שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 29

נושא: ג'ירו חדש תוצרת אליין ! GP900 עם חיבור למקלטי לווין של ספקטרום

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ג'ירו חדש תוצרת אליין ! GP900 עם חיבור למקלטי לווין של ספקטרום

ציקי - שים לב שאף אחד לא טען שאלה מוצרים שנמצאים בטופ. לא מבין למה אתה תמיד חותר לשם. לא כולם מנסים להתקבל ל 3D מאסטרס ולא כלם מעוניינים 'להשקיע' 15,000 ש"ח במסוק.
    לי יש מסוק של אליין עם כל הציוד מקורי ואני חי איתו יפה מאוד בלי תקלות. המסוק משרת את צורת ההטסה שלי בצורה טובה מאוד ואני לא רואה שום סיבה להחליף בו אלקטרוניקה רק בגלל שכתוב עליה ALIGN.
    קצת מוזר לי שיש לך דעה מוצקה על מוצר שאתה בכלל לא מכיר ואפילו לא ראית, רק בגלל שכתוב על זה ALIGN...

אני מוכן להתערב איתך לדוגמה - שאם תחליף את הסרוואים שיש לך על המסוק בכאלה של אליין (למרות שהסרוואים שיש אצלך נחשבים יותר טובים והם עולים פי 3 בערך..), אתה בכלל לא תרגיש בהבדל בהטסה. אותו דבר לגבי המנוע שיש לך על המסוק - אם זה מנוע של קונטרוניק לדוגמה - תחליף אותו במנוע של אליין, תן לי לכוון בשבילך ומבטיח לך שאתה לא תרגיש בהבדל...

האמת, אני קצת מתחיל להתבאס מכל הויכוחים האלה, בכלל לא מבין מה הרעיון, פעם היו פה דיונים מבוססי ניסיון, עכשיו כל אחד זורק מה שבא לו בהתאם לשמועות ולקירבה האישית שלו. לדעתי זה חבל.
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 13-10-2011 בשעה 15:15:39.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ג'ירו חדש תוצרת אליין ! GP900 עם חיבור למקלטי לווין של ספקטרום

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    ציקי - שים לב שאף אחד לא טען שאלה מוצרים שנמצאים בטופ. לא מבין למה אתה תמיד חותר לשם. לא כולם מנסים להתקבל ל 3D מאסטרס ולא כלם מעוניינים 'להשקיע' 15,000 ש"ח במסוק.
    לי יש מסוק של אליין עם כל הציוד מקורי ואני חי איתו יפה מאוד בלי תקלות. המסוק משרת את צורת ההטסה שלי בצורה טובה מאוד ואני לא רואה שום סיבה להחליף בו אלקטרוניקה רק בגלל שכתוב עליה ALIGN.
    קצת מוזר לי שיש לך דעה מוצקה על מוצר שאתה בכלל לא מכיר ואפילו לא ראית, רק בגלל שכתוב על זה ALIGN...

אני מוכן להתערב איתך לדוגמה - שאם תחליף את הסרוואים שיש לך על המסוק בכאלה של אליין (למרות שהסרוואים שיש אצלך נחשבים יותר טובים והם עולים פי 3 בערך..), אתה בכלל לא תרגיש בהבדל בהטסה. אותו דבר לגבי המנוע שיש לך על המסוק - אם זה מנוע של קונטרוניק לדוגמה - תחליף אותו במנוע של אליין, תן לי לכוון בשבילך ומבטיח לך שאתה לא תרגיש בהבדל...

האמת, אני קצת מתחיל להתבאס מכל הויכוחים האלה, בכלל לא מבין מה הרעיון, פעם היו פה דיונים מבוססי ניסיון, עכשיו כל אחד זורק מה שבא לו בהתאם לשמועות ולקירבה האישית שלו. לדעתי זה חבל.
    אני לא מבין אותך אלעד, אתה מתוסכל ממשהו?
    בסה"כ אמרתי שהאלקטרוניקה של אליין בינונית ביחס למה שהשוק מציע, זה לא נכון?
    כמו כן אמרתי שהמוצר דיי איחר את זמנו משום שהשוק זז לכיוון הפלייברלס, זה גם לא נכון?
    יש לך מסוק של אליין מאובזר בציוד אליין מלא שיבושם לך.
    יש לך מסוק ריגיד עם מנוע אליין, תהנה לך.
    כל אחד זורק שמועות, קירבה אישית, מאיפה אתה שואב את השטויות האלה?
    עברתי את השלב של קניית אלק' של אליין כדי להבין שיש יותר טוב, כתבתי וטענתי את זה כשיצאו הג'ירואים הראשונים של אליין, לאחר מכן כשיצא ה 3G של אליין וככל הנראה גם ה 3GX לא כזה כוכב מול האלטרנטיבות בשוק אז מי שמוכן להמשיך ולהתנסות קדימה ובהצלחה.
    וכן אדוני הנכבד, כדי להטיס מסוק 90 ולהנות מחווית ההטסה ומכלי אמין לאורך זמן צריך להשקיע כסף בציוד איכותי מא' ועד ת'.
    יש לי מספיק ניסיון להבין בעצמי איך לבחור סטאפ נכון ומתאים, עשה טובה וחסוך לעצמך את החשבונות וההתערבויות הלא רציניות הללו.
    נערך לאחרונה על ידי ziki; 13-10-2011 בשעה 21:51:35.

נושאים דומים

1. צפון מחפש לרכוש כבל לווין למקלט ספקטרום AR7000
    על ידי danoneyal בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-05-2011, 21:07:29
  2. אילת ג'ירו GP 780 של אליין
    על ידי sagi בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 23:24:42
  3. [שאלה] חיבור גוברנור אליין עם AR700 - DX7
    על ידי roi011 בפורום פורום מסוקי דלק
    תגובות: 1