שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

נושא: עדכון: מסוק זול מלידרס-הובי

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עדכון: מסוק זול מלידרס-הובי

עדכון:

בסרטון הראשון שהעלתי (הטיסה השנייה שהיתה לי עם המסוק הנ"ל) ניתן לשמוע רעשים מוזרים בעליה של הטורים. בפעם השלישית שהטסתי את הנ"ל התקדמתי מאוד בטיסה אך גם הרעש התגבר. תחזוקה שעשיתי למסוק (הוצאת בורג סורר והחלפה שלו בבורג תקין ונעילה תקינה יותר של מה שאוחז בבום) הפחיתה/העלימה את הרעש. היום יצאנו לשטח פתוח והחלטתי לנסות "להשתולל" קצת יותר עם המסוק - אחרי כמובן מעט ריחופים והתרגלות שוב לסטיקים (לא הטסתי יותר משבוע עקב מזג האויר ועבודה).
    ניתן לראות בסוף ההטסה שהנחיתה לא היתה יזומה, מידי פעם אני מרגיש כאילו יש איבוד כוח ואני חייב להעלות את ה-throttle באופן מוקצן כדי לשמור על הגובה. לדעתי זה הבקר (אעפ"י שהוא יורד ממש קר, גם המנוע), אבדוק שוב את הגרפים שלי ואם זה לא נפתר אז אחליף עם בקר אחר שיש לי פה... 40A שניתן לתכנות.
    אשמח לשמוע את דעתכם.
    תודה לניב על הצילום. (ומברוק על ההמראה הראשונה מהקרקע והנחיתה הראשונה המושלמת - כן ירבו)

רק השניות הראשונות על הצד, מיד לאחר מכן זה מסתדר...
    נערך לאחרונה על ידי Flying_student; 30-12-2011 בשעה 12:51:52.
    ושיהיה לכולנו רק טוב

תודה!
    3
    הודה 8 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Flying_student צפיה בהודעה
    עדכון:

בסרטון הראשון שהעלתי (הטיסה השנייה שהיתה לי עם המסוק הנ"ל) ניתן לשמוע רעשים מוזרים בעליה של הטורים. בפעם השלישית שהטסתי את הנ"ל התקדמתי מאוד בטיסה אך גם הרעש התגבר. תחזוקה שעשיתי למסוק (הוצאת בורג סורר והחלפה שלו בבורג תקין ונעילה תקינה יותר של מה שאוחז בבום) הפחיתה/העלימה את הרעש. היום יצאנו לשטח פתוח והחלטתי לנסות "להשתולל" קצת יותר עם המסוק - אחרי כמובן מעט ריחופים והתרגלות שוב לסטיקים (לא הטסתי יותר משבוע עקב מזג האויר ועבודה).
    ניתן לראות בסוף ההטסה שהנחיתה לא היתה יזומה, מידי פעם אני מרגיש כאילו יש איבוד כוח ואני חייב להעלות את ה-throttle באופן מוקצן כדי לשמור על הגובה. לדעתי זה הבקר (אעפ"י שהוא יורד ממש קר, גם המנוע), אבדוק שוב את הגרפים שלי ואם זה לא נפתר אז אחליף עם בקר אחר שיש לי פה... 40A שניתן לתכנות.
    אשמח לשמוע את דעתכם.
    תודה לניב על הצילום. (ומברוק על ההמראה הראשונה מהקרקע והנחיתה הראשונה המושלמת - כן ירבו)

רק השניות הראשונות על הצד, מיד לאחר מכן זה מסתדר...
    דווקא על פי התיאור שלך נשמע כמו סוללה חלשה ... האם זה קורה עם עוד סוללות ?
    אם זו לא הסוללה, תצטרך לפרט קצת יותר על הסטאפ ועל הגרפים שלך ... (תמיד עדיף כמובן שמישהו שמבין יעיף מבט)

תודה!
    168
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי SEVEN צפיה בהודעה
    דווקא על פי התיאור שלך נשמע כמו סוללה חלשה ... האם זה קורה עם עוד סוללות ?
    אם זו לא הסוללה, תצטרך לפרט קצת יותר על הסטאפ ועל הגרפים שלך ... (תמיד עדיף כמובן שמישהו שמבין יעיף מבט)
    קרה עם שני סוללות שונות, אבל אנסה עם עוד אחת... לדעתי זה לא יכול להיות קשור לגרפים מאחר והנפילה בכוח היא זמנית... מצד שני אני מנסה להיזכר עד כמה העזתי להעלות את הסטיק על מנת להשאיר אותו באוויר ואני לא מצליח. כנראה שעד שלא אתרגל להטיס מסוק בביטחון כמו שאני מטיס טיסן (זוכר כל פעולת סטיק שעשיתי ברגע שרציתי לשחזר בראש מאורע...) לא אבין אם זה המסוק או אני.
    ושיהיה לכולנו רק טוב

תודה!
    168
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עדכון אחרון בנושא (אני תמיד מרגיש שאני "פותח פה" וזה עוד יעלה לי ביוקר):

יותר מעשרות הטסות, השליטה השתפרה פלאים - כבר עושה שמיניות, רחפים מהירים וכו' (כיף אדיר). פרט ל-3D, שטרם ניסיתי (וספק אם אנסה), המסוק עומד איתן. הסוללה מספיקה לכ-10 דקות טיסה (נאנוטק 2200).

הייתי צריך להחליף סרוו אחד. שמתי 9g "תואם", לא זהה, והתאמתי את התנועה והגבולות בהתאם...

לגבי איבודי ה"כוח", עדיין קורה אבל פחות ורק תוך כדי ריחוף (לא בטיסה כיוונית או פניות או כל דבר אחר), אבל כשאני מעלה את הסטיק ומייצב אז הוא נשאר יפה במקום - מה שגורם לי לחשוב שזה לא איבודי כוח אלא "טעויות מטיס" (כי זה קורה בזמן ריחוף גבוהה בלבד, כנראה שאני מאבד טיפה מהאיזון ולכן גם איבוד גובה. מצד שני, אם זה המקרה, אז לא מובן לי איך המסוק עצמו לא בורח על הדרך לאנשהו...).

בנוסף, הג'יירו לא הכי משהו (ברור! מה אפשר לצפות מעסקה של 60 דולר כולל הכל?) - לעיתים נדירות כשאני ממריא אני רואה שהוא לא מאזן כהלכה - צריך לנתק ולחבר סוללה שוב.
    כאשר משנים באופן דרסתי את הדחף כלפי מעלה אז יש סטייה קלה של הזנב, שמתי לב לזה רק כאשר תומר123 ביקש שאבדוק זאת. לא שמתי לב לזה לפני כן כי הייתי מתקן ב"אוטומט" את הסטייה ולכן לא שמתי לב אליה. רק כשבאופן מודע לא נגעתי בהגה זנב תוך כדי העלאת הדחף- שמתי לב לתופעה. אז לידיעתכם.

שווה את המחיר ששילמתי עליו. במיוחד אחרי שהשלט והמקלט שמגיעים איתו נמכרו.
    ממליץ, אבל לא בחום למתחילים גמורים בתחום.
    שחר
    ושיהיה לכולנו רק טוב

נושאים דומים

1. [שאלה] הזמנה ראשונה מלידרס הובי
    על ידי avimag בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2011, 13:21:46
  2. צפון BAE Howk מלידרס הובי
    על ידי shaharg בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-10-2010, 11:02:08
  3. עדכון Firmware לבעלי GoPro HD ממש בקרוב - עדכון מהימים האחרונים...
    על ידי nir בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 05:19:56
  4. ברנר - עדכון
    על ידי giluriel בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2009, 04:38:04
  5. [חדשות] עדכון גביע אלקלעי הקרוב
    על ידי flatspin בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2009, 18:29:55

הרשאות פרסום