שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 21 מתוך 21

נושא: הטסם מסוק עם TURNIGY 9X ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: הטסם מסוק עם TURNIGY 9X ...

בוגל היקר
    עודד הפסיק להטיס DX7 או לא הפסיק זה בכלל לא משנה, לא צריך לחפש קונספרציות, לטעמי פשוט בחר לקנות מערכת יותר חדישה ובחר במערכת טובה מאד.
    אף אחד לא אמר אף פעם שה DX7 זו המילה האחרונה ולהזכירך השלט הזה יצא מזמן לשוק, צריך להתחדש גם מדי פעם ולא תמיד כתוצאה מאכזבה.
    אישית אני עדיין מטיס עם DX7 (אותו שלט שנקנה על ידי איי שם ב 2006 ומשרת נאמנה כל שבוע).
    אני מחזיק 2 מסוקים ששווים לא מעט כסף (אתה מוזמן להציץ באלבומים שבפרופיל שלי ולהתרשם), אלו (למרבה הפתעתך) טסים כאמור עם השלט המדובר.
    הנסיון הזה מספק אותך או שאתה עדיין סבור שאני לא מבין על מה אני מדבר?
    ובקשר ל 9X, סכנת נפשות בכל מה שקשור במסוקים (בפעם המיליון לאלו שעדיין מתקשים להבין)
    השלט הזה סובל מחוסר אמינות קשה ביותר, רמת גימור שלא ראויה לשלט של סימולטור וזו הבעיה העיקרית שלו.
    זה שיש לו מודול שידור טוב ושהוא תומך בשיטות כאלו או אחרות ובמספר ערוצים כזה או אחר זה לצערי לא מספיק כדי להפוך אותו לשלט ראוי.
    סטיקים לא לינארים, תנועות לא רציפות, בעיות בגרסאות תוכנה, אלו רק חלק מהבעיות שיש בו אז בשביל מה להכנס בכלל לסרט הרע הזה?
    נערך לאחרונה על ידי ziki; 17-12-2011 בשעה 11:53:35.

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לziki על הודעתו:

wind556 (17-12-2011)

תודה!
    2
    הודה 6 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: הטסם מסוק עם TURNIGY 9X ...

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    בוגל היקר
    עודד הפסיק להטיס DX7 או לא הפסיק זה בכלל לא משנה, לא צריך לחפש קונספרציות, לטעמי פשוט בחר לקנות מערכת יותר חדישה ובחר במערכת טובה מאד.
    אף אחד לא אמר אף פעם שה DX7 זו המילה האחרונה ולהזכירך השלט הזה יצא מזמן לשוק, צריך להתחדש גם מדי פעם ולא תמיד כתוצאה מאכזבה.
    אישית אני עדיין מטיס עם DX7 (אותו שלט שנקנה על ידי איי שם ב 2006 ומשרת נאמנה כל שבוע).
    אני מחזיק 2 מסוקים ששווים לא מעט כסף (אתה מוזמן להציץ באלבומים שבפרופיל שלי ולהתרשם), אלו (למרבה הפתעתך) טסים כאמור עם השלט המדובר.
    הנסיון הזה מספק אותך או שאתה עדיין סבור שאני לא מבין על מה אני מדבר?
    ובקשר ל 9X, סכנת נפשות בכל מה שקשור במסוקים (בפעם המיליון לאלו שעדיין מתקשים להבין)
    השלט הזה סובל מחוסר אמינות קשה ביותר, רמת גימור שלא ראויה לשלט של סימולטור וזו הבעיה העיקרית שלו.
    זה שיש לו מודול שידור טוב ושהוא תומך בשיטות כאלו או אחרות ובמספר ערוצים כזה או אחר זה לצערי לא מספיק כדי להפוך אותו לשלט ראוי.
    סטיקים לא לינארים, תנועות לא רציפות, בעיות בגרסאות תוכנה, אלו רק חלק מהבעיות שיש בו אז בשביל מה להכנס בכלל לסרט הרע הזה?
    +1
    Copter X 450
    Blade mCP X
    Blade mSR
    DX -7

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה ג'ט F-15 מוכן לטיסה כולל טורבינה ( הטסן האישי שלי ) מצויין למתחילים
    על ידי rcjetcenter.com בפורום טיסני דלק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-10-2011, 23:05:07
  2. turnigy 0x
    על ידי lir בפורום פורום רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-07-2011, 15:02:56
  3. צפון שלט TURNIGY 9X
    על ידי lir בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-04-2011, 08:25:20
  4. [עזרה!] עם Turnigy 9x ?
    על ידי id.an בפורום פורום רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-04-2011, 08:41:18
  5. [שאלה] איזה מנוע? Turnigy 2836 או Turnigy E500?
    על ידי RoVal בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2010, 23:27:28

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •