שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 43

נושא: בקר castil hv 120

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    3
    הודה 43 פעמים ב 35 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: בקר castil hv 120

טוב יש קצת עדכונים בצעתי היום 2 טיסות ריחוף בנות 4 דק' כל אחת .בטיסה הראשונה תכנתתי את הבקר 8 PWM טיימינג 5 זה לא שינה הטמפ' של הבקר נשארה 61 מע' והמנוע כמעט לא ניתן לגעת בו בעצתו של אלעד קצרתי את החוטים של הבקר כמו כן הכנתי מפצל חדש לשלול בוודאות הלחמות קרות החזרתי את ה-PWM ל-12 בריחוף השני הטמפ' ירדה ל-58 מע' אך המנוע עדיין חם בשיחה עם אלעד הוא תיאר שגם ב-TDR המנוע רותח מה שקצת מרגיע אותי .בכול אופן הוא ינסה למדוד טמפ' היום ונשווה..... יש הצעות נוספות?
    T-REX450L DOMINATOR
    TREX 600 פרו
    GOBLIN 700

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: בקר castil hv 120

ציטוט נכתב במקור על ידי shlomiv10 צפיה בהודעה
    טוב יש קצת עדכונים בצעתי היום 2 טיסות ריחוף בנות 4 דק' כל אחת .בטיסה הראשונה תכנתתי את הבקר 8 PWM טיימינג 5 זה לא שינה הטמפ' של הבקר נשארה 61 מע' והמנוע כמעט לא ניתן לגעת בו בעצתו של אלעד קצרתי את החוטים של הבקר כמו כן הכנתי מפצל חדש לשלול בוודאות הלחמות קרות החזרתי את ה-PWM ל-12 בריחוף השני הטמפ' ירדה ל-58 מע' אך המנוע עדיין חם בשיחה עם אלעד הוא תיאר שגם ב-TDR המנוע רותח מה שקצת מרגיע אותי .בכול אופן הוא ינסה למדוד טמפ' היום ונשווה..... יש הצעות נוספות?
    באילו חוטים אתה משתמש ובכמה קיצרת אותם?, אם אלו חוטי 8 או 10 וקיצרת עד 10 ס"מ הרי שאין לכך משמעות, בהספקים שאתה עובד מדובר בקיזוז של וואטים בודדים וזה לא מה שיעשה את ההבדל, הלחמות לעומת זאת הייתי בודק.
    אין קשר בין ה TDR ל 700 שלך הם לא עובדים עם אותו בקר, לא באותו סל"ד לריחוף וב TDR המנוע יושב בכלל במקום סגור לכן כל ההשוואה שלך לא קשורה לכלום.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •