שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

נושא: עדכון: מסוק זול מלידרס-הובי

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עדכון: מסוק זול מלידרס-הובי

יפה שחר, אתה מאתגר את האמונה הרווחת שמה שבזול עולה ביוקר.
    מה שכן, כרגע זה רק איתגור בקטנה. בשביל דיון רציני יותר בסוגיה צריך יהיה לשמוע חוות דעת שלך עוד חודשיים שלושה*
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    יפה שחר, אתה מאתגר את האמונה הרווחת שמה שבזול עולה ביוקר.
    מה שכן, כרגע זה רק איתגור בקטנה. בשביל דיון רציני יותר בסוגיה צריך יהיה לשמוע חוות דעת שלך עוד חודשיים שלושה*
    זה הכל עניין של הגדרת מטרות... מבחינתי, העיסקה כבר החזירה את כל ההשקעה ולכן לא ממש איכפת לי מה יעלה בגורלו עוד 3 חודשים. בתור אחד שמרגיש שולט היטב בטיסנים ומטיס די סבבה מסוקים בסימולטור רציתי מאוד לדעת האם המציאות כ"כ רחוקה מהסימולטור (מי שזוכר - כבר פתחתי אשכול בנושא בעבר). ברגע שמתרגלים לסטיקים (יקרה גם אם תחליף מודל בסימולטור) רואים שהשד לא כ"כ נורא.
    הבעיה הגדולה עם התחום הנחמד הזה נשארה בעינה - מסוק טוב הוא יקר מאוד (עיינו בשם המשתמש שלי) - ולכן יכול להיות שבזמן הקרוב This tiny 450 will be as far as I'll go.

שחר
    ושיהיה לכולנו רק טוב

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Flying_student צפיה בהודעה
    זה הכל עניין של הגדרת מטרות... מבחינתי, העיסקה כבר החזירה את כל ההשקעה ולכן לא ממש איכפת לי מה יעלה בגורלו עוד 3 חודשים.
    הוא מילא את הגדרת המטרות הראשונית שלך. אם תתאהב בתחום ותוך חודשיים הוא יילך פקאקט בלשון העם, השאלה היא אם תקנה עוד אחד כזה ב120-140$ (יש כל הזמן מבצעים עליו בלידרס הובי) או שתתחיל להחליף לו לאט לאט חלקים עד שבסוף יהיה לך קופטר x 450 למהדרין עם נגיעות של Trex, או שפשוט תניח אותו על המדף כקישוט? ההימור שלי שהתשובה הנכונה מאחורי וילון 1 או 2, על האופציה השלישית לא הייתי מהמר.
    מעבר לזה התשובה שלך מעניינת אותי אישית כיוון שחשבתי על לקנות מסוק טריינר פשוט וזול שלא נורא לרסק על ימין ועל שמאל. וכיוון שלי כבר יש מסוק קצת יותר יקר, אני מחפש מסוק לשלב של מעבר לריחופים. זאת עוד סיבה שמעניין אותי לשמוע את דעתך עוד חודשיים שלושה.
    בהצלחה!
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    הוא מילא את הגדרת המטרות הראשונית שלך. אם תתאהב בתחום ותוך חודשיים הוא יילך פקאקט בלשון העם, השאלה היא אם תקנה עוד אחד כזה ב120-140$ (יש כל הזמן מבצעים עליו בלידרס הובי) או שתתחיל להחליף לו לאט לאט חלקים עד שבסוף יהיה לך קופטר x 450 למהדרין עם נגיעות של Trex, או שפשוט תניח אותו על המדף כקישוט? ההימור שלי שהתשובה הנכונה מאחורי וילון 1 או 2, על האופציה השלישית לא הייתי מהמר.
    מעבר לזה התשובה שלך מעניינת אותי אישית כיוון שחשבתי על לקנות מסוק טריינר פשוט וזול שלא נורא לרסק על ימין ועל שמאל. וכיוון שלי כבר יש מסוק קצת יותר יקר, אני מחפש מסוק לשלב של מעבר לריחופים. זאת עוד סיבה שמעניין אותי לשמוע את דעתך עוד חודשיים שלושה.
    בהצלחה!
    השאלה שלך במקום ואני רק מתיימר לענות עליה כרגע, ימים יגידו את התשובה הסופית. המוצר נראה נהדר רק למי שאין מושג במסוקים ולא נגס בקרבון. הגוף עצמו מפייבר זול אך עושה רושם של עמיד, לא זיהיתי חופשים וגיל אוריאל (אדם שאני מאוד מעריך) אמנם היה מופתע מהמחיר אבל אמר את המשפט שלפיו אני הולך עם סייג קטן - "תהנה מהמסוק אבל אל תשקיע בו לירה". הסייג שלי הוא לגבי סרוואים בלבד. משמע - ברגע שיהיו חופשים מוגזמים/ בעיות שאינן נפתרות בזול אז הנ"ל עובר למצב פסל. משם, אם ארצה שוב מסוק אז ארכוש כנראה רק ביד שניה משהו שנראה שמור מאדם אמין ומקצועי.

וכן, עודד נתן סיבוב על ה-250 הקטן אך המרשים. אשמח לדעת מה עלות של דבר כזה, אבל ברור לי שזה יהיה שיקול רק אם אתקדם ממש רחוק עם ה-450.
    ושיהיה לכולנו רק טוב

נושאים דומים

1. [שאלה] הזמנה ראשונה מלידרס הובי
    על ידי avimag בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2011, 13:21:46
  2. צפון BAE Howk מלידרס הובי
    על ידי shaharg בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-10-2010, 11:02:08
  3. עדכון Firmware לבעלי GoPro HD ממש בקרוב - עדכון מהימים האחרונים...
    על ידי nir בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 05:19:56
  4. ברנר - עדכון
    על ידי giluriel בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2009, 04:38:04
  5. [חדשות] עדכון גביע אלקלעי הקרוב
    על ידי flatspin בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2009, 18:29:55

הרשאות פרסום