יותר מ600 קמ"ש זו משימה פחות מסובכת??? אז לך תטיס תטיס בלטות עם מנוע סילון ושיהיה לך בכיף, כי זה כל השעמום.
    ואני בזמן הזה אתפנק על איזה טיסן אמיתי (דאון) ואטיס אותו בכיף
    דרך אגב פרופיל של דאון כזה הוא דק ביותר ובגלל זה הכנף כל כך מסובכת לבניה.
    וחוץ מזה אתה מתעסק בתחומי האוירו בכלל או שסתם.......... "מומחה"

תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoav Lahav צפיה בהודעה
    מר בן בסט,

לאחר שהחכמתי בעניין שינוי הרוח אז אני רוצה לתקן אותך קצת:
    הדאון לא שואב אנרגיה מהרוח אלא משינוי הרוח.
    ברוח קבועה למשל זה לא יעבוד.

יואב.
    יואב, בוא נוותר על "מר" ו"אדון".
    להזכירך קראתי לך "ידידי" ולא כמוך שלא בציניות.
    קבלת תשובה מתקנת אחרי אחרי שטעית,
    בכול מקרה כתבתי לך תשובה די מפרטת בשבילך- לא בשבילי, את זה אני כבר יודע..
    יש לי הרגשה שאתה לא מכבד את זה- וזה חבל...
    התיקון שלך ממש מיותר, תאמין לי (אם זה לא היה ברור ממה שכתבתי) שאני יודע איך העניין הזה עם הרוח עובד..
    נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 28-08-2011 בשעה 01:38:56.

נושאים דומים

1. [אוף!] בצער רב ויגון עמוק!!! הלך הפאנג'ט
    על ידי Shlomi4046 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 20-06-2011, 06:30:46
  2. [מדליק] המסוק המהיר בעולם - קונספט עיצובי חדש
    על ידי MDreamer בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-01-2011, 22:25:06
  3. [מדליק] הדאון המהיר בעולם 400 מייל לשעה!
    על ידי tomer_inbar בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-06-2010, 22:49:51
  4. [מדליק] האיש המהיר בעולם !!
    על ידי אליקופטר בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-04-2010, 17:11:27
  5. הפאנג'ט הכי מהיר שיש !!!!
    על ידי Marknopfler בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 11:28:57

הרשאות פרסום