בהתחשב במחירי היד"ש בארץ והמחיר הסופי בכלליות של הוריקן 425+סטאפ סביר, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות חדש. מה כבר יהיה החיסכון, 300? 400 שקל?
עדיף כבר לקנות חדש, ההפרש חוזר אליך בצורת הכיף של קבלת שטף קופסאות בדואר, ולראות איך הקופסאות האלו בסוף הופכות למסוק. +הידיעה שבמהלך ההרכבה תוכל לבדוק שהכל, הכל תקין, ולמנוע פאשלות כאלו ואחרות.
ההוריקן לא מסוק זול שמיועד למי שאין לו אפשרות או יכולת לממן משהו אחר. ההוריקן הוא מסוק זול ביחס לתמורה (למרות שהוא בהחלט לא יקר, בכלליות)
זול במלוא מובן המילה שגם יכול לעוף בסופו של דבר זה 450 עם אלקטרוניקה סינית סבירה פחות או יותר. אבל בתור בעלים של אחד כזה, אני יכול להגיד לך- תקנה הוריקן. במקרה שלי זה פחות משנה כי למדתי להטיס עם מסוק קטן ותזזיתי להחריד (ESKY honey bee cp2) אז ה 450 מרגיש לי גדול ויציב אחרי זה, אבל אם מתחילים מאפס, ההוריקן מציע איזון בין גודל (שאומר גם משקל ויציבות) למחיר קניה ועלות תחזוקה לא היסטריים, וכל זה עם ביצועים מעולים במידה ואתה שם עליו סטאפ טוב. (שוב, לא חייב להתחרפן עם מחיר החלקים, יש פה המלצות מעולות לסטאפים, תעיף מבט בחתימה של wind556 לדוגמה)