ה"גלים" מהסרטון הקודם נעלמו. מה שינתה? גם לי לא היה סבלנות והטסתי בשישי בין הטיפות
נכתב במקור על ידי אריה.ח ה"גלים" מהסרטון הקודם נעלמו. מה שינתה? גם לי לא היה סבלנות והטסתי בשישי בין הטיפות חומר שנקרה סול מתחת למצלמה שני שכבות איזון פרופים כל הזמן (זה הזמן לומר כי הפרופים של RCTIMER) מאוד מאוד מאוזנים וטובים וכל זאת בזכות הפלטה מעץ תעופתי שהוספתי על התושבת המקורית של EFLY עשיתי אותה גדולה ורחבה
נכתב במקור על ידי Shlomi4046 חומר שנקרה סול מתחת למצלמה שני שכבות איזון פרופים כל הזמן (זה הזמן לומר כי הפרופים של RCTIMER) מאוד מאוד מאוזנים וטובים וכל זאת בזכות הפלטה מעץ תעופתי שהוספתי על התושבת המקורית של EFLY עשיתי אותה גדולה ורחבה 1. למה אתה צריך לאזן כל פעם מחדש את הפרופים ? 2. לינק לסול ? תודה.
נכתב במקור על ידי guy1a 1. למה אתה צריך לאזן כל פעם מחדש את הפרופים ? 2. לינק לסול ? תודה. מספיק שאחד הפרופים קיבל שפשוף קטן או מכה (ולא נכנס לסיבות כרגע. אז אני מאזן אותו שוב
נכתב במקור על ידי Shlomi4046 מספיק שאחד הפרופים קיבל שפשוף קטן או מכה (ולא נכנס לסיבות כרגע. אז אני מאזן אותו שוב איך אתה מאזן פרופים?
חוקי הפורום