guyro (08-09-2011)
הוא ממש לא צריך אישור אבל הוא מציג כאן ציוד שטוענים שהוא לא טוב וטוען שהוא מעולה ואת זה כדאי לבחון אולי הוא צודק ואנחנו טועים...
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
נערך לאחרונה על ידי ziki; 08-09-2011 בשעה 21:33:52.
RonTo (09-09-2011)
יואב
שלום חברים
אמנם לא ביקרתי כאן כבר זמן רב, אבל ברצוני רק לחזק את הדעה של עודד, בנוגע למסוק 450
אילו הייתי מתחיל מחדש בתחום המסוקים, לא הייתי חושב על שום דבר אחר שהוא פחות ממסוק 550...
מסוק 450 קטן מידי למסוקאי המתחיל (זה כמו שטיסנאי יתחיל עם טריינר בעל מוטת כנף פחות ממטר)
שיקול נוסף, במסוק 450 החלקים מאוד עדינים ונתונים לכשלים מכניים תכופים יותר. כמו כן, הברגים כל כך קטנים
עד שלעיתים קשה להרגיש שמשהו השתחרר או שכבר בכלל אינו קיים במקומו...
יואב
1+
כמי שחזר לעננף לפני כשנתיים עם Esky King 3 ועבר ל - T-REX 500 אחרי כשנה, הרגשתי כאילו אין דבר יותר טוב מהמעבר ל - 500 ושזה ה"מסוק" ולא הבנתי איך בכלל היה אפשר להטיס את ה - KING 3.
לאחר כשנה עברתי ל - T-REX 600 ואז הבנתי את השוני הגדול בין ה - 500 ל - 600 והרגשתי שה - 600 זה המסוק הכי טוב.
לפני כחודש שעברתי ל - 700, הבנתי את אותה תובנה כמו המעבר מ - 500 ל- 600.
מסקנה - כל עוד אתה לא מכיר משהו אחר, נראה לך כי מה שיש זה מספיק ועושה טוב מאוד את העבודה ומספק את ההנאה (עד שאתה מתנסה במשהו אחר...).
בהצלחה!
כל ההטסות שלי שלי היו על ה 450PRO עם כל מיני ראשים זנבות מנועים וכו כולל של אליין מקורי.
לא התנסתי מחוץ לסימולטור על מסוק גדול אבל למסוק גדול חסרה הזריזות של ה 450PRO שלי
והעלויות הגבוהות בסדרי גודל לא מהוות תמריץ בלשון המעטה.
בעניין הזריזות לדוגמא, תראה לי מסוק כלשהו שמסוגל להתגלגל אחורה\קדימה במקום 3 פעמים בשניה כמו בסרטון ששמתי לפני שבוע.
בנוסף, ככל שהמסוק גדל כך מצטמצם מרחב המקומות להטסתו באופן חופשי וזאת בנוסף לנוחות של מזוודה מסודרת וקשיחה ל 450PRO על כל ציודו מה שאין לגדולים.
כך שבשורה התחתונה ה SETUP שיש לי הוא הכי טוב שיש למי שרוצה מסוק חזק וזריז וזאת במחיר זול הן של המסוק והן של תחזוקה שוטפת וריסוקים.
למי שהמחיר לא מזיז לו וכל עניין המסוק הגדול על כל עלויותיו נכנס לו בתקציב המסטיקים אז סבבה שיהיה גם אחד כזה.
אני באתי בשרשור הזה להמליץ על SETUP עוצמתי וזול של מסוק 450PRO שמניסיוני כמו שאומרים "אין עליו".
אני מציין פה שכמובן ייתכן שגם SETUPים אחרים יתנו ביצועים כאלה רק שתשלם פי 3 יותר ולא תקבל יותר ביצועים ואמינות.
יואב
כמו שכתבתי, העיקר שאתה מרוצה.
רוצה דוגמא למסוק 450 איכותי? לך על זה
http://curtisyoungblood.com/products_view.php?id=35
בידיים הנכונות זה מסוק ה 450 הכי מרשים ואיכותי שיצא לי לראות עד היום.
מסוק מצויין אבל לא זול וזו הייתה אחת מנקודות המפתח בשרשור הזה.
יואב
אבל השאלה שעולה אצלי היא:
האם אחרי שהחלטת כל פעם שמסוק גדול יותר הוא טוב יותר ... גם החלטת שהקטן שיהיה טוב יותר קודם הוא לא טוב או פחות טוב ?
כי יש הבדל ענק בינהם לדעתי.
חוץ מזה, בעולם מושלם, כולנו היינו מטיסים רובניסון 22 אבל אנחנו לא שם והכי טוב שאפשר זה הכי טוב שיש.
מי שיש לו אפשרות להטיס רק סולו פרו בטח היה נהנה פחות אם לא היה מטיס כלום ומי שיכול להטיס מיקאדו לוגו 600 היה נהנה פחות אם היה חייב להטיס טירקס 600 ...
זה שאחר יותר טוב / מוצלח / מהיר / חזק / יפה / ... זה לא אומר שכל השאר רע.
זה מזכיר לי את הפיאט 127 שהיתה לי פעם .. היום אני חושב , איך יכולתי לנהוג באוטו עם מנוע 903 סמ"ק בלי מזגן / הגה כוח / גיר אוטומטי / חלונות חשמל / ... אבל אז נהניתי כל כך ממנו ... ( שנות ה 80 העליזות)
ועדיף פחות מכלום
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 09-09-2011 בשעה 18:02:39.