שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: עזרה בבחירת שלט

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עזרה בבחירת שלט

מערכות רדיו המתבססות על שידור בתדרי 2.4 ג׳יגה מחוייבות ברשיון ייבוא של משרד התקשורת. בפורום רדיו ואלקטרוניקה יש אגב שרשור הדרכה איך מקבלים רשיון כזה, כדאי שתקרא אותו ביסודיות אם יש לך כוונה להזמין משדר מחו״ל. אז למה זה מעניין אותך? כי כיוון שייבוא מכשירים אלו (כולל מכשיר בודד) מחוייב ברשיון, יש הקפדה יתרה מצד המכס בבדיקתם. ונאמר לי בעבר שכיוון שלמשדרי 2.4 ג׳יגה יש צורת אנטנה ייחודית, הם מאותרים בשכיחות גבוהה למדי בשיקוף של המכס. אני לא יודע אם זה מדוייק ונכון, בכל אופן אם תנסה לייבא משדר 2.4 והוא ייעצר לבדיקת רשיונות, יגיע איתו גם מכס ואם הערך המוצהר על החבילה נמוך מהאמיתי מסיבה כזו או אחרת, תזכה לקבל גם קנס יפה. בודקי המכס לא טפשים, גם להם יש אינטרנט והם יודעים לבדוק מחירים כשיש סימני שאלה. ואגב, את המשפט האחרון בתגובה האחרונה שלך אני ממליץ לך בחום למחוק, לפני שהוא יסבך אותך בצרות.
    ולסיום, מספיק שתהיה לך תקלה הכי קטנה ותצטרך לשלוח את המשדר לחו״ל לתיקון (ועל הדרך להמתין חודש חודשיים עד שיגיע חזרה), או שתחליט לתקן בארץ ללא האחריות, וכבר עולה לך יותר מלקנות בארץ.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עזרה בבחירת שלט

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    מערכות רדיו המתבססות על שידור בתדרי 2.4 ג׳יגה מחוייבות ברשיון ייבוא של משרד התקשורת. בפורום רדיו ואלקטרוניקה יש אגב שרשור הדרכה איך מקבלים רשיון כזה, כדאי שתקרא אותו ביסודיות אם יש לך כוונה להזמין משדר מחו״ל. אז למה זה מעניין אותך? כי כיוון שייבוא מכשירים אלו (כולל מכשיר בודד) מחוייב ברשיון, יש הקפדה יתרה מצד המכס בבדיקתם. ונאמר לי בעבר שכיוון שלמשדרי 2.4 ג׳יגה יש צורת אנטנה ייחודית, הם מאותרים בשכיחות גבוהה למדי בשיקוף של המכס. אני לא יודע אם זה מדוייק ונכון, בכל אופן אם תנסה לייבא משדר 2.4 והוא ייעצר לבדיקת רשיונות, יגיע איתו גם מכס ואם הערך המוצהר על החבילה נמוך מהאמיתי מסיבה כזו או אחרת, תזכה לקבל גם קנס יפה. בודקי המכס לא טפשים, גם להם יש אינטרנט והם יודעים לבדוק מחירים כשיש סימני שאלה. ואגב, את המשפט האחרון בתגובה האחרונה שלך אני ממליץ לך בחום למחוק, לפני שהוא יסבך אותך בצרות.
    ולסיום, מספיק שתהיה לך תקלה הכי קטנה ותצטרך לשלוח את המשדר לחו״ל לתיקון (ועל הדרך להמתין חודש חודשיים עד שיגיע חזרה), או שתחליט לתקן בארץ ללא האחריות, וכבר עולה לך יותר מלקנות בארץ.
    אני רק אחדד...
    כל משדר (לאו דווקא 2.4GHz) מחויב באישור משרד התקשורת. הסיבה היא שמשהת"ק אחראים על תיאום תדרים בארץ והם רוצים לוודא שאתה לא מייבא להם הפרעה שתשבית מערכת קריטית אחרת.
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

נושאים דומים

1. עזרה בבחירת מסוק
    על ידי chendi בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2010, 20:38:37
  2. [שאלה] עזרה בבחירת מקלט...
    על ידי DanielJoseph20 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-07-2010, 17:19:08
  3. עזרה בבחירת שלט