שלום אני מעוניין להתחיל בתחום הfpv משהו יכול להמליץ לי על מערכת fpv שתיהיה לה גם טווח ארוך והיא תתאים לי
תודה.
שלום אני מעוניין להתחיל בתחום הfpv משהו יכול להמליץ לי על מערכת fpv שתיהיה לה גם טווח ארוך והיא תתאים לי
תודה.
בטח, יש פורום מעולה לזה בטוח תמצא שם תשובות, קוראים לו Efly.co.il רק יש בעיה אחת - יבקשו ממך כל הזמן לקרוא את מה שכבר כתוב, הנודניקים.
הם אפילו טרחו לקרוא לזה בכל מיני שמות כמו פורטל FPV - יש לכם שאלות? התחילו בלחפש פה ונעצו את זה ממש בראש הפורום כדי שלא יפספסו את זה מתחילים.
מה אתה אומר, זה עובד הרעיון הזה?
+1![]()
מהההה?????????????????????????????????.
תתחיל מקריאה בקישור שנתתי לך.
עזוב שטויות ישר לזה
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53...item27be444601
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מעולה
לך על זה
!!!!!!!!!!!
רק שים לב שהשלט שאתה מטיס הוא לא 2.4
עזוב שלומי
הבן אדם לא בקטע של לקרוא מה שכותבים לו ...
גיא ...איחלנו לחייל בהצלחה בהמשך דרכו....![]()
הכל חוץ מ2.4 טוב
לא לא באמת
אל תעשה לנו טובה
לך על המערכת הזאת
היא תעשה לך רק טוב.
היא תעשה לך נעים![]()
קודם כול לא באמת קוראים לי ערן וברור שקראתי
מה עובר עליכם חברה...
תלטפו, תתמכו קצת...
אני אשמח לענות לך על הכול רק אנא ציין את גילך ואת שמך...
אלכס.
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
יש לי דה ז'ה וו...
יש מצב שאתה בדרך לשיא חדש בפורום - הילד שקיבל הכי הרבה פעמים ban.
אלכס, תבורך נשמתך הטובה, אל תיגע בזה.
מדובר בבחור צעיר מהצפון ששם קצוץ על כל נושא האחריות בכלל והבטיחות בפרט ופשוט החליט שהוא מספיק יוצלח להטיס הכל בעצמו, רק שלא בכיף שלו ללמוד כלום לפני זה.
ההבדל בינו לשאר הפרחחים שמתחילים לבד זה שהוא שואף לרסק את הציוד שלו במרחק כמה קילומטרים וזה כבר מסוכן באופן משמעותי.
קוראים לי דרור ואני כבר מטיס טיסנים רגילים ואני רוצה להתחיל בfpv אני בן 17
דרור, יש הרבה מאוד מידע מסודר וברור שאתה יכול ללמוד ממנו בפורום לפני שאתה מבקש משהו כל כך כללי.
תן פרטים כמו איזה שלט יש לך, איזה טיסן מיועד לfpv, ולא יזיק גם אם תזרוק כמה פרטים על הנסיון שלך בתחום כי אתה פעם ראשונה בפורום ואנחנו לא מכירים אותך עדיין.
דרור שמח שהיית כנה לגבי גילך, אני בטוח שאתה יכול להטיס טיסנים עם מצלמות FPV אבל השאלה האם כדאי שתטיס בכלל טיסנים עם מצלמות FPV ???
מדובר בתחום ובתחביב שיכול להיות מסוכן ומסכן אם נכנסים אליו בקלילות דעת...
מציע לך לקרוא כאן הרבה מאחורי הקלעים ולעשות מה שאתה רוצה בסופו של יום...
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
תודה רבה אלקס