שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 16 מתוך 16

נושא: ג-1, תבניות וכל שאר הירקות

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ג-1, תבניות וכל שאר הירקות

הי ג'ורג'. המגדלים הקנויים של רב הבנאים הבכירים לא עשויים בחתיכה אחת. הם מכינים שתי קליפות וסוגרים כאשר הפיברגלס ביפנים ומה שלוחץ אותו על המגדל זה חתיכת סיליקון שמתנפחת בחום ולוחצת אותו או יותר פשוט בלון שמכניסים לתוך המגדל ומנפחים עם קומפרסור אבל כדי להכין שתי קליפות אני חושב שתהיה חייב להשתמש בוואקום. לפי דעתי יותר פשוט ויצא יותר יפה להכין את המגדל בשתי חתיכות ולא בחתיכה אחת. האינדיקצייה הכי טובה שלך היא לנסות ולהכין מגדל בחתיכה אחת ומגדל בשתי חתיכות ולראות מה יוצא יותר טוב.
    מיכאל

תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ג-1, תבניות וכל שאר הירקות

ציטוט נכתב במקור על ידי mahler_m צפיה בהודעה
    הי ג'ורג'. המגדלים הקנויים של רב הבנאים הבכירים לא עשויים בחתיכה אחת. הם מכינים שתי קליפות וסוגרים כאשר הפיברגלס ביפנים ומה שלוחץ אותו על המגדל זה חתיכת סיליקון שמתנפחת בחום ולוחצת אותו או יותר פשוט בלון שמכניסים לתוך המגדל ומנפחים עם קומפרסור אבל כדי להכין שתי קליפות אני חושב שתהיה חייב להשתמש בוואקום. לפי דעתי יותר פשוט ויצא יותר יפה להכין את המגדל בשתי חתיכות ולא בחתיכה אחת. האינדיקצייה הכי טובה שלך היא לנסות ולהכין מגדל בחתיכה אחת ומגדל בשתי חתיכות ולראות מה יוצא יותר טוב.
    מיכאל
    דבר ראשון אני חושב שאתה טועה, ככאילו חלקית טועה , כי למשל המגדלים של מקארוב או יותר נכון להגיד של סיצ'וב,
    בוודאות עשויים בחתיכה אחת, פה תסלח לי אבל זה בדוק , ואני חושב שאני לא היחיד שיעיד על זה.
    מצד שני אם תסתקל על המגדלים של וסילי, אתה צודק בהחלט , גם רואים את זה טוב מאוד שהוא עושה אותם בשתי חתיכות ואז תופר אותן מבפנים עם פיברגלס.(שלא לדבר שכל המגדל שלו פיברגלס)
    עכשכיו נכון שבאיזה שהוא מקום הרבה יותר קל לעשות מגדל בשתי חתיכות, אבל וכאן מגיע אבל מאוד גדול.
    עיניין התפירה והסגירה, כאן מתחילה הבעיה, כי אם אתה עושה את החלק עם ג'וגל שזה הדבר החכם והטוב יותר לעשות, זה מאוד מסתבך בווקום(מנסיון) ולפעמים זה אפילו מפריע מעט לקחת את הפינות של התבנית, למשל אזור הדלת , או העקימון העליון של המגדל או אפילו האף.
    מצד שני אם אתה מוותר על הג'וגל אתה משמעותית מחליש את החלק, כיוון שנקודת ההדבקה שלך מסתכמת במקרא הטוב בעובי של 2 או 3 שכבות של קרבון 195,כמובן שאתה יכול להוסיף תפירה מבנים ותפירה מבחוץ .
    אבל תסכים איתי שכל התהליך הזה מאוד מאוד מסרבל, ושוב פעם, מאוד חלש.
    ואם מדברים על חוזק , אז קשה מאוד להתווכח עם חוזק של חלק בחתיכה אחת לעומת שתי חתיכות שאתה סוגר, שלא לדבר על זה שבין היתר זה מזרז את תהליך המגדך עצמו ואף מקל על הבניה עצמה.
    לגבי מה שאמרת סיליקונים ובלונים, אני מסכים איתך , אלה היו הכיווני מחשבה שלנו , אבל אז עלו השאלות איך בדיוק עושים את זה, ובדיוק מהסיבה הזאת פתחתי מלכתחילה את כל הדיון הזה .
    בלון או סיליקון, וואקום הפוך מצידי עם קונדום, השאלה איך לעשות את זה הכי טוב, הכי מוצלח ועם הכי הרבה סיכויים להוציא חלק שיתפוס את צורת התבנית בצורה הכי טובה שמתאפשר.
    עכשיו

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •