יפה שחר, אתה מאתגר את האמונה הרווחת שמה שבזול עולה ביוקר.
מה שכן, כרגע זה רק איתגור בקטנה. בשביל דיון רציני יותר בסוגיה צריך יהיה לשמוע חוות דעת שלך עוד חודשיים שלושה*
יפה שחר, אתה מאתגר את האמונה הרווחת שמה שבזול עולה ביוקר.
מה שכן, כרגע זה רק איתגור בקטנה. בשביל דיון רציני יותר בסוגיה צריך יהיה לשמוע חוות דעת שלך עוד חודשיים שלושה*
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
זה הכל עניין של הגדרת מטרות... מבחינתי, העיסקה כבר החזירה את כל ההשקעה ולכן לא ממש איכפת לי מה יעלה בגורלו עוד 3 חודשים. בתור אחד שמרגיש שולט היטב בטיסנים ומטיס די סבבה מסוקים בסימולטור רציתי מאוד לדעת האם המציאות כ"כ רחוקה מהסימולטור (מי שזוכר - כבר פתחתי אשכול בנושא בעבר). ברגע שמתרגלים לסטיקים (יקרה גם אם תחליף מודל בסימולטור) רואים שהשד לא כ"כ נורא.
הבעיה הגדולה עם התחום הנחמד הזה נשארה בעינה - מסוק טוב הוא יקר מאוד (עיינו בשם המשתמש שלי) - ולכן יכול להיות שבזמן הקרוב This tiny 450 will be as far as I'll go.
שחר
ושיהיה לכולנו רק טוב
הוא מילא את הגדרת המטרות הראשונית שלך. אם תתאהב בתחום ותוך חודשיים הוא יילך פקאקט בלשון העם, השאלה היא אם תקנה עוד אחד כזה ב120-140$ (יש כל הזמן מבצעים עליו בלידרס הובי) או שתתחיל להחליף לו לאט לאט חלקים עד שבסוף יהיה לך קופטר x 450 למהדרין עם נגיעות של Trex, או שפשוט תניח אותו על המדף כקישוט? ההימור שלי שהתשובה הנכונה מאחורי וילון 1 או 2, על האופציה השלישית לא הייתי מהמר.
מעבר לזה התשובה שלך מעניינת אותי אישית כיוון שחשבתי על לקנות מסוק טריינר פשוט וזול שלא נורא לרסק על ימין ועל שמאל. וכיוון שלי כבר יש מסוק קצת יותר יקר, אני מחפש מסוק לשלב של מעבר לריחופים. זאת עוד סיבה שמעניין אותי לשמוע את דעתך עוד חודשיים שלושה.
בהצלחה!
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
השאלה שלך במקום ואני רק מתיימר לענות עליה כרגע, ימים יגידו את התשובה הסופית. המוצר נראה נהדר רק למי שאין מושג במסוקים ולא נגס בקרבון. הגוף עצמו מפייבר זול אך עושה רושם של עמיד, לא זיהיתי חופשים וגיל אוריאל (אדם שאני מאוד מעריך) אמנם היה מופתע מהמחיר אבל אמר את המשפט שלפיו אני הולך עם סייג קטן - "תהנה מהמסוק אבל אל תשקיע בו לירה". הסייג שלי הוא לגבי סרוואים בלבד. משמע - ברגע שיהיו חופשים מוגזמים/ בעיות שאינן נפתרות בזול אז הנ"ל עובר למצב פסל. משם, אם ארצה שוב מסוק אז ארכוש כנראה רק ביד שניה משהו שנראה שמור מאדם אמין ומקצועי.
וכן, עודד נתן סיבוב על ה-250 הקטן אך המרשים. אשמח לדעת מה עלות של דבר כזה, אבל ברור לי שזה יהיה שיקול רק אם אתקדם ממש רחוק עם ה-450.
ושיהיה לכולנו רק טוב