יש ברשותי משדר אורורה 9- מערכת רדיו נפלאה שאני מרוצה ממנה מאד. הסוגייה היא שאין שום אופציה לרכוש עבורה מקלטים זולים לטיסנים או בכלל כלים זולים. הכי זול זה 40$ ונשמע לי מצחיק להשקיע במקלט ב40$ לטיסן פוליגל נניח שכל יתר הסטאפ שלו לא מגיע לסכום כזה. אני יודע שיש מודול של אסאן אבל הוא עולה 50$ עם מקלט וכל מקלט נוסף עולה 25$ בערך, אם זכור לי נכון. זה לא חיסכון משמעותי מה גם שהתעסקות בשטח בהחלפת מודולים בין הטסת כלים שונים נראה לא פיתרון לא כל כך יעיל ולא מיטבי לאורך החיים של המשדר.
אני שוקל לקנות משדר נוסף, זול עם מקלטים זולים - בשביל כלים זולים. לדוגמא ה9x המדובר או החיקוי החדש לdx7 שנמכר בלידרס. ראיתי שמקלט לx9 עולה 9$, לתואם dx7 עדיין לא מוכרים מקלטים אבל בטח יעלה סכום דומה. סתם עניין אותי כמה אנשים אכן מחזיקים שני משדרים מהסיבה הנ״ל, ומה דעתכם בעניין? את המסוק אני לא אטיס עם משדר ב50$ (אני לא פותח פה דיון סביב זה. אם לא הייתי חושב שמדובר במשדרים טובים לא הייתי פותח את הפוסט הנוכחי. אבל לא מספיק סומך עליהם בשביל מסוק בגודל 500), ככה שלא מדובר על מעבר מלא לשלט זול. ההתלבטות היא האם לא חכם יותר למכור את האורורה שאני ממש ממש אוהב, ולקנות DX7 שעבורו כן יש פתרונות של מקלטים זולים יותר..? נראה לי שייצא לי פשוט יותר זול להחזיק גם את האורורה וגם שלט נוסף זול יותר לטיסנים זולים.