שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 23 מתוך 23

נושא: Nשהו בדק את האיזי הסיני ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    95
    הודה 56 פעמים ב 31 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Nשהו בדק את האיזי הסיני ?

מעולם לא היה קל יותר להכנס לתחביב. לדעתי (וכך גם עולה מהסרטון) מדובר בעיסקה טובה מאוד. העיסקה מאפשרת גמישות ברכישת משדר, בטריות ומטען בהתאם לצרכים, לרצון וליכולת להשקיע. אני שותף לעמדתו של עודד, ה"איזיסטאר" עדיף על ה"איזיגליידר". מהיום אמליץ על כניסה לתחביב עם "האיזיסטאר" הסיני.

מאחר ואנחנו מכירים את ה"סחורה" הסינית, כדי למנוע עוגמת נפש הייתי מזמין בקר נוסף ושני סרוואים נוספים (שיהיה במקרה של תקלה).

בחשבון פשוט, בפחות מ 200$ (כולל בטריות (2), מטען, בקר וסרוואים עודפים ומשלוח לישראל ובתקווה שלא ייעצר במכס וגם אם כן, זה שווה) מקבלים ערכה מושלמת לטיסנאי המתחיל. כל שנותר הוא לקנות משדר ומקלט משומש/חדש משוכלל/פשוט 72/2.4 כיד הדמיון הטובה.

לסיום לדעתי אחלה עיסקה!

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Nשהו בדק את האיזי הסיני ?

ציטוט נכתב במקור על ידי gillb צפיה בהודעה
    מעולם לא היה קל יותר להכנס לתחביב. לדעתי (וכך גם עולה מהסרטון) מדובר בעיסקה טובה מאוד. העיסקה מאפשרת גמישות ברכישת משדר, בטריות ומטען בהתאם לצרכים, לרצון וליכולת להשקיע. אני שותף לעמדתו של עודד, ה"איזיסטאר" עדיף על ה"איזיגליידר". מהיום אמליץ על כניסה לתחביב עם "האיזיסטאר" הסיני.

מאחר ואנחנו מכירים את ה"סחורה" הסינית, כדי למנוע עוגמת נפש הייתי מזמין בקר נוסף ושני סרוואים נוספים (שיהיה במקרה של תקלה).

בחשבון פשוט, בפחות מ 200$ (כולל בטריות (2), מטען, בקר וסרוואים עודפים ומשלוח לישראל ובתקווה שלא ייעצר במכס וגם אם כן, זה שווה) מקבלים ערכה מושלמת לטיסנאי המתחיל. כל שנותר הוא לקנות משדר ומקלט משומש/חדש משוכלל/פשוט 72/2.4 כיד הדמיון הטובה.

לסיום לדעתי אחלה עיסקה!

נותר רק לבדוק את איכות הטיסה שלו.
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •